Görüş Bildir
Haberler
Burçların Renkleri

Burçların Renkleri

Pegarose
09.03.2014 - 16:51 Son Güncelleme: 09.03.2014 - 18:17

Burçların Renkleri

Her burcun kendine has bir rengi var. Burçlar kendilerini bu renklerle daha mutlu ediyor, bu renkler sizi temsil ediyor.

İşte burçların renkleri…

Koç burcu

Savaşçı Mars’ın yönettiği Koç burçları için en ideal renk kırmızıdır. Bilhassa kırmızının açık tonları tamamen bu burcun mensuplarına hitap eder.

Boğa burcu

Lüksün ve bolluğun kraliçesi olan Venüs’ün yönetimindeki Boğa burçlarının rengi yeşildir. Yeşil, Boğaların çok sevdiği güveni, parayı ve doğayı temsil eder.

İkizler burcu

Zekayı ve hareketliliği temsil eden Merkür, İkizler burçlarının yöneticisidir. Bu burçtaki kişiler civa gibi hareketli ve hızlıdır. Renkleri gümüş, mavi, gri ve sarıdır.

Yengeç burcu

Zarafet, temizlik ve anaçlık timsali Ay, bu burca mensup kişilerin yöneticisidir. Yengeç burçları yönetici gezegenlerinin rengi gibi beyaz ve krem renklerini ve diğer açık renkleri tercih etmelidirler.

Aslan burcu

Güçlü güneşin yönetiminde olan Aslan burcu mensupları tıpkı yönetici gezegenlerinin renkleri gibi sarı, turuncu ve kırmızı renkten hoşlanırlar. Ayrıca her türlü parlak ve gösterişli renkte onlar için uygundur.

Başak burcu

Temiz, detaycı ve sağlıklarına titizlenen kişiler olan Başak burcu mensupları için yeşil renginin dingin tonları uygundur. Ayrıca mavi, kahverengi ve gri renkleri yöneticileri olan Merkür’den dolayı Başak burcunun renkleridir.

Kaynak: http://www.pegarose.com/burclarin-ren...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
21
20
16
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Göksu Tüzün

diğer burçlar nerde !

Aslıhan

akrep yok :(