onedio
article/comments
article/share
Haberler
Bursa'da Sahte İçkiden Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Beşe Yükseldi

Bursa'da Sahte İçkiden Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Beşe Yükseldi

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen Mahmut Akça da hayatını kaybetti. Kentte sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı beşe yükseldi. Hastanede tedavisi süren iki kişinin durumu ağır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Çok sayıda kişi sahte içkiden zehirlendi

Çok sayıda kişi sahte içkiden zehirlendi

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım'da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen yaşamını yitirdi.

İki kişinin durumu ağır

İki kişinin durumu ağır

Hastanede tedavileri süren 10 kişiden Mahmut Akça da dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Fatih U. ile Murat K. taburcu edilirken, tedavilerine devam edilen 7 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Resmen boşu boşuna ölümler yaa. Yazık.

Nefret Makamı

paranız yoksa içmeyin sağlığınızdan canınızdan değerli mi bende içiyorum ama param varsa içiyorum yoksa aklıma bile gelmiyor alkol almak