Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Türkiye'nin Yüzde Kaçından Daha Mutsuzsun?

Burcuna Göre Türkiye'nin Yüzde Kaçından Daha Mutsuzsun?

Sena Erdoğdu
04.02.2023 - 16:55 Son Güncelleme: 04.02.2023 - 16:56

Hayatımızda iyi, kötü birçok şey yaşarız. Bütün bu şeyler bizim mutlu veya mutsuz olmamıza direkt etki eder. Sen burcuna göre Türkiye'nin yüzde kaçından daha mutsuzsun?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Sen Türkiye'nin %80'inden daha mutsuzsun!

Sen %80 daha mutsuz birisin. Belki yaşadığın şeylerden belki ulaşamadığın hayallerinden bilemiyoruz ama sen mutsuz birisin. Ne zaman kendini mutlu hissetsen ardından gelen bir olumsuzluk seni depresif bir hale dönüştürüyor. Senin mutsuzluğun üst seviyede... 'Seni ne mutlu eder?' onu bile bilemiyorsun. Seni karanlıktan ve mutsuzluk çıkaracak bir şeye ihtiyaç duyuyorsun. Bu şeyi bulman da epey zamanını alacak gibi...

Sen Türkiye'nin %75'inden daha mutsuzsun!

Sen %75 daha mutsuz birisin. Hayatta şanssız olduğunu düşünen birisin. Çoğu şeyin ayağına gelmesini ve çabalamadan elde etmeyi istiyorsun. Sen mutsuz biri değilsin ama isteklerin olduğu sürece... %75 mutsuzluğun ise hayatta elde edemediklerinden kaynaklanıyor. Her zaman sahip olmak istediklerinin peşinden gitmişsin. Elde etmek için ısrarcı olmuşsun. Elde edemeyince ise her geçen gün mutsuzluğun artmış.

Sen Türkiye'nin %60'ından daha mutsuzsun!

Sen %60 daha mutsuzsun. Hayatında yolunda giden çok şey varken en küçük bir olumsuzluk seni üzebiliyor. Küçük şeylere takılabiliyor ve küçük şeylerin hayatını mahvetmesine izin veriyorsun. Biraz kararsızlığından biraz da ne istediğini bilememenden hayatın bir karmaşa içinde ilerliyor. Her zaman en iyisi olmaya çalışırken, aslında kendini yorduğunu da fark etmiyorsun. Sen Türkiye'nin %60'ından daha mutsuzsun. Çünkü hangi yöne gideceğini bilemiyorsun.

Sen Türkiye'nin %50'sinden daha mutsuzsun!

Sen %50 mutsuz birisin. Hayatında sevmediğin kadar sevdiğin yönler de var. Yine de her şeye rağmen kendini şanslı hissediyorsun. Bazen kendini çok fazla yukarda görüyorsun. Etrafındaki kişilerin sana yetişebileceğine inanmıyorsun. Herkesten üstün olmak ve bir şeyleri başarıyor olmak seni keyifli hissettiriyor. Seni mutsuz eden ise istediğin konuma ulaşamamak. Sen sevgiden ve başarıdan mutlu olan birisin. Bu ikisinden birinin eksikliği seni büyük oranda mutsuz hissettirebilir.

Sen Türkiye'nin %90'ından daha mutsuzsun!

Sen %90 daha mutsuzsun. Belki de şu an hayatının en mutsuz anlarını yaşıyorsun. Her şey sana boş ve anlamsız geliyor. Kendine bir gelecek çizemiyor ve geleceğinden de umut etmiyorsun. Bu umutsuzluk gün geçtikçe seni daha da etkiliyor. Yaşadığın bütün sıkıntıların bir an önce bitmesini istiyorsun ama bunun için çabalamıyorsun. Bütün mutsuzluğun çevrenden ve umutsuzluğundan kaynaklanıyor.

Sen Türkiye'nin %30'undan daha mutsuzsun1

Sen %30 daha mutsuzsun. Hayatındaki olumsuzluklara değil, olumlu şeylere odaklanan birisin. Mutsuz olmak içinde değil, mutlu olmak için çabalıyorsun. Bütün bunları yaparken düşündüğün şey, şanslı olduğun konular... Ailen, sevgilin, işin, dostların... Bunlardan birinin eksikliğiyle ilgilenmiyorsun, herhangi birinin varlığı ile ilgileniyorsun. Çok fazla takıntılı birisin. İnsanların sözlerinde ima arayabilir ve sırf başkalarının mutluluğu için çabalarsın. Hayatında her zaman mücadele etmişsin. Bu mücadelenin karşılığını da yavaş yavaş alıyorsun. Bu nedenle sen %30 mutsuzsun...

Sen Türkiye'nin %95'inden daha mutsuzsun!

Sen %95 mutsuzsun. Her zaman etrafındaki kişilerin ilgisini istiyor ve bu ilgiyi hissetmek istiyorsun. Senin için gösterilmeyen hiçbir şeyin bir anlamı yoktur. Çok çabuk kırılabilir ve üzülebilirsin. Sadece kendi hayatınla ilgili değil, başkalarının hayatlarıyla da ilgilisin. Onların yaşadığı bir mutsuzluk seni de etkileyebilir. Hak etmediğin şeylerle karşılaşınca ne yapacağını bilemiyorsun. Hayatta karşılaştığın her zorluk seni mutsuz hissettiriyor.

Sen Türkiye'nin %40'ından daha mutsuzsun!

Sen %40 daha mutsuzsun. Etrafındaki kimseye güvenmiyor ve zaman zaman sırtını yaslayacak kimsenin olmadığını hissediyorsun. Bu yalnızlık hissi seni mutsuzlaştırıyor. Bu nedenle her zaman tek olma ihtimali düşünmüş ve buna göre hayatında mücadele etmişsin. Kendi başına her şeyi başarabilirsin, çoğu zaman bu yalnızlıktan mutluluk da hissedebilirsin. Ama yanında derdini paylaşacağın birini bulamadığında mutsuzluk oranın artabiliyor.

Sen Türkiye'nin %20'sinden daha mutsuzsun!

Sen %20 mutsuzsun. Senin için hayatta mutsuz olmaya vakit yok. Her şeyin tadını çıkartmalı ve her şeyden memnun olmalısın. En kötü şeyi yaşasan bile iyi taraflarını görmelisin. Hayatı bu şekilde yaşıyor oluşun, aslında seni mutlu biri yapıyor. Hayatında olan olumsuzlukları hem görmezden geliyor hem de umursamıyorsun. Bu senin psikolojini ayakta tutuyor. Seni mutsuz etmeye kimsenin gücü yetmez.

Sen Türkiye'nin %45'inden daha mutsuzsun!

Sen %45 daha mutsuzsun. Hayatında hiçbir şeyi kendinden daha önemli tutmuyorsun. Kazanmak ve başarılı olmak gibi hedeflerin var. Onlara sahip olduğun sürece, hayatında mutsuz olman için bir neden olamaz. Zaman zaman bunalmış ve tükenmiş hissetsen de bunu hayatına empoze etmiyorsun. Hata yapan insanları hayatından uzaklaştıran birisin. Belki de mutluluğunun sebebi hayatında az ama öz insanını olmasıdır.

Sen Türkiye'nin %15'inden daha mutsuzsun!

Sen %15 daha mutsuzsun. Hayatında arkadaşların olduğu sürece seni pek mutsuz edebilecek biri olduğunu sanmıyoruz. Biraz takıntılı birisin. Küçük şeyleri büyütebilir ve hayatında büyük bir engelmiş gibi görebilirsin. Ama bu kısa bir andır senin için... Daha sonra akşam eğlenmeye çıktığında ne kadar her şeyin boş olduğunu fark eder ve hayatın mutsuz olamayacak kadar kısa olduğunu görürsün. Eğlenceli kişiliğin, senin mutsuzluğunun önüne geçiyor.

Sen Türkiye'nin %80'inden daha mutsuzsun!

Sen %80 mutsuzsun. Her şeyin üst üste geldiği ve bunaltıcı şu zamanlarda artık mutlu olacak bir neden bulamıyorsun. Kendini sürekli bir şeyler için motive ederken aynı zaman da umutsuzluğun da büyük oranda artıyor. Kendini her zaman bir şeylere ihtiyaç duyarken buluyorsun. Bir insana, sevgiye, başarıya, övülmeye... Bunların hepsi seni mutlu eden şeyler ama bir tanesinin eksikliği seni mutsuzlaştıran en büyük şey haline gelebiliyor. Her şeyin mükemmel olmasını beklerken mutsuzlaşan birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
54
16
13
12
10
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sen Türkiye'nin %80'inden daha mutsuzsun! Haydaaaa

Okyanus Balci

%90 mutsuzmuşum abartmayın ben en son ne zaman üzüldüm onu bile hatırlamıyorum