Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sen Hangi Müzik Türünün İnsanısın?

etiket Burcuna Göre Sen Hangi Müzik Türünün İnsanısın?

Easterling
01.07.2021 - 16:00

Burçlar ile müzik zevkleri arasındaki bağlantıyı öğrenince şaşıracaksınız!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç, hangi müzik türünün insanı olduğunu öğren!

Hard Rock ya da Klasik Müzik!

Koç burçları hareketli, canlı ve ilham veren müzikleri severler. Bu burç Hard Rock gruplarını genelde sever, ayrıca biraz yumuşak ve klasik müziğe de ilgileri vardır. Coldplay, The Rolling Stones, Arctic Monkeys gibi grupların yaptığı müziğe bayılırlar.

Pop Müzik ya da Klasik Rock!

Boğa burçları neşeli pop müzikleri ve klasik rock müziklerini büyük oranda severler. The Beatles, Bruno Mars gibi isimlerin müzik tarzlarına bayılırlar genelde.

Indie Müzik ya da Tekno Müzik!

İkizler çok nazik ve sevecendir. Eskileri ve yeni trend müzikleri de severler. Yine de İkizler için dans müziği her zaman ilk aşklarıdır. Hızlı vuruşlar, tekno veya herhangi bir hızlı müzik ikizlerin dans dürtüsünü harekete geçirir.

Romantik Müzik ve Aşk Şarkıları!

Sadık, duygusal ve yaratıcı olma eğiliminde olan yengeçler, klasikleri ve eskileri sever. Romantik ve yumuşak aşk şarkıları favorileriyken, onlara çocukluklarını hatırlatan şarkıları da dinlemeyi severler.

Hard Rock ya da Müzikaller!

Aslanlar ilgiyi severler ve karaoke sahnesinde en sevdikleri şarkıyı söylemekten çekinmezler. Aynı zamanda, Aslanların tutkulu herhangi bir ezgiye karşı zaafları vardır. Aslanlar hard rock, pop ve müzikallerden hoşlanır.

Enstrümantal ve Dinlendirici Müzik!

Başaklar çok analitik ve kibardır. Bu, neden hepsinin müzik zevklerinin bir parçası olarak doğanın seslerini beğendiğini ve takdir ettiğini açıklayabilir. Klasik Rönesans'tan Yeni Çağ seslerine kadar, onlara huzur ve sükunet veren her müziği severler.

Folk ve Country Müzik!

Teraziler çok sosyal ve zariftir. Ayrıca aşk gezegeni Venüs tarafından yönetilirler. Bu, romantik müziği neden bu kadar çok sevdiklerini açıklayabilir. Yine de, klasik ve yavaş reçellerin tadını çıkarma eğiliminde olsalar da, aynı zamanda oldukça modaya uygun ve havalılardır.

Elektronik Müzik ve R&B!

Becerikli, cesur ve tutkulu olmak, Akreplerin neden karmaşık melodilerden ve derin müzikten hoşlandığını açıklayabilir. Elektronik melodiler, caz, R&B ve hatta romantik şarkılar gibi birçok türü severler. Ayrıca birçok gösteri müziğini dinlemekten de zevk alırlar.

Hip Hop ve Dans Müzikleri!

Yay idealist ve harika bir mizah anlayışına sahip olduğu için dünya müziğine karşı bir ilgileri vardır. Hip hop ve dans müziklerinden farklı ritimleri barındıran birçok türe kadar Yay çok açık fikirlidir. Ara sıra bazı klasik rock ve hatta Hint dans ritimlerinin tadını çıkarabilirler.

Rock and Roll ve Caz Müzik!

Oğlaklar çok disiplinli ve aile odaklı oldukları için en çok geleneksel müzikten hoşlanırlar. Oğlakların çoğunluğu, ebeveynlerinin onları yetiştirdiği müziği sevme eğilimindedir. Klasik müziği ve harika Rock and Roll'u severler.

Alternatif Rock ve İndie Müzik!

Kova burcu asi olarak kabul edildiğinden, başkalarının duymamış olabileceği müzikleri dinlerler. Yeni müzik denemeye isteklidirler ve genellikle alternatif veya elektronik müzikten hoşlanırlar.

Pop Müzik ve Dans Müzikleri!

Diğer kültürlerden gelen müziği sevmeye meyilli olsa da, Balık müziği  bir kaçış yolu olarak kullanır. Nazik, şefkatli ve sezgisel olmaları onları pop, hareketli ve dans müziğine yöneltir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
99
58
30
28
25
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Robert

saçmalık

cansu ersan

Rock and roll ve caz müzik

Gizem Yenikler

Oğlak Rock and Roll ve Caz Müzik!