Görüş Bildir
Haberler
Çakralarımızı Açıyoruz: Bodrum'un İlk Wellness Festivali Wellfest 22 Eylül'de Başlıyor!

Çakralarımızı Açıyoruz: Bodrum'un İlk Wellness Festivali Wellfest 22 Eylül'de Başlıyor!

Yıl boyunca çalıştık, tüm negatifliklere rağmen hayata pozitif bakmaya çalıştık. Bu kadar stresin sonucunda bi' tatili hakettik. Türkiye'nin ilk welness festivali Bodrum'a geliyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bodrum'un misler gibi doğasında hayatının en enerji dolu ve pozitif Eylül ayını geçirmeye hazır mısınız?

Bodrum’un ilk wellness festivali olma özelliği taşıyan WellFest Bodrum, bu yıl 22 Eylül tarihinde zengin iyi yaşam içerikleriyle uzman konuşmacıları ile sizlerle buluşacak! ☀️

Wellfast Bodrum ile bir gün boyunca hem Bodrum'un keyfini çıkartıp hem de arınma programlarına katılabilirsiniz!

“İyi hisset, iyi yaşa” mottosuyla 4 yılı aşkın süredir yayın yapan, Türkiye’nin ilk ve tek dijital wellness platformu Uplifers.com, Aloha Events ile güçlerini birleştirerek Bodrumluları “wellness” konseptiyle tanıştırmaya hazırlanıyor.

Tek yapmanız gereken matınızı ve yoga taytınızı alıp bize katılmak! 😍

Arınmanın dışında Bodrum'un misler gibi denizinin hemen yanı başında çalan müzikler ile eğlenebilirsiniz!

Festival kapsamı dahilinde festival alanına giriş yapan katılımcılar, tüm gün Bodrum'un yeşili ve sanatı buluşturan ortamında muhteşem plajlarının, yemyeşil ortak alanlarının, keyifli havuzunun ve su sporları olanaklarının da tadını çıkarabilecek.

Peki, neden Wellfest diye soracak olursanız; Cevap basit!

Çünkü Wellness konseptinte 'daha iyi bir yaşam hedefleyenler yer alacak ve katılan tüm Bodrumlular yogadan meditasyona, astrolojiden sağlıklık beslenmeye kadar birçok konu hakkında paneller, seminerler ve atölyeler bulunacak.

Festival alanında yer alacak olan standlarda katılımcılar doğal, organik, vegan, glutensiz, el yapımı özel tasarım markaları ve ürünleriyle de buluşacak!

Kısacası Wellfest sadece zihinlere değil aynı zamanda mideye de hitap ediyor. 

Aynı zamanda atölyeler, tadım etkinlikleri ve teknolojik deneyimlerle, ürünleri yakından tanıyacak. Kadın, erkek her yaştan katılımcı için bütüncül bir deneyim sunan WellFest’te, çocuklar için de farklı etkinlikler yer alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm yılın stresini Bodrum'un engin mavisi ile içinizi rahatlatan yeşili arasında atmak istiyorsanız, sizi Wellfest'e bekliyoruz!

Tüm yılın stresini Bodrum'un engin mavisi ile içinizi rahatlatan yeşili arasında atmak istiyorsanız, sizi Wellfest'e bekliyoruz!

Bodrum’un en seçkin otellerinden Casa Dell’Arte ve Casa Hermanas’ta gerçekleşecek olan festival hakkındaki tüm gelişmeleri  Instagram üzerinden @wellfest_bodrum hesabından takip edebilirsiniz!

Biletler için hemen tıklayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

benim gibi tenketsuları kapalı adamların,ne chakra sı açılır ne de chikara sı yükselir.Biz doğuştan tembeliz

mohit rajput

https://www.wellnessayur.com/