Görüş Bildir
Haberler
Burberry Yazlık Elbise Modelleri

etiket Burberry Yazlık Elbise Modelleri

Deniz Şimşek
01.05.2014 - 06:10 Son Güncelleme: 01.05.2014 - 18:05

Burberry Yazlık Elbise Modelleri

Moda dünyasının öne çıkan markalarından biri de Burberry. Kozmetikten giyime, aksesuardan ayakkabılara kadar her koleksiyonu ile kendine hayran bırakan markanın özellikle elbiseleri hanımlardan büyük ilgi görüyor. Günlük hayatta ya da davetlerde giyebileceğiniz birbirinden şık ve kaliteli elbise modelleri, Burberry yazlık elbise modelleri arasındaki yerini alıyor.

2014 yazında da dolabınızda kaliteli parçalara yer vermek istiyorsanız, Burberry’nin 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonuna mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bu yaz özellikle sarı, turkuaz, mint yeşili, haki, mercan, şeker pembe ve beyaz renkleri üzerine çalışan ve elbise tasarımlarında bu renklere sıkça yer veren marka, sadece sezonluk değil, hayatınız boyunca modası hiç geçmeyecek elbiseler tasarlıyor. Fiyatları diğer mağazalara göre daha yüksek gibi görünse de, aslında Burberry elbiseler birer yatırım gibi görünüyor.

Dolabınızda şık parçalara yatırım yapmak istiyorsanız, Burberry yazlık elbise modelleri mağazalarda sizi bekliyor. Basit bir çanta ve ayakkabı ile kombinlediğinizde bile “ ben buradayım” diye seslenen markanın elbiseleri, bu yaz da harikalar yaratıyor. İster yazlık davetlerde, ister havuz başı partilerinde isterseniz de sıcak yaz günlerinde giyebileceğiniz ve üzerinde Burberry’nin kalitesi ve çizgisini taşıyan elbiseler, yaz günlerinde hayatınızı kurtaracak.

Kaynak: http://www.modamax.net/moda/elbise/bu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın