Görüş Bildir
Haberler
Burçlara Bak Sen; Seçmemiz Gereken Renkleri Bile Etkiliyorlar! Peki Hangi Burca Hangi Renk Yakışıyor?

Burçlara Bak Sen; Seçmemiz Gereken Renkleri Bile Etkiliyorlar! Peki Hangi Burca Hangi Renk Yakışıyor?

R.G.
02.12.2020 - 13:13

Burçlar farklı gezegenler tarafından yönetiliyor. Bu gezegenlerin de özellikleri ve yapılarına göre renklerle ilişkileri bulunuyor. Burcunuzu temsil eden renkler size huzur, mutluluk, heyecan ve şans getirebilir. Söylemesi bizden, denemesi sizden!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Koç burcunu Mars gezegeni yönetiyor ve renk olarak kırmızı temsil ediyor. Kırmızı ve tonları burcun öne çıkan özellikleri olan aşk, ihtiras, savaşçı ruh ve otorite ile de örtüşüyor.

Boğa burcu

Boğa burcu

Boğa burcunu Venüs gezegeni yönetiyor. Yeşilin tonları ve mavi renkleri Boğa burcu için ideal seçim! Yeşil huzur, para ve güveni temsil ediyor. Mavi ise sakinlik ve dinginlik anlamına geliyor.

İkizler burcu

İkizler burcu

İkizler burcunu Merkür idare ediyor. Bu gezegen hızlı yaşam arzusu ve değişken bir ruh halini temsil ediyor. Bu gezegeni en iyi ifade eden renkler ise beyaz, gümüş, gri ve sarı!

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Ay Yengeç burcunun yöneticisi olarak karşımıza çıkıyor. Narin ve gizemli bir karaktere sahip olan Yengeç burcuna en uygun olan renkler beyaz ve krem.

Aslan burcu

Aslan burcu

Aslan, Güneş’in etkisinde kalan bir burç. Aktif, yönetici ve hızlı bir ruh haline sahip olan Aslan burcunu sarı, turuncu ve kırmızı renginin tonları temsil ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak burcu

Başak burcu

Başak burcunu Merkür gezegeni yönetiyor. Titiz, detaycı ve düzenli olan bu burcu en güzel şekilde ifade eden renkler yeşil ve tonları!

Terazi burcu

Terazi burcu

Venüs gezegeninin yönettiği Terazi burcu güzellik, narinlik, güven ve özgür ruhu temsil ediyor. Bu burcu olumlu etkileyen renkler ise pembe, ametist ve gök mavisi!

Akrep burcu

Akrep burcu

Akrep burcunu Plüton ve Mars gezegeni birlikte yönetiyor. Gizemli, hırslı, güvenilir ve huzur veren güçlü bir burç olan Akrep’i en iyi şekilde ifade eden renkler siyah ve kırmızı!

Yay burcu

Yay burcu

Jüpiter tarafından yönetilen Yay burcu, iyi ve dürüst olmasıyla dikkat çekiyor. Mor, ametist ve leylak rengi bu burcu en güzel şekilde temsil ediyor.

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Oğlak burcunu Satürn idare ediyor. Disiplinli, düzenli ve azimli bir burç olan Oğlak için en ideal olan renkler gri, siyah ve koyu kahverengi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova burcu

Kova burcu

Uranüs’ün kontrolünde olan Kova burcu, aşırı enerji yüklü ve hareketli bir yapıya sahip oluyor. Bu durumu en iyi ifade renkler ise mavi ve tonları!

Balık burcu

Balık burcu

Balık, Neptün gezegeni tarafından yönetiliyor. Hassas, kibar ve narin bir yapısı olan Balık burcu beyaz, deniz yeşili ve mavi renkleriyle temsil ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
38
22
22
16
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

Akrepim ama benim rengim kesinlikle mavii ve siyah..Kırmızı renk beni tuhaf yapıyor:/