Görüş Bildir
Haberler
Inter Miami Hangi Ligde, Başkanı Kim, Kadrosunda Kimler Var? Inter Miami Hakkında Tüm Bilgiler

Inter Miami Hangi Ligde, Başkanı Kim, Kadrosunda Kimler Var? Inter Miami Hakkında Tüm Bilgiler

Bahadır
08.06.2023 - 17:43

Yeni gelişmeler futbol dünyasında büyük bir heyecan yarattı! Lionel Messi'nin Paris Saint-Germain'den ayrıldığı ve Inter Miami'ye transfer olduğu resmiyet kazandı. Bu transferin ardından futbolseverler merakla Inter Miami'nin ligdeki durumunu, ülkesini ve takımın sahibini sorgulamaya başladı. İşte bu konuda merak edilen soruların cevapları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Inter Miami hangi ligde?

Inter Miami hangi ligde?

Inter Miami CF, Amerika Birleşik Devletleri'nde Major League Soccer (MLS) adı verilen profesyonel futbol ligine üye bir takımdır. Takım, 2020 sezonunda MLS'e katılmıştır. İlk resmi MLS maçını 1 Mart 2020 tarihinde deplasmanda Los Angeles FC'ye karşı oynamış ve maçı 1-0'lık skorla kaybetmiştir.

Inter Miami başkanı kim?

Inter Miami başkanı kim?

Inter Miami CF'nin kurucusu ve sahiplerinden biri ünlü futbolcu David Beckham'dır. 2007 yılında MLS'e katılmak için 25 milyon dolarlık bir genişleme takımı satın alma seçeneği alan Beckham, 2013 yılında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştır. Beckham, Miami'de bir futbol takımı kurma niyetini açıkladığı 2014 yılından itibaren MLS ile çeşitli görüşmeler yapmış ve sonunda Inter Miami CF'in sahibi ve liderliğindeki grupla müzakerelere başlanmıştır.

Inter Miami kadrosu

Inter Miami kadrosu

Lionel Messi'nin yeni takımdaki arkadaşları, Inter Miami'nin kadrosu şu şekilde: Drake Callender, Nick Marsman, CJ dos Santos, Cole Jensen, Kamal Miller, Sergiy Kryvtsov, Christopher McVey, Ryan Sailor, Ian Fray, Franco Negri, Noah Allen, DeAndre Yedlin, Harvey Neville, Gregore, Dixon Arroyo, Víctor Ulloa, David Ruíz, Jean Mota, Benja Cremaschi, Rodolfo Pizarro, Robert Taylor, Robbie Robinson, Edison Azcona, Jake LaCava, Felipe Valencia, Josef Martínez, Leonardo Campana, Nicolás Stefanelli, Corentin Jean, Shanyder Borgelin.

Inter Miami forması

Inter Miami forması

Inter Miami'nin renkleri, pembe ve siyahtır. Takımın formaları genellikle pembe zemin üzerinde siyah detaylarla tasarlanmıştır. Bu renk kombinasyonu, Miami'nin enerjisini ve coşkusunu yansıtmak amacıyla seçilmiştir.

Inter Miami'nin bu sezonki performansı

Inter Miami'nin bu sezonki performansı

MLS'te 2022-2023 sezonu başlayalı 16 hafta oldu. Messi'nin yeni takımı, bu sezon oynadığı 16 maçın 11'ini kaybetti. 5 galibiyet alan takım, 15 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın