Görüş Bildir
Haberler
Carlos Tevez Açıkladı! Lionel Messi Neden Barcelona'ya Dönmedi?

Carlos Tevez Açıkladı! Lionel Messi Neden Barcelona'ya Dönmedi?

Bahadır
11.06.2023 - 16:37

Lionel Messi'nin Paris Saint Germain ile sözleşme uzatmamasının ardından hangi takıma transfer olacağı ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Arjantinli yıldız için Suudi Arabistan Ligi kulüpleri ve Barcelona'nın devreye girdiği öne sürüldü. Fakat Messi, tüm söylentilerin aksine kariyerine Amerika'da devam edeceğini açıkladı. Peki, neden Barcelona'yı tercih etmedi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarihi finalde birçok yıldız İstanbul'daydı

Tarihi finalde birçok yıldız İstanbul'daydı

Manchester City'nin Inter karşısında 1-0'lık galibiyetle kupaya uzandığı gece öncesinde futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran birçok futbolcu stadyumdaydı. Bu isimlerden biri de Arjantinli eski milli futbolcu Carlos Tevez idi. ESPN'nin maç önü programında kameralar karşısına çıkan Tevez, vatandaşı Messi'nin Inter Miami'ye transferi hakkında yorumlarda bulundu.

Lionel Messi, neden Barcelona'ya tercih etmedi?

Lionel Messi, neden Barcelona'ya tercih etmedi?

Carlos Tevez, Messi'nin İspanya'ya dönmemesinin nedenini eski takım arkadaşları ile yaşadığı sıkıntılar olarak açıkladı. Tevez, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Bana öyle geliyor ki Leo içinde bulunduğu durumu anlayarak bir karara vardı. Barcelona'ya döndüğünde takım arkadaşlarının maaşından kesinti yapılmasına neden olacak ve yine kötü adam olacaktı. Barcelona onun evi ve dönememek onu herkesten daha çok üzdü. Miami'yi seviyor, kendisi ve ailesi için huzurlu bir ortam olacak. Bu kararı bence doğruydu.'

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Barcelona, mali sıkıntılar yaşadığı 2021 yazında Arjantinli yıldızı ile yeni sözleşmedeki ücrette anlaşamamış ve yollarını ayırma kararı almıştı. Kulüpte yer alan yöneticilerden Elias, ayrılığın ardından yıldız futbolcunun maaş konusuna değinerek şu ifadeleri kullanmıştı.

'Messi'nin Barcelona'da devam etmemesinin üç nedeni vardı. Birincisi kulübün maaş organizasyonuydu. Maaş kesintileriyle yüzleşmek zorunda kaldı. İkincisi ona verecek paramız yoktu. Messi'ye para yetiştirmek için deveye hendek atlatıyorduk. Üçüncüsü de yeni bir takım ve vizyon yaratmalıydık. Messi varken yapamazdık.' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın