Görüş Bildir
Haberler
Casio'dan Aynalı Selfie Kamerası

Casio'dan Aynalı Selfie Kamerası

ATKN
05.12.2014 - 11:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Selfie trendi her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ön kamerasıyla dikkat çeken selfie telefonlarına ek olarak selfie kameraları da kendi kategorilerini yaratıyor. Casio EX-MR1 namıdiğer Kawaii Selfie by Mirror Cam de bu kategorinin en yeni üyesi.

Kawaii Selfie by Mirror Cam, ismiyle uyumlu olarak oldukça sevimli bir tasarıma sahip. Hafif bombeli tasarımı ve kompakt boyutlarıyla ele rahatça sığan kameranın ön yüzünde 14 megapiksel çözünürlük sunan 1/2,3 inçlik CMOS sensör kullanılıyor. Cihazın ön yüzünde selfie çekimleri yapabilmek için bir de ayna yer alıyor. Bu sıra dışı tasarım sayesinde kullanıcılar, cihazı bir el aynası gibi kullanırken, kendilerini ön yüzü kaplayan bu aynada görerek selfie fotoğraflarını çekiyor. Arka yüzünde 2,7 inçlik bir ekran bulunan EX-MR1, Full HD video çekimler de yapabiliyor.

 Wi-Fi bağlantı desteğine de sahip kamera, EXILIM Link uygulamasıyla çekilen fotoğrafların iOS ve Android cihazlar üzerinde görüntülenmesini ve paylaşılmasını sağlıyor. Cilt tonu düzeltme yeteneğine de sahip olan cihazın yurt dışı satış fiyatı 330 dolar.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/casiodan-aynali...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0