Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Bu Yıl Hangi Konuda Şanslısın?

Burcuna Göre Bu Yıl Hangi Konuda Şanslısın?

miray soysal
02.01.2023 - 20:02

Aşk, para, iş, sağlık... Burcun bu yıl hangisinde daha çok şanslı? 

Testin sonunda söylüyoruz!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İşte gidiyorsun bir şey demeden!

Aslan bak uçağın kalkıyor Aslan. Sahi yurtdışıyla ilgili bir planın var mı? Bambaşka bir ülkede yaşama, eğitim alma ya da uzun bir tatil yapma hayalin mesela… Eğer öyle bir planın yoksa mutlaka yapmalısın çünkü bu sene yurtdışı ile ilgili atacağın her adımda çok şanslı olacaksın. İçinden “ Güzel diyorsun da nasıl olacak o?” dediğini duyar gibiyim. Bir yerden başlarsan önünde engel gördüğün her şey bir bir kalkacak emin ol. Sadece yurtdışı konusunda değil,  eğitim konusunda da şans senden yana ve elini tutmak için bekliyor. Kendini geliştirmek ya da uzmanlaşmak istediğin bir konu varsa bu yıl mutlaka onun da üstüne düşmelisin. Hatta yabancı bir ülkede güzel bir eğitim alıp burcunun getirdiği bu iki şansı beraber kullanabilirsin. Bizce harika bir fikir!

Yüzün hep gülecek!

Bu sene senin parlama yılın! 'Bit artık 2022!' demiş olabilirsin ama emin ol bu yıl hiç bitmesin isteyeceksin çünkü 2023 yaşayacağın en şanslı yıl olabilir. Aştan, paradan, işten ve sağlıktan yana yani aklına gelebilecek her alanda yüzün gülecek. Hiç beklemediğin yerlerden büyük güzel haberler alacaksın ve bütün olumlu olaylar hep arka arkaya olacak. Bu kadar şanslı olmaya alışkın değilsin biliyoruz. Bu yüzden şimdiden söylüyoruz ki çok şaşırıp afallama. Ayrıca uzun uzun yollar da görüyoruz. Bu demek oluyor ki bol bol gezip seyahat edeceğin, yeni insanlarla tanışıp farklı ortamları tadacağın keyifli geçecek koca bir yıl... Kulağa harika geliyor.

Havada aşk kokusu var!

Sen ve aşk oğlak inanabiliyor musun? Sen ve aşk evet! Bu sene aşktan yana yüzün gülecek. Yeni biriyle tanışabilir ve uzun sürecek bir ilişkiye başlayabilirsin. Eee ben zaten aşkı uzun zamandır yaşıyorum diyorsan senin içinde gelişmelerimiz var çünkü bu sene aile olma yolunda büyük gelişmeler yaşanacak. Mesela evliysen ve çocuk sahibi olmak istiyorsan güzel haberlerini alırız çünkü bu yıl bu konuda çok şanslısın. Aynı zamanda para konusunda da elinin bollaştığı bir yıl olacak. Ev ya da araba gibi mal varlıklarına sahip olma ihtimalin oldukça fazla. Hadi yine iyisin oğlak! Bu yıl hem aşkta hem parada kazandın!

Para bizde!

'Para var huzur var.' diyerek başlamak istiyoruz çünkü bu yıl şanstan yana baya yüzümüz baya bir gülecek gibi duruyor. Hafife alma bu dediklerimizi çünkü başına talih kuşu konacak. Uzun zamandır bir yerden gelmesini beklediğin bir para var mı ya da yaptığın bir yatırım bilmiyoruz ama eğer bir yerden para gelmesini bekliyorsan, o para yakın bir zamanda eline gelecek diyoruz. Bol kazanç sağladığın, birçok yatırım yapma şansının olduğu koca bir yıl var önünde. Bizce şimdiden sana gelecek parayla ne yapacağını düşün. Çünkü  bu yıl ev ya da araba gibi mal varlıklarına sahip olma ihtimalin oldukça fazla 🤩

Sıkıntılar bitti gitti!

Son zamanlarda yaşadığın tüm olumsuz olayları, üzüldüğün her şeyi bir çırpıda geride bırakıyorsun artık çünkü 2023 huzurla geliyor. Geçmiş yıllarda seni mutsuz eden, neşeni ve uykunu kaçıran ne varsa hepsi çözüme kavuşacak. Derin bir 'ohhh' çektiğin, bir tüy kadar hafiflemiş hissettiğin bir yıl olacak. Hep beklediğin o içsel huzuru bulacaksın. Yaşadığın tüm o sıkıntılı olayları yerini çok güldüğün mutlu anlar dolduracak. Belki hayatında geçirdiğin en kaygısız yıl bu yıl olabilir. Sonunda huzurlusun çünkü daha az düşünüyorsun ve daha çok gülüyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
51
17
16
9
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bisikletli1dost

Para bizdeee şöhret bizdee

_.suleyman07

Bankada çıktı

Burak Çelik

Cidden bu zırvalığa inanan var mı ?

pepe le pew

12 burcun 6 sına para bizde 6 sına yüzün hep gülecek yazmışlar