Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Sahte İçkiden Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Beşe Yükseldi

Bursa'da Sahte İçkiden Hayatını Kaybedenlerin Sayısı Beşe Yükseldi

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen Mahmut Akça da hayatını kaybetti. Kentte sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı beşe yükseldi. Hastanede tedavisi süren iki kişinin durumu ağır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Çok sayıda kişi sahte içkiden zehirlendi

Çok sayıda kişi sahte içkiden zehirlendi

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım'da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen yaşamını yitirdi.

İki kişinin durumu ağır

İki kişinin durumu ağır

Hastanede tedavileri süren 10 kişiden Mahmut Akça da dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Fatih U. ile Murat K. taburcu edilirken, tedavilerine devam edilen 7 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Resmen boşu boşuna ölümler yaa. Yazık.

1.Harald

Alkol fiyatları acilen düşürülmeli. Şahsen bende ETİL alkol ile vodka, cin felan yapıyorum. E içmeyi seviyorum. Ama badrollü ürünleri alamıyoruz. !!

Nefret Makamı

paranız yoksa içmeyin sağlığınızdan canınızdan değerli mi bende içiyorum ama param varsa içiyorum yoksa aklıma bile gelmiyor alkol almak

1.Harald

aslında öyle değil. Etil dediğin ürün aslında tamamen saf alkol ve zararsız. Vodka dediğimiz içecek içerisinde ekstra bir işlem olmadığı için etili su ile se... Devamını Gör