Görüş Bildir
Haberler
TV
Camdaki Kız 27. Son Bölüm Tek Parça İzle: Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız 27. Son Bölüm Tek Parça İzle: Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Camdaki Kız, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Camdaki Kız son bölümde, Nalan, Sedat ve Melisa'nın görüntülerini izleyince yıkıldı. Camdaki Kız son bölüm, tek parça ve full olarak yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Camdaki Kız tek parça izleme linki yayınlandı. Peki, Camdaki Kız son bölümde neler yaşandı? İşte Camdaki Kız ile ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız yeni bölümüyle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Camdaki Kız son bölümde yaşananlar vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Oldu?

Nalan, Sedat ve Melisa'nın görüntülerini izleyince yıkılır. Sedat ise Nalan'ın gitmesini engellemeye çalışsa da başarılı olamaz. Rafet, Cavit'in şirkete ortak olmasını son anda reddeder. Rafet'in bu kararına öfkelenen Cavit, intikam için düğmeye basar. Feride, Sedat'ın itirafıyla Nalan'ın evliliğini bitireceğini öğrenir. Buna engel olmak isteyen Feride, Sedat'a gözdağı verir ve evliliğini bir kez daha kurtaracağını söyler. Sedat'ın Nalan'a yaşattığı bu çirkin olayı öğrenen Gülcihan ve Selen, harekete geçer. 

Camdaki Kız 27. Bölüm Tek Parça Full İzle

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kanal D, Camdaki Kız yeni bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Camdaki Kız fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın