Görüş Bildir
Haberler
Çalışan Annelere Özel 10 Anneler Günü Hediyesi

Çalışan Annelere Özel 10 Anneler Günü Hediyesi

Buldumbuldum
30.04.2015 - 14:42 Son Güncelleme: 30.04.2015 - 16:13

İş temposuna alışkın, tabiri caizse işkolik olan annenize anneler günü hediyesi olarak ne alacağınıza bir türlü karar veremiyor musunuz? Sizin için saçını süpürge ettiği yetmezmiş gibi bir de iş stresine giren anneniz hediyelerin en güzelini hak ediyor tabi... Siz de kadınların dilinden anlamadığınızı, bu gruba annenizin de dahil olduğunu düşünüyorsanız, çalışan anneler için seçtiğimiz bu hediyelerin sizi büyük bir yükten kurtaracağı kanaatindeyiz. Anneler günü hediyesi tavsiyelerimizde kişiye özel ürünleri tercih ettik, böylelikle annenizin kendisini fazlasıyla özel hissetmesine vesile olabilirsiniz.

İsme Özel Ahşap Defter

İsme Özel Ahşap Defter

Hem kendi isminizi hem de annenizin ismini yazdırabileceğiniz bu şık ahşap defter kalemiyle birlikte gönderilmektedir. İsim ve tarih yazdırılabilen bu defter, annenizin de büyük beğenisini kazanacak.

Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

İltifatların en güzelini hak eden annenize, her gün sizin dilinizden iltifat edecek bir kupa bardak hediye etmek istemez misiniz? İsim yazdırılabilen bu kupa bardak annenizin her gün kendisini daha iyi hissetmesine vesile olacak.

Boyun Masaj Yastığı

Boyun Masaj Yastığı

Yoğun iş temposuyla çalışan annenize masaj yapan bu yastığı hediye ettiğinizde anneniz çok mutlu olacak. 2 adet AA pil ile çalışan boyun masaj yastığı, annenizin tüm ağrılarını dindirmeye geliyor.

Kişiye Özel Organizer Ajanda

Kişiye Özel Organizer Ajanda

Toplantıdan toplantıya koşuşturan ve planlı olması gereken annenize ismine özel olarak hazırlatabileceğiniz bu organizer ajandanın mavi, siyah ve taba olmak üzere üç renk seçeneği bulunmaktadır.

Kişiye Özel Süper Anne Oscarı

Kişiye Özel Süper Anne Oscarı

Annenize, annelik vazifesini oldukça başarılı bir şekilde yerine getirdiğini hatırlatacak bu süper anne Oscarı anneler gününe damgasını vuracak. Oscar ödülünün plakasına annenizin ismini de yazdırabiliyorsunuz.

Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti

Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti

Titizliğiyle tanınan annenizin ofisteki çalışma masasını da ne kadar tertipli kullandığını bilirsiniz... Bu ahşap bardak altlığı seti ile çay ve kahve kupalarının masalara leke bırakmasına engel olmuş olacaksınız. Ahşap bardak altlıklarına, annenizin fotoğraflarını bastırmaya ne dersiniz?

Mikser Kupa Bardak

Mikser Kupa Bardak

Zaman kaybına tahammülü olmayan annenize, hayatına pratiklik katacak bir kupa bardak hediye etmeye var mısınız? Mikser özelliğine sahip bu kupa bardak sayesinde kahvenizi ya da çayınızı tek bir tuşla karıştırabileceksiniz.

İsme Özel Metal Kalem - Deri Tüp İçinde

İsme Özel Metal Kalem - Deri Tüp İçinde

Klasik olduğu kadar bir o kadar da orijinal bir anneler günü hediyesi alma taraftarıysanız, deri tüp içerisinde gönderilen, üzerine annenizin ismini yazdırabileceğiniz bu metal kalem tam da aradığınız hediye seçeneği...

Anneler Günü Hediyesi Kuşlu Akrilik Saat

Anneler Günü Hediyesi Kuşlu Akrilik Saat

Sevimli ve sizi temsil edecek bir anneler günü hediyesi ile daha karşınızdayız! Sevimli kuş tasarımıyla ilgi odağı olacak akrilik saat, annenizin çalışma masasına çok yakışacak. Akrilik üzerine dilediğiniz metni yazdırabilirsiniz.

Anneye Fincanlı Hediye Kutusu

Anneye Fincanlı Hediye Kutusu

Kahve içmeyi seven annenize kahve temalı bir anneler günü hediyesi verme fikrine ne dersiniz? İçinde iki adet kahve fincanı, 8 adet kalpli çikolata ve mutfak bezi bulunan bu kırmızı hediye kutusu anneler gününün favorisi olmaya aday!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın