Görüş Bildir
Haberler
Cani Baba Bir Yıl İçinde İki Bebeğini de Öldürmüş...

Cani Baba Bir Yıl İçinde İki Bebeğini de Öldürmüş...

Onedio Medya
17.03.2015 - 08:10 Son Güncelleme: 17.03.2015 - 14:21

Baba Cenap Tahtacı, 6 aylık kızı Aslıhan Zeynep Tahtacı’yı ‘ağladığı’ gerekçesiyle koltuğun üzerine fırlatarak öldürdü. Tutuklanan babanın, dokuz ay önce de 6.5 aylık kızı Beyza’yı öldürdüğünü itiraf ettiği bildirildi. Tahtacı’nın Beyza’yı üzerine yorgan kapatarak boğduğu iddia ediliyor.

HaberTürk'ten Müslim Sarıyar ve Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre; İstanbul’da bir baba 6 aylık bebeğini ‘ağlıyor’ diye koltuğa fırlatarak öldürdü. Babanın geçen yıl da 6.5 aylık bebeği Beyza’yı boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. İki bebeğini de öldürdüğünü itiraf eden baba, tutuklanarak cezaevine konulurken Beyza’nın mezarı otopsi işlemi için savcılık talimatıyla açıldı.

Esenyurt Merkez Mahallesi’nde yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti:

İşsiz baba Cenap Tahtacı, Ekim 2014 doğumlu 6 aylık kızı Aslıhan Zeynep’i ‘ağladığı’ gerekçesiyle gectiğimiz Cumartesi günü koltuğun üzerine fırlattı. Aslıhan bebek, hızla çarptığı koltuktan yere düştü. Kanlar içerisinde hastaneye kaldırılan bebek, beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, baba Cenap Tahtacı’yı gözaltına aldı. Baba polisteki ifadesinde, “Ağlıyordu. Koltuğa attım. Bu sırada yere düştü” dedi.

Aslıhan bebeğin ölümünün ardından ailenin yakınları, Cenap Tahtacı’nın geçtiğimiz yıl da 6.5 aylık kız bebeği Beyza’nın evlerinde öldüğünü, polise bilgi verilmeden Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedildiğini bildirdi. Bunun üzerine savcılık, dosyayı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne gönderdi. Baba Tahtacı, sorgusunda iki bebeğini de öldürdüğünü itiraf etti. 2014 Ocak ayında doğan Beyza bebeğin aynı yıl Haziran ayında üzerine yorgan örtülerek boğulduğu bildirilirken Cenap Tahtacı, Büyükçekmece Adliyesi’nde tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konuldu.

MEZARI AÇILDI 

Savcılığın talimatı ile geçtiğimiz yıl ölen kız bebeğinin mezarı da dün açıldı. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çiftin 5 çocuğu olduğu, geride 3 erkek çocuk kaldığı öğrenilirken acılı anne de polise, kocasının sürekli kendisine şiddet gösterdiğini ve tehdit ettiğini anlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0