Görüş Bildir
Haberler
Burun Şeklini Söyle Sana Karakter Özelliklerini Söyleyelim!

Burun Şeklini Söyle Sana Karakter Özelliklerini Söyleyelim!

Serngl
10.01.2018 - 17:07

Burun şeklinizin karakterinizle ilgili önemli ipuçları verdiğini biliyor muydunuz? Kulağa inandırıcı gelmese de, burun şeklinizin karakterinizle ilgili önemli ipuçları verdiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek... Gelin bakalım sizin burnunuz karakterinizle ilgili neler söylüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi burnunuza en yakın bulduğunuz burun şeklini işaretleyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmeliyetçi kişilik!

Mükemmeliyetçi kişilik!

Sen fazlasıyla mükemmeliyetçi bir yapıya sahipsin! Her alanda yaptığın işlerin kaliteli olmasına özen gösteriyorsun. Yaptığın işi fazlasıyla önemsediğinden daima çok çalışıyorsun! Olumsuz bir yönün ise; herhangi bir başarısızlık durumunda kendini çok fazla eleştirerek yıpratıyorsun! Bu burun tipine sahip insanların en büyük özelliklerinden biri ise; fazlasıyla nazik olmaları. Sen insanlara karşı oldukça duyarlı ve naziksin!

Kontrolcü kişilik!

Kontrolcü kişilik!

Sen güçlü ve mükemmeliyetçi bir insansın! Bir iş yapıyorsan o iş mutlaka iyi olmalı! Ayrıca insanların enerjilerini kolayca okuyabilmek gibi de bir özelliğin var. Bu özelliğin zaman zaman seni yoruyor çünkü insanların enerjisinden fazlasıyla etkileniyorsun. Bu nedenle genellikle yalnız kalmayı tercih ediyorsun! En büyük özelliklerinden biri ise; kontrolü elinden hiç bırakmaman! Sen kontrolcü bir kişiliğe sahipsin ve daima insanları kontrol altında tutmaktan hoşlanıyorsun!

Eğlenceli kişilik!

Eğlenceli kişilik!

Sen hayatın tadını çıkarmayı çok iyi biliyorsun! Keyfine düşkün ve eğlenmeyi seven bir insansın! Ayrıca para harcamayı da fazlasıyla seviyorsun! En büyük özelliğin ise sanata karşı ilgin olması! Sen güzel sanatlarla ilgilenen ve sanattan anlayan bir insansın! Bu burun tipine sahip insanların güzel sanatlar koleksiyonu yaptıkları da bilinen bir şey!

Düzenli kişilik!

Düzenli kişilik!

Sen düzenli bir kişiliksin! İşlerin yolunda gitmesi senin için çok önemli! Sen daima işleri yoluna koymayı başarıyorsun. İş hayatında oldukça verimli ve çalışkan bir insansın. Kendini geliştirmeyi seviyorsun. Ayrıca sen zor işleri seviyorsun! Bu zor işleri de zekiliğin sayesinde kolayca yoluna koyabiliyorsun! Mükemmeliyetçi bir insan değilsin ancak özensiz de değilsin. İşlerini özenli yapmaya dikkat ediyorsun!

Dost canlısı kişilik!

Dost canlısı kişilik!

Sen oldukça dost canlısı ve nazik bir kişiliksin! İnsanlara daima dostça yaklaşıyorsun ve onlara olabildiğince nazik davranıyorsun. Hayatın tadını çıkarmayı da biliyorsun! E tabii sen de haklısın, hayatın tadı dostlar olmadan çıkmaz ki! Ayrıca aile yaşantısı senin için çok önemli. Aileye ve evliliğe oldukça değer veriyorsun! Yuva kurmak bu hayatta senin için en kıymetli şeylerden biri!

İstediğini elde eden kişilik!

İstediğini elde eden kişilik!

Sen daima isteklerini elde edebilen bir kişiliksin! Bu hayatta yaşamak istediğin, olmak istediğin ne varsa elde etme konusunda zorluk çekmiyorsun! Ayrıca gurur duyulacak işler yaptığını da ekleyelim! Etrafındaki insanların gurur duyduğu işleri yapmak senin için çok ama çok önemli!

Duygusal kişilik!

Duygusal kişilik!

Sen oldukça duygusal bir insansın! Ufacık bir şeyde hemen duygulanıyorsun. Bu duygusallığın da tamamen merhamet sahibi bir insan olmanla ilgili! En büyük özelliklerinden biri de cömert olman! Sen oldukça eli açık, insanlara daima yardım eden birisin! Senden borç para isteyen insanları da asla geri çevirmiyorsun! Senin için eğlence de önemli! Özellikle ailenle tatile gitmekten büyük keyif alıyorsun!

İlgi isteyen kişilik!

İlgi isteyen kişilik!

Sen daima önemsenmek ve değer görmek istiyorsun! İnsanlar tarafından değer görmek senin için çok ama çok önemli! Ayrıca ilgi manyağı bir insan olduğunu da söyleyelim! İnsanlar sürekli seninle ilgilensin istiyorsun! Bir diğer özelliğin ise; kendi doğruların olması. Bu hayatta senin değişmez doğruların var ve bunları değiştirmeye de kimsenin gücü yetmez!

Başına buyruk kişilik!

Başına buyruk kişilik!

Senin en büyük özelliğin başına buyruk olman! Sen özgürlüğüne fazlasıyla düşkünsün! Asla kısıtlanmaya gelemiyorsun. Aynı zamanda da duygusal açıdan fazlasıyla kırılgansın. Yüreğin oldukça temiz! Karıncayı bile incitmek istemeyen bir insansın! Zaman zaman psikolojik sorunlar yaşasan da üstesinden geleceğine şüphemiz yok!

Samimi kişilik!

Samimi kişilik!

Sen oldukça açık kalpli, samimi bir insansın! İçi tertemiz birisin! İnsanlara kolayca güveniyorsun! Bu da seni kötülüklere karşı savunmasız bir hale getiriyor! İçi dışı birsin ve kimsenin arkasından iş çevirmiyorsun! Neysen o'sun! İnsanları kendin gibi zannedip güvendiğin için zaman zaman yaralar alıyorsun ancak kısa zamanda da toparlanmasını biliyorsun!

Sevgi dolu kişilik!

Sevgi dolu kişilik!

Sen sevgi dolu bir insansın! Kalbinde bütün insanlığa yetecek kadar kocaman bir sevgiyi taşıyorsun! Sen yaptığın işe yüzde yüz kendini veriyorsun ve insanları asla hayal kırıklığına uğratmıyorsun! Çok iyi bir dinleyicisin ve insanlara daima destek oluyorsun! Sen insanları asla yarı yolda bırakmayacak, sağlam bir karaktersin!

Mantıklı kişilik!

Mantıklı kişilik!

Sen tamamen mantık insanısın! Duygularına hakim olabilen birisin! Olayları soğukkanlılıkla mantık çerçevesinde değerlendirebiliyorsun! Bu nedenle insanlardan fazlasıyla saygınlık görüyorsun! Çözüm odaklı bir insan olduğun için etrafındakiler daima sana başvuruyorlar ve senden fikir alıyorlar! Kendine güveniyorsun ve sürekli kendini geliştirmek için çaba sarf ediyorsun. Dış görünüş olarak da oldukça etkileyici ve dikkat çekici olduğunu ekleyelim!

Hoşgörülü kişilik!

Hoşgörülü kişilik!

Sen insanlara karşı oldukça hoşgörülüsün! İnsanların fikirlerini daima dinliyor ve onlara hoşgörü ile yaklaşıyorsun. Sen aynı zamanda hayattan zevk alan bir insansın! Hayatın zevkli yönlerini görmeye çalışıyorsun! Etrafındaki insanlara da hayatın zevkli yönlerini görebilsinler diye yardımcı oluyorsun!

Etkileyici kişilik!

Etkileyici kişilik!

İnsanlar üzerinde tuhaf bir etkileyiciliğin var! Kendine has tarzın ve tavırlarınla insanları etkilemeyi başarıyorsun! Olumsuz bir yönün ise dedikodu yapmaya meyilli olman! İnsanlar hakkında konuşmayı azıcık seviyorsun ☺️

Keşifçi kişilik!

Keşifçi kişilik!

Senin en önemli özelliğin; keşifçi olman! Sürekli yeni yerler, yeni şeyler keşfetmeyi seviyorsun. Yeniliklere oldukça açık bir insansın. Eskiye körü körüne bağlanıp kalmak yerine, hayatına yeni şeyler katmayı seviyorsun! Oldukça eğlenceli bir kişiliğin olduğunu da söyleyelim! Sen sürekli eğlenmeyi, gezmeyi tozmayı çok seviyorsun! Bu senin yaşam tarzın diyebiliriz!

Duyarlı kişilik!

Duyarlı kişilik!

Senin en büyük özelliğin insanlara ve olaylara karşı duyarlı olman! Bencillikten hiç hoşlanmıyorsun! İnsanların problemlerini daima dinliyor ve onlara yardımcı olmaya çalışıyorsun. Oldukça yardımsever bir insansın. Bu özelliklerin sayesinde insanların saygısını ve sevgisini aynı anda kazanabiliyorsun! Çok samimi bir insansın ve esprili de bir yapın var! Oldukça sıcakkanlı olduğunu da ekleyelim!

Tutumlu kişilik!

Tutumlu kişilik!

Sen oldukça tutumlu bir insansın! Ne kadar çok paran olursa olsun daima akıllı harcamalar yapıyorsun ve geleceğini düşünüyorsun. Aynı zamanda uyumlu bir kişiliksin. Girdiğin ortama kolayca uyum sağlayabiliyorsun. İnsanlar herhangi bir konuda çıkmaza düştüğünde senden yardım istiyorlar! E tabii akıllı insansın sonuçta! Bir iş yaparken kaç adım ötesini hesap ediyorsun!

Disiplinli kişilik!

Disiplinli kişilik!

Sen oldukça disiplinli bir insansın! Disiplin senin için her zaman birinci sırada! En önemli özelliğin ise zeki bir insan olman! Etrafındaki insanları daima zekân ile etkilemeyi başarıyorsun! Ayrıca çok başarılı bir kişi olduğunu da ekleyelim! Elini attığın her işte disiplinin ve zekân sayesinde başarılı oluyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
569
180
132
97
53
53
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

Bunların hiçbiri burnuma uymuyor

Pasif Kullanıcı

Benim burnum yok bunların arasında. Demek ki ben karaktersizim. Tşk Onedio.

Swiftie Girl

Sen oldukça duygusal bir insansın! Ufacık bir şeyde hemen duygulanıyorsun. Bu duygusallığın da tamamen merhamet sahibi bir insan olmanla ilgili! En büyük öze... Devamını Gör

Gulyana Iva

ben de aynısı çıktı arkadaş olalım biz 🙈