Görüş Bildir
Haberler
Büyük beden kıyafet seçimi

Büyük beden kıyafet seçimi

kemal devrim
14.03.2014 - 13:32 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 13:41

Büyük beden kıyafet seçimi

Kilolu insanların vücut biçimlerine uygun, şık görünmelerini sağlayacak kıyafetler bulmakta bu durumda olmayanlara göre daha çok zorlandıkları doğrudur fakat iyi görünmek aynı zamanda doğru parçalar almak ve bunları doğru biçimde kombinlemek de ilgilidir. Zayıf bir kadının giydiğini yakıştıramadığını da görebilirsiniz şişman bir kadının gayet şık göründüğünü de. Piyasada birbirinden güzel büyük beden bluz modelleri var, size yakışacak modeller hakkında fikriniz yoksa bile birkaç denemeden sonra bunu anlayabilirsiniz.

Büyük beden kıyafet seçerken akıcı kumaşlardan yapılmış, vücudunuzu çok fazla sarmayan parçalara yönelmeniz gerekiyor. Bu konuda dengeyi saklamak önemli, çok dar parçalar kadar çok bol parçalar da kötü sonuç verir. Karın ve basen bölgesindeki fazlalıkları saklamak için uzunca bluzları tercih etmeniz iyi olur. V yaka üstler kilolu kadınlara yakışır; bluzun üst kısmında, omuz civarında işleme ve fırfır gibi detayların bulunması ise hem vücudun alt ve üst kısımları arasında bir denge olmasını sağlar, hem de dikkatleri alt kısımdan uzaklaştırır.

Kilo fazlalığı çoğunlukla karın, göbek, kalça ve basenlerde toplandığından büyük beden bluzmodelleri arasından seçim yaparken dikkati vücudunuzun üst kısmına çekecek olanları tercih etmelisiniz.

Kaynak: http://buyukbeden.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın