Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Cinsel Hayatını Renklendirecek Şey Ne?

etiket Burcuna Göre Cinsel Hayatını Renklendirecek Şey Ne?

Ecivicivokke
04.09.2023 - 23:46

Astrolojiye göre burçlar; kişilik özellikleri, eğilimler, davranışlar hakkında genel bir bakış sunar. Kişilerin burcuna göre cinsellik eğilimleri ve fanteziler de değişiklik gösterebilir. 

Peki ya senin burcuna göre cinsel hayatını renklendirecek şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini sorsak?

2. Burcunu seç bakalım!

İletişim!

Senin burcuna göre cinsel hayatına renk katacak şey partnerinle etkili bir iletişim kurmak! Partnerinle açık ve samimi bir biçimde iletişim kurduğunda birbirinizin cinsellikten beklentilerini çok daha açık bir biçimde anlayabilir, ona göre hareket edebilirsiniz. Birbirinizle fantezilerinizi, denemek istediğiniz pozisyonları paylaştığınızda çok daha renkli bir cinsel hayatınız olabilir. Sınırlarınızı, beklentilerinizi, isteklerinizi birbirinizle paylaştığınızda ortak bir noktada buluşarak daha yüksek bir tatmin oluşturabilirsiniz. Böylece ikiniz de cinsellik sırasında çok daha rahat olacak, neleri yapıp neleri yapamayacağınızı bileceksiniz.

Ortam değişikliği!

Senin burcuna göre cinsel hayatına renk katacak şey ortam değişikliği! Cinsel hayatta ortam değişikliği yapmak cinsel hayatı renklendirmenin etkili bir yoludur. Yeni bir ortam keşfetmek cinsel deneyimi daha heyecanlı bir hale getirir. Farklı bir mekanda cinsellik yaşamak rutinden çıkmanıza ve ilişkinize yeni bir enerji katmanıza yardımcı olur. Partnerinle çıkacağın bir tatil, hafta sonu kaçamağı, yatak odanızı tekrar düzenlemek cinsel hayatınıza heyecan katabilir. Farklı bir ortamda cinsellik yaşamak daha özgür ve spontane hissetmenizi sağlayarak ilişkinize olumlu bir hava yerleşmesini sağlayabilir.

Yeni pozisyonlar denemek!

Senin burcuna göre cinsel hayatına renk katacak şey yeni pozisyonlar denemek! Yeni pozisyonlar denemek ve farklı cinsel teknikler keşfetmek cinsel hayatınızı renklendirerek daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Cinsel deneyimini canlandırmak için internette keşif yapabilir, denemek istediğin pozisyonları partnerinle paylaşarak beklentilerini belirtebilirsin. Böylece hem etkili bir iletişim kurmuş, hem de cinsel hayatınızı renklendirmiş olacaksınız!

Rol yapma ve kostümler!

Senin burcuna göre cinsel hayatına renk katacak şey rol yapmak ve kostümler kullanmak! Rol yapmak, farklı bir kişiliğe bürünmek, birbirinizi tekrar keşfetmeyi sağlayarak ilişkinize büyük bir heyecan katabilir. Partnerinle konuşarak bu konudaki beklentilerini öğrenebilir ya da spontane bir biçimde farklı karakterlere bürünerek birbirinizi şaşırtabilirsiniz!

Oyuncaklar kullanmak!

Senin burcuna göre cinsel hayatına renk katacak şey oyuncaklar kullanmak! Oyuncaklar kullanarak cinsel deneyiminizi çeşitlendirebilir, birbirinizin bedeninde farklı ve tatmin edici noktalar keşfedebilirsiniz. Çeşitli oyuncaklar denemek bambaşka cinsel deneyimler yaşamanıza yardımcı olarak cinsel ilişkiden aldığınız memnuniyeti artırabilir. Böylece cinsellik için daha heyecanlı, daha enerjik ve istekli hissedebilirsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
21
11
9
7
7
7
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Yeni pozisyonlar

beyza

yok hayır

dokundum

İletişim :(