Görüş Bildir
Haberler
Bütün Yılın Stresini Üzerinizden Alıp Götürecek, 2019'un Bol Kahkaha Atmalı En İyi Komedi Filmleri

Bütün Yılın Stresini Üzerinizden Alıp Götürecek, 2019'un Bol Kahkaha Atmalı En İyi Komedi Filmleri

Gülmekten karnınıza ağrılar girerse sorumlusu biz değiliz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizler için 2019'un en iyi komedi filmlerini derledik.

NOT: Film yorumları Beyazperde.com'dan alınmıştır ve sıralama alfabetik olarak yapılmıştır.

24. Aykut Enişte (2019)

24. Aykut Enişte (2019)

Aykut Enişte, yalnızlığından şikayetçi olan ve aile özlemi çeken bir adam olan Aykut'un hikayesini konu ediyor. Aykut, evlenip yuva kurmanın hayali ile yaşayan genç bir adamdır. Sevgilisi Nurhan ile hayallerini gerçekleştirmeye adım adım yaklaşan Aykut, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Düğüne bir hafta kala dükkanına hırsız giren Aykut, tüm birikimini kaybeder. Dükkana hırsızın girmesi, sadece Aykut’un maddi kaybına neden olmaz aynı zamanda başına türlü işler açılmasına da neden olur...

23. Bir Zamanlar... Hollywood'da (2019) Once Upon a Time... in Hollywood

23. Bir Zamanlar... Hollywood'da (2019) Once Upon a Time... in Hollywood

Bir Zamanlar... Hollywood'da, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir...

22. Booksmart (2019)

22. Booksmart (2019)

İki yakın kız arkadaş (Kaitlyn Dever ve Beanie Feldstein), liseden mezun olmanın arifesinde, ansızın daha az çalışmaları ve daha fazla eğlenmeleri gerektiğinin farkına varır. Akranlarının gerisinde kalmamak için hala vakti olan kızlar, dört yıllık eğlenceyi tek bir geceye sığdırmaya çalışır.

21. Can Dostlar (2019)

21. Can Dostlar (2019)

Eskiden sık sık bir araya gelip sokakta gönüllerince eğlenen mahallenin çocukları, son zamanlarda başlarını telefonlarından kaldırmaz olmuşlardır. Mahalleye yeni gelen çocukların da ısrarlarıyla, artık telefonlarını bir kenara bırakıp, sokakların tadını çıkarmaya, parklarada oynamaya karar verirler. Ancak aşmaları gereken büyük bir sorun vardır. Parkın bitişiğinde oturan Kötü Kazım, parka oynamaya gelen herkesin korkulu rüyası olmuştur. Parkı, büyük bir sır saklayan Kazım’dan geri almaya çalışan çocuklar, bir olup zorlu bir mücadeleye atılır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Cinayet Süsü (2019)

20. Cinayet Süsü (2019)

Cinayet Süsü, gizemli bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet büro ekibinin maceralarını konu ediyor. Başkomiser Emin, komiser Salih, komiser Asuman ve komiser yardımcısı Alaattin'den oluşan Cinayet Büro ekibi ilginç bir vaka ile karşı karşıyadır. Birbiri ardına işlenen cinayetleri araştıran ekip, hiçbir delil ve ipucuna ulaşamaz. Cinayetlerin gittikçe artması, basının ve halkın olayla fazlasıyla ilgilenmesi, buna rağmen ekibin hiçbir ilerleme katedememesi Başkomiser Emin ve arkadaşları üzerinde büyük bir baskı oluşturur. Bu sırada Emniyet Genel Müdürü, davanın çözümünde yardımcı olması için “suç uzmanı” Dizdar Koşu'yu Emin'in ekibine atar. Üzerlerindeki baskıdan dolayı iyice ezilen Emin ve ekibi, karşılaştıkları en tuhaf seri cinayet zincirini çözebilmek için her yönteme başvurur. Bu kedi fare oyununda katili mi pes edecektir yoksa polisler mi?

19. Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı (2019) The Art of Racing in the Rain

19. Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı (2019) The Art of Racing in the Rain

Garth Stein'in yayımlanır yayımlanmaz en çok satanlar listesine giren ve tam 23 dile çevrilen kitabı The Art of Racing in the Rain'den uyarlanan film, Enzo isimli yaşlı bir golden cinsi köpeğin gözünden, insan hayatına şefkatli bir bakış atıyor. Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemleyerek ve bir araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir.

18. Family (2018)

18. Family (2018)

Hayatını kariyer odaklı olarak yaşamaktan keyif alan Kate Stone, toplumdan kendini soyutlamış, bireysel bir hayatı tercih etmiş bir kadındır. Öyle ki; erkek kardeşiyle bile uzun süredir görüşmemektedir. Bir gün, Kate’in erkek kardeşi bir günlüğüne yeğeni Maddie’ye bakmasını ister. Kate’in isteksiz de olsa kabul ettiği bu teklif, bir günle sınırlı kalmaz, bir haftaya uzar. Kate hayatının düzeninin bozulmasından şikayetçi olsa da, aslında Maddie’nin okulda maruz kaldığı zorbalıklarında etkisiyle, yeğeni  ile muhteşem bir bağ kurmaya başladıklarını fark eder.

17. Fighting with My Family (2019)

17. Fighting with My Family (2019)

Yönetmenliğini ve senaryosunu Stephen Merchant'ın üstlendiği film, bir gangster ve eski güreşçi olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Ülkenin her yerindeki küçük mekanlarda gösteriler yapan adam, karısı ve iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmeye çalışmaktadır. Günü birinde kardeşler WWE için seçmelere katılma şansı buluyorlar. Ebeveynler rüyalarının gerçekleştiği ve bütün sorunlarının çözüleceği düşünmeye başlıyor. Bununla birlikte, kardeşler ise bir WWE süperstarı olabilmenin hayal edemeyecekleri kadar çok emek gerektirdiğini öğrenmeye başlıyor...

16. Gece Kuşu (2019) Late Night

16. Gece Kuşu (2019) Late Night

Gece Kuşu, kadın düşmanı olmakla suçlanan gece yarısı talk show programı sunucusu Katherine Newbury’nin hikayesini konu ediyor. Katherine Newbury, gece yarısı talk show programının öncüsü ve efsanevi isimlerinden biridir. Kariyerinin zirvesinde olan Newbury, kadınlardan nefret eden bir kadın olmakla suçlanmaktadır. Hakkındaki iddiaların başarısına gölge düşürmesini istemeyen Katherine Newbury, çıkan söylentilerin doğru olmadığını kanıtlamaya karar verir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Jay ve Silent Bob Reboot (2019)

15. Jay ve Silent Bob Reboot (2019)

Jay ve Silent Bob Reboot, Bluntman ve Chronic filminin yeniden çekilmesini önlemek için geri dönen Jay ve Silent Bob’un hikayesini konu ediyor. İkilinin hikayesini dayanan filmin yeniden çekileceğini öğrenen Jav ve Silent Bob, filmin çekimini durdurmak için eğlence dolu bir maceraya atılır.

14. Knives Out (2019)

14. Knives Out (2019)

Suç romanı yazarı Harlan Thrombey, 85. yaş gününde evinde ölü bulunur. Meraklı bir araştırmacı dedektif olan Benoit Blanc gizli bir şekilde cinayet araştırmasında yer almaya başlar. Harlan Thrombey'nin ailesine soruşturma için başvurulur, ancak aile tam anlamıyla hiçbir işe yaramazdır. Blanc tüm bu yüzeyde görünenlerin altını kazımak ve tüm yalanları ortaya çıkararak Thrombey'nin ölümünün ardındaki gerçeği bulmayı hedefler.

13. My Spy (2020)

13. My Spy (2020)

“My Spy”, ciddi bir CIA ajanına (Dave Bautista) odaklanıyor. Ajan, gizli bir görev kapsamında bir aileyi gözetlemeye gönderilir. Ajanın kaderi ise dokuz yaşında olmasına rağmen yaşından olgun davranan ailenin kızı Sophie’nin (Chloe Coleman) ellerinde olacaktır.

12. Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)

12. Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)

Organize İşler Sazan Sarmalı, Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu ediyor. İstanbul şehrinde organize işler tam gaz devam etmektedir. Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de “sazan sarmalı” olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

11. Playing with Fire (2019)

11. Playing with Fire (2019)

'Playing With Fire”, Noel hafta sonunu itfaiye istasyonunda, kurtardıkları üç taşkın çocuğa bakarak geçiren itfaiyecilere odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Tavşan Jojo (2019) Jojo Rabbit

10. Tavşan Jojo (2019) Jojo Rabbit

Hitler'in ordusunda yer alan Jojo Betzler adındaki bir çocuk, annesinin evlerinde Yahudi bir kızı gizlice misafir ettiğini öğrenir. Kız, evlerinin çatı katında kalıyordur. Tabii bu durum en yakın sırdaşı hayali arkadaşı Adolf Hitler olan Jojo'nun kafasında büyük bir karmaşaya yol açacaktır. Hayali arkadaşı olan Hitler, hiç de orijinalindeki gibi değildir. Jojo'nun bu korkunç ırkçılığa karşı gelmek için mücadele etmesi gerekmektedir.

9. The Art of Self-Defense (2019)

9. The Art of Self-Defense (2019)

The Art Of Self-Defense, bir gece saldırıya uğramasının ardından kendisini savunmak için karate öğrenmeye karar veren bir adamın hikayesini konu ediyor. Kırılgan bir adam olan Casey’in hayatı, bir gün sokakta saldırıya uğramasının ardından bambaşka bir hal alır. Yaşadığı saldırı sonrası gururu kırılan Casey, özellikle akşamları dışarıda olmaktan korkar hale gelir. İçine düştüğü bu sıkıntılı durumdan kurtulmak isteyen Casey, kendini korumayı öğrenmek için bir şeyler yapmak ister. Bunun için savunma sanatlarını öğrenmeye karar veren genç adam, soluğu Sensei isimli karate dersleri veren adamın yanında alır.

8. The Dead Don't Die (2019)

8. The Dead Don't Die (2019)

“The Dead Don't Die”, aniden patlak veren bir zombi salgınını konu alıyor. Kasabanın yerel polisleri (Adam Driver ve Bill Murray) salgından etkilenmeye başlayan vatandaşları korumak için aksiyona atılmak zorunda kalıyor.

7. The Death of Dick Long (2019)

7. The Death of Dick Long (2019)

The Death of Dick Long, arkadaşlarının ölümünü gizlemeye çalışan bir müzik grubu üyelerinin yaşadıklarını konu ediyor. Bir müzik grubuna dahil olan Dick ölünce, grup üyelerinden olan Zeke ve Earl ne yapacaklarını şaşırır. Kimsenin bu durumu öğrenmesini istemeyen ikili, Dick’in öldüğünü saklamaya çalışır. Ancak bu sandıkları kadar kolay olmaz çünkü yaşadıkları küçük kasabada haberler büyük bir hızla yayılır. Bu sırada olay ile ilgili araştırmalara başlayan polis, henüz cesedin kime ait olduğunu henüz bulamasa da Zeke’in eşi ve kızı şüpheliler arasında yer alır.

6. The Last Laugh (2019)

6. The Last Laugh (2019)

The Last Laugh, karşılaştığı eski menajerinin baskısıyla yeniden sahneye çıkıp stand-up yapmaya karar veren bir komedyenin hikayesini konu ediyor. Al Hart, geçmişinde menajerlik yapmış bir adamdır. İşinden emekli olan Hart, 40 yıl önce yaptığı stand-up gösterileriyle bir hayli ses getiren eski müşteri ile yıllar sonra yeniden karşılaşır. Komedyen, aile kurabilmek için umut vaat eden kariyerini ardında bırakmıştır. Yıllarca sahnelerden uzak kalan komedyen, eski menajerinden geri çeviremeyeceği bir teklif alır...

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Then Came You (2019)

5. Then Came You (2019)

“Then Came You”, ölümcül bir hastalığa yakalanmış cesur bir genç kız olan Skye’ın (Maisie Williams) hikayesini anlatıyor. Skye, havaalanında çalışan 19 yaşındaki Calvin (Asa Butterfield) ile arkadaş olur. Kendi gölgesinden bile korkan evhamlı Calvin, Skye’ın ölmeden önce yapılacaklar listesindeki şeyleri yapmasına yardım eder. Calvin bu sırada korkularıyla yüzleşmeyi ve onları zapt etmeyi öğrenir. Bu korkuların arasında ulaşılamaz gibi görünen güzeller güzeli Izzy’ye (Nina Dobrev) açılmak da vardır.

4. Uncut Gems (2019)

4. Uncut Gems (2019)

Uncut Gems, New York’ta elmas ticaretinin döndüğü bölgede geçiyor. Altın Küre ve Emmy adayı Adam Sandler’ın başrolünü üstlendiği suç ve dram filminde Sandler, zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu dükkanı sahibine hayat veriyor. Mallarının bir kısmı çalındığında dükkan sahibinin hayatı karmaşık bir hal alıyor.

3. Under the Silver Lake (2019)

3. Under the Silver Lake (2019)

Los Angeles'ta yaşayan 33 yaşındaki Sam, dikkatli bir adamdır. Günün birinde yaşadığı apartmanın havuzunu kullanmakta olan bir kadınla tanışır. Bu kadın şen şakran Sarah'dır. Sarah'ın ani ortadan kayboluşu büyük bir gizem yaratır. Sam, genç kadını bulmak ve sırrı çözmek için Los Angeles'ta sürreal bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu Melekler Şehri'ndeki en korkunç gizemlerin, skandalların ve komploların derinliğine sürükleyecektir...

2. Where'd You Go, Bernadette (2019)

2. Where'd You Go, Bernadette (2019)

Başarılı bir mimar olan Bernadette Fox kızının en yakın arkadaşıdır. Ailece Antarktika’ya bir gezi planlamışlardır fakat gezinin hemen öncesinde Bernadette gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bernadette’nin 15 yaşındaki kızı Bee annesini bulmaya kararlıdır. E-posta mesajlarını, resmi belgelerini, gizli yazışmalarını karıştırıp ipucu bulmaya çalışan Bee, bu süreçte annesinin sıkıntılı geçmişini keşfeder.

1. Yesterday (2019)

1. Yesterday (2019)

Yesterday, kendisinden başka dünyada kimsenin efsanevi müzik grubu The Beatles'ı bilmediğini fark eden bir adamın hikayesini konu ediyor. Jack Malik, küçük bir İngiliz kasabasında yaşayan ve ünlü olma hayalleri yavaş yavaş suya düşen bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Ancak her şey kötü gitse bile çocukluğundan beri yanında olan en yakın arkadaşı Ellie onu sonuna kadar desteklemeye devam eder. Tüm dünyada elektriklerin gittiği gizemli bir olay sırasında bir kaza geçiren Jack uyandığında şoke edici bir gerçekle yüzleşi...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
15
12
8
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
The Uur

#23 komik mi? quentin tarantino filmlerinin komik olduğu nerede görülmüştür.

Nurlan Elizade

Editör bildiyin tarak geçmiş bizimle.

Pasif Kullanıcı

Booksmart kadar bos film yok. ilk 10dk zor dayandim. Casper izle daha iyi