Görüş Bildir
Haberler
Büyülü Aralık Ayının Çocukları! Doğum Gününüze Göre 2018'in En Şanslı Gününü Söylüyoruz!

Büyülü Aralık Ayının Çocukları! Doğum Gününüze Göre 2018'in En Şanslı Gününü Söylüyoruz!

Muazzez Balcı
30.11.2017 - 17:02 Son Güncelleme: 18.12.2017 - 15:00

Aralık ayında doğanlar özeldir; yılın en soğuk, en yorgun ama en bilge döneminde kalplerimizi ısıtmak için doğmuşlardır! 

Biz de onlara özel bir test yapalım dedik... Astrolojik bilgilerle harmanladığımız bu testimizde, Aralık ayı doğumlulara, 2018'in en şanslı gününü söyleyeceğiz!

Doğum günü seç bakalım! Kaç Aralık?

Senin için yılın en şanslı tarihi 27 Ocak!

Seneye son derece hızlı başlıyorsun! 27 Ocak'ta Merkür retrosunun bitişiyle hemen çok şaşırtıcı haberler alacaksın! Para konusunda şansın çok yükselecek, işsizsen iş bulabileceksin. Kalbinde bir aşk varsa da, o aşkı güzelce yaşamaya başlayacaksın! Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 15 Şubat!

Bu tarihte hiç beklenmedik bir yolculuğa çıkacaksın. Yakın mesafe yolculuğu olsa da sana çok güzel ve farklı şeyler yaşatacak. Hem eğitimle, hem de gelecek planlarınla alakalı olan bu yolculukta yanına çok güzel yol arkadaşları da edineceksin. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 24 Nisan!

Sana 24 Nisan tarihinden itibaren aşk gelecek! Eğer zaten bir sevgilin varsa, işleri ciddiye bağlayacaksınız. Kalbinde kimse yoksa da birileriyle tanışacaksın ve yepyeni bir sayfa açacaksın. Venüs bu tarihte seni mutlu etmek için her şeyi yapacak! Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 13 Haziran!

Geleceğe dair hayalini kurduğun ne varsa gerçekleşmesi için önünde yollar açılmaya işte bu tarihte başlayacak! Özellikle eğitim ve uzun mesafeli yolculuklar söz konusu olacak. Cesur ol ve kendini hazırla. Bavulun bir kenarda bekliyor olsun. Son derece heyecan verici ve ufuk açıcı bir süreç geliyor. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 17 Şubat!

Bu tarihte hiç beklemediğin insanlardan özellikle kariyer ve para konusunda destek göreceksin. Seni övecekler ve hakkında iyi referanslar vererek önünü açacaklar. Son derece şahane olacak, özellikle ilerisi için! Bu tarihi bir kenara not al ve insanlarla aranı iyi tut!

Senin için yılın en şanslı tarihi 8 Kasım!

8 Kasım'dan itibaren resmen Allah'ın sevdiği kulu kategorisinde olacaksın. İstediklerinin gerçekleşmesi yönünde kapılar kolayca açılmaya başlayacak. Sen yeter ki o kapıları çalacak kadar istekli ol! Sezgilerin güçlenecek, niyetlerin kabul görecek. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 26 Ağustos!

Bu tarihte geçmişte kaldığını sandığın bir durum ile ilgili şok edici bir haber alacaksın ve bu haber sana fazlasıyla fayda sağlayacak. Hem adaletin yerine gelmiş olduğunu hissedeceksin, hem de içindeki sıkıntıların geçtiğini. Adeta kuş gibi ferahlayacaksın. Ayrıca güzel rüyalar da göreceksin. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 6 Mart!

6 Mart tarihinde aşık olacaksın! Eğer bir sevgilin varsa, ona yeniden aşık olacaksın! Eğer çocuk istiyorsan, şansın çok açık olacak. Evren sana ne istersen vermeye hazır olacak bu tarihte. Yeter ki kalbini aç ve dileklerini söylemekten çekinme! Bu tarihi bir kenara not et!

Senin için yılın en şanslı tarihi 26 Ocak!

Bu tarihte kafana koyduğun, hırs yaptığın hangi konu varsa; kazanmak istediğin hangi yarış varsa, sonucun senin yararına olduğunu göreceksin. Bu tarihte tam bir 'kazanan' olacaksın. Yarışmaktan ve rekabetten korkma! Şampiyonluk sadece sana kazandırdıklarıyla değil, hissettirdikleriyle de çok iyi gelecek. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 8 Mart!

Bu tarihte, geçen sene kaçırdığını düşündüğün fırsatlar yeniden karşına çıkacak! Olmayan bir iş başvurusu, sonu gelmeyen bir flört ya da başlayıp bitirmediğin bir proje... Konu ne olursa olsun, yarım kalmış fırsatlar yeniden karşına çıkacak ve bu defa çok güzel altınan kalkabileceksin. İkinci bir şans bu! Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 31 Mart!

Bu tarihte hayatına ömürlük bir dost girecek. Öyle biri olacak, seni öyle iyi anlayacak ki, sevgiliden bile daha mutlu edecek seni! Onunla beraber hayatın diğer alanında da kapılar daha kolay açılmaya başlayacak. Bir dost geliyor hayatına, onu sakın bekletme ya da reddetme! Bu tarihi de bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 20 Mayıs!

Bu tarihte aşk konusunda kısmetin hiç olmadığı kadar açılacak! Tam anlamıyla karşılıklı aşkı bulacaksın. Muazzam bir denge ile çok iyi anlaşacak ve hatta ilerisi için planlar yapmaya bile başlayacaksınız. Sakın o insanı kaçırma. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 31 Ekim!

Bu tarihte daha önce küstüğün, uzun süredir görüşmediğin insanlarla kavuşacaksın ve barışacaksın! Bu barışmalar ve buluşmalar da sana hiç tahmin etmediğin kadar iyi gelecekler. Onlarla beraber için rahatlatacak ve hayatın diğer alanında da güzel çözünmeler yaşanacak. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 5 Ekim!

Bu tarihte eski sevgilinle yeniden iletişime geçmen söz konusu olacak. Ve bu sende, adeta gözündeki perdenin kalkması gibi bir etki yaratacak ve gerçekleri görmeni sağlayacak. İçin rahatlayacak, her işte bir hayır olduğunu göreceksin ve kendine yepyeni bir sayfa açacaksın. Kuş gibi hissedeceksin! Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 12 Temmuz!

Bu tarihte sana çok büyük miktarda bir para gelecek. Hiç beklemediğin anda ve beklemediğin yerden gelecek olan bu parayı geçmişten alıp geleceğe taşıyacak - yani gelecek planlarına yatırım olarak kullanacaksın. Hayallerinle aranda hiçbir engel kalmayacak; yeter ki harekete geçmeye niyetli ol! Bu tarihi de bir kenara not et!

Senin için yılın en şanslı tarihi 29 Haziran!

Bu tarihte sana bir yolculuk ve bir de yol arkadaşı görünüyor. Bu yol arkadaşı sıradan biri olmayacak; yolda tanıştığın bu kişi sana pek çok konuda yardım edecek. Kariyer kapılarının açılmasında yardımcı olacak. Gelecekte de yanında duracak, neşeli biri hayatına giriyor! O kısmetiyle gelen insanı sakın kaçırma! Bu tarihi de bir kenara not et.

Senin için yılın en şanslı tarihi 23 Ağustos!

Bu tarihte artık hakettiğin övgüleri ve takdirleri toplamaya başlayacaksın. Çevren senin ne kadar iyi işler yaptığını, ne kadar emek verdiğini ve hepsinden de önemlisi nasıl biri olduğunu çok iyi görecek. Adaletsizlikler çözülecek. Adeta ödüllendirileceksin. Bu tarihi bir kenara not almalısın!

Senin için yılın en şanslı tarihi 13 Haziran!

Bu tarihte aşk hayatında yepyeni bir sayfa açacak ve geçmişin tüm kırgınlıklarını, güvensizliklerini toprağın ta en derinine gömeceksin. Sevgilin yoksa, yeni biriyle sevgili olacaksın ve tertemiz bir başlangıç olacak. Sevgilin varsa da, sorunlarınızı çözeceksiniz ve bundan sonra çok daha sağlıklı bir ilişki yaşamaya başlayacaksınız. Bu tarihi bir kenara not et!

Senin için yılın en şanslı tarihi 10 Temmuz!

Bu tarihte son derece mükemmel bir şekilde şansın dönmeye başlayacak. Harika haberler alacaksın ve istediklerin adeta ayağına gelecek. Olayların kolayca akmaya başladığını göreceksin. Enerjin yüksek, kalbin ferah olacak. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 6 Eylül!

Bu tarih senin için adeta hayal ve planlarının gerçeğe dönüşmesi anlamına gelecek. Fakat bunun için elbette ki fazlasıyla emek ve çaba gerekecek. Lakin başaracaksın, zira evren senden yana! Yeni yollar açılacak, özellikle mesleklerle ilgili! Şahane bir süreç seni bekliyor. Bu tarihi bir kenara not almayı unutma!

Senin için yılın en şanslı tarihi 31 Ekim!

Bu tarihte adeta yıldız gibi parlayacaksın; enerjin çok yükselecek, seyahat etmek, gezmek, eğlenmek ve bolca kendini ifade etmek isteyeceksin. Bunları yapman da emin ol çok olumlu sonuçlar verecek. Bu tarih hem kariyer için, hem aşk için, hem de dostluklar için kullanılabilir. Mutlaka bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 31 Ocak!

Bu tarihte sana inceden yurtdışı yolları görünmeye başlayacak. Olmaz olmaz deme, gözünü aç ve fırsatlara bak! Bu yolculuktan adeta yenilenmiş olarak döneceksin. Vizyonun ve çevren genişlemiş olacak. 31 Ocak'ta şekillenmeye başlayacak olan bu gelecek planını sakın karamsarlıkla kaçırma. Bu tarihi de bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 17 Mart!

Bu tarihte gücüne güç katacaksın. Motivasyonun da, hırsın da yeniden ateşlenecek. Güzel paralar kazanma fırsatın artacak ve hayattan, yaptığın işlerden yeniden tat almaya başlayacaksın. Tam bir şampiyon gibi hissettiğin bir dönem olacak. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 12 Ekim!

Hediye alacaksın! Hiç beklemediğin yerlerden çok güzel bir hediye ile hem bir ihtiyacın giderilmiş olacak, hem de kendini değerli hissedeceksin. Sevildiğini anlayacaksın. Son derece şahane bir gün olarak geçecek ve bu günü yıllar sonra bile hatırlayacaksın. Bu tarihi bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 29 Nisan!

Şimdiye kadar sana yapılan tüm kötülüklerin karşılığının bulunduğunu tam da bu tarihte göreceksin. Son derece mutlu olacaksın. İnsanlar senin değerini anlayacaklar. Bu tarihte iş yerinde de, özel ilişkilerde de kazanç sağlayacaksın. Yıllar sonra bile hatırlanacak mükemmel bir gün olacak. Bu tarihi bir kenara not almayı unutma.

Senin için yılın en şanslı tarihi 19 Mayıs!

Bu tarih sana aşk getirecek! Eğer bir sevgilin yoksa biriyle tanışacaksın; eğer sevgilin varsa da durumu ciddiye bağlayacaksınız. Son derece güzel bir gün olacak. Yıllar sonra çocuklara anlatılacak cinsten anılara dönüşecek olan bu günü bir kenara not almayı sakın unutma!

Senin için yılın en şanslı tarihi 21 Haziran!

Bu tarihte mükemmel bir iş çıkaracaksın! İş yerinde ya da kişisel projelerinde, fark etmez, ortaya çıkaracağın başarılı iş sana hem para, hem de övgü, hem de tatmin getirecek. Zihninin çok aktif olacağı ve yaratıcılığının maksimum seviyeye çıkacağı bu günü mutlaka bir kenara not al. Ziyan etmek istemezsin!

Senin için yılın en şanslı tarihi 3 Eylül!

Bu tarihte sana para gelecek! Hem de beklenmedik bir şekilde, beklenmedik birinden! Fırsatları kaçırmamak adına bu tarihte her şeye hazırlıklı olmalısın. Parayla saadet olmaz ama bu para seni mutlu edecek çok. Yollar çok kolay açılacak, niyetin de güçlü olacak. Mutlaka bir kenara not al!

Senin için yılın en şanslı tarihi 15 Mayıs!

Bu tarihte aşk konusunda şok edici bir pozitif gelişme olacak! Son derece mutlu olacağın bir haber alacaksın. Belki bir evlenme teklifi bile alabilirsin. Bebek haberi dahi gelebilir. O derece şanslı bir gün işte! Bu tarihi ziyan etmemek adına derhal bir kenara not almalısın.

Senin için yılın en şanslı tarihi 19 Nisan!

Bu tarihte senin kalbine gerçek bahar gelmeye başlayacak işte! Hem çalışma azmini, motivasyonunu geri kazanacak; hem de dışarıda insanlarla vakit geçirmekten çok zevk almaya başlayacaksın. Son derece neşeli ve mutlu hissedeceksin. Bu mutluluk da diğer pozitif olayları adeta çekecek. Bu tarihi bir kenara mutlaka not almalısın!

Senin için yılın en şanslı tarihi 18 Haziran!

Bu tarih adeta 'şifalanma' tarihi olacak. Maddi harici sağlık problemlerini de, psikolojik olarak yer etmiş yaraları da atlattığını hissedecek; gücünün zirveye çıktığını göreceksin. Mutluluk gözyaşları döktürecek kadar güzel bir gün! Sevdiklerinle geçireceksin. Bu tarihi bir kenara not etmeyi sakın unutma!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KarmKulo Can

1 neden yok ki

Hesna Su Altın

aralık ayında doğmayan ama meraktan giren var mı çünnkü ben öyleyim

yelda coruh

EEE 17 ARALIK ARALIK AYI OLMUYOR MU DA 19 DAN BAŞLIYOR ?? OLAMAMIŞSIN OTUR 0