Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Uygun Sporu Söylüyoruz!

Burcunuza Uygun Sporu Söylüyoruz!

miray soysal
28.12.2022 - 15:13

Biliyorsunuz ki burç özelliklerimiz yatkın olduğumuz alanları ve yeteneklerimizi belirlemede oldukça etkilili. Bu yüzden bu test ile burcuna göre hangi spora yatsınsın söylüyoruz!

Merak ettiysen, seni teste alalım!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dövüş sporları

Dövüş sporları

Yenilmeye tahamülün yok çünkü sen her zaman kazanan olmalısın. Burcuna göre düşünce ve kas gücünün ortak kullanıldığı sporlarda çok daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Hırslısın, mücadelecisin ve kazanmayı çok seviyorsun bu yüzden dövüş sporları tam da sana göre! Aikido, kickboks ve boks gibi heyecanı ve rekabeti yüksek olan sporarı yapmayı tercih edersen senin için başarı kaçınılmaz olacaktır.

Su sporları

Su sporları

Burcuna göre sen su insanısın bu yüzden yüzmenin tam sana göre bir spor olduğunu söyleyebiliriz. Sadece yüzmede değil tabii ki, suda yapılan her sporda başarılı olabilirsin. Mesela ;yelken, dalış, kano ve sörf gibi farklı dalları da tercih edebilirsin. Bu sporlarla ilgilenirsen dikkatin, azmin ve burcunun getirdiği yatkınlık sayesinde çok başarılı olacaksın!

Takım sporları

Takım sporları

Burcuna göre sen takım sporlarında başarılı olmaya daha çok yatkınsın çünkü disipli, hızlı ve enerjisi yüksek bir karaktere sahipsin. Sende olan o motivasyon ve beceri ile aklına koyduğun her şeyi yapabilirsin. Taktiksel çözüm yeteneğin basketbol, tenis, voleybol ya da futbol gibi spor dallarında seni her zaman bir adım öne çıkartacaktır.

Açık hava sporları

Açık hava sporları

Senin burç özelliklerine göre tam olarak şu sporda başarılısın diyemiyoruz çünkü kafana koyduğun her sporu yapabilirsin. Sana 'olmaz' desinler sonra oturup o alanda başarılı olmanı izlesinler.Yani kısacası her alanda yeteneklisin. Özgürlüğüne çok düşkünsün bu yüzden açık havada yapılan sporda belki bir tık daha  başarılı olabilirsin. Çünkü koşu, dağcılık ya da buz pateni gibi dallarda kendini özgür hissettiğin için bu alanlarda öne çıkma ihtimalin daha bir yüksek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
10
6
5
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Takım sporları Burcuna göre sen takım sporlarında başarılı olmaya daha çok yatkınsın çünkü disipli, hızlı ve enerjisi yüksek bir karaktere sahipsin. Sende ol... Devamını Gör

Necla Kaplan

akrep Dövüş sporları

Gizem Yenikler

Açık hava sporları Oglak