Görüş Bildir
Haberler
Bunları Okumadan Alışverişe Çıkmayın! 2022'de Gardıropları Şekillendirecek Moda Trendleri

etiket Bunları Okumadan Alışverişe Çıkmayın! 2022'de Gardıropları Şekillendirecek Moda Trendleri

14.01.2022 - 07:30

2022’de moda olacak renkler, desenler, kesimler, tarzlar belli oldu bile! Biz de modaya uygun giyinmeyi sevenler, tüm trendleri merak edip yakından takip edenler için 2022’nin favorilerini araştırıp derledik. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de zirvede kalacak parçaların yanı sıra geçmişten günümüze uzanıp kendini hatırlatacak desenler, aksesuarlar ve geçen senelerden alışkın olmadığımız cesur seçimlerle dolu bir yıla hazır mısınız? 2022’de ön plana çıkacak moda trendlerini inceliyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2021’in spor giyim trendleri, bu sene de devam edeceğe benziyor.

2021’in spor giyim trendleri, bu sene de devam edeceğe benziyor.

Aşırı rahat oldukları ve doğru kombinlendiklerinde çok havalı durdukları için dışarda, evde, işte, okulda, her yerde giydiğimiz sportif kıyafetlerimiz bu yıl da üzerimizden düşmeyecek. Bol sweatshirtler, crop tişörtler, taytlar, uzun soket çoraplar, bel çantaları, kısa bisikletçi şortları ve tabii ki bol kesim rahat mı rahat jeanler yine başrolde olacak.

Desenler geri geliyor!

Desenler geri geliyor!

Geçtiğimiz senelerde genellikle düz ve pastel tonlardaki kombinler revaçtaydı ve biraz desen istediğimizde de yine bu tonlarda blok desenli kıyafetler bulabiliyorduk. 2021 sonbaharında ise bej, açık kahve tonları, beyaz, koyu ve acı kahveler zirvedeydi ama 2022, desenlerin yılı olacak gibi görünüyor! Leopar, çiçek, puantiye desenlerine ve bol geometrik desenli tasarımlara hazırlanın! Özellikle yaz aylarında elbiselere, çantalara damga vuracak bu trende gözleriniz şimdiden alışsın.

Dekolteli hırkalar yavaştan aramıza sızdı bile!

Dekolteli hırkalar yavaştan aramıza sızdı bile!

Kendall Jenner, Bella Hadid gibi ünlü isimlerin üzerlerinde gördüğümüz dekolteli, tek düğmeli hırkaları beğenenler; size güzel bir haberimiz var! 2021’de ilk kez karşımıza çıkan bu hırkalar, 2022’nin modasına yön verecek. Braletlerle kombinleyebileceğiniz, bol dekolteli, rengârenk hırka modasına aşık olacaksınız! Dekolteli hırkalar; özellikle koyu pembe, açık mavi, canlı yeşil tonları ve önlerindeki minik çengel detaylarıyla hepimizin kalbini fethedeceğe benziyor.

Capcanlı ve cesur renkler bu senenin vazgeçilmezi olacak.

Capcanlı ve cesur renkler bu senenin vazgeçilmezi olacak.

Bu seneye damgasını vuracak renkler, hem çok canlı hem de çok cesur! Koyu mor ile pembe karışımını andıran orkide pembesinin gece kıyafetlerinde ağırlıklı olarak kullanılacağı düşünülüyor. Canlı ve farklı tonuyla yağ yeşili ise aksesuarlarda başı çekecek renklerden biri. Mango sarısı, canlı turuncu-sarı arası tonuyla spor giyimde yeni bir trend haline gelip dikkatleri üzerinde toplayabilir. Mavi severler ve maviden vazgeçemeyenler ise çok daha mutlu olacak! Atlantik mavisi renginin bu yılın modasında epey hüküm süreceği tahmin ediliyor.

Işıltılı sevenleri harika bir yıl bekliyor.

Işıltılı sevenleri harika bir yıl bekliyor.

Partilerin ve özel davetlerin vazgeçilmezi payetlerin bu senenin modası olması an meselesi! Özellikle uzun kollu crop toplara çok yakışan payetler, ünlü sanatçıların konser ve kliplerinde karşımıza çıkmaya başladı bile. Bayıldığımız payetleri, simleri; bu yıl en çok altın ve gümüş tonlarında göreceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oversize palto ve trençkotlar, her zamankinden daha popüler olacak.

Oversize palto ve trençkotlar, her zamankinden daha popüler olacak.

Yıllardır bir kaybolup bir görünen trençkotlar, bu yıl yine en göze çarpan moda akımlarından biri olacak. 2021’de de çokça karşılaştığımız krem, karamel, bej tonlarındaki trençkotlar; 2022 senesinde çok daha yaygın kullanılacak ve özellikle bol kesim jeanler, toplu saçlar, crop toplar ile harika bir uyum içinde olacak! Trençkot ve paltoların da oversize spor outfitlerle yarattığı uyuma âşık olduğumuz için bizi en çok bu trend sevindirdi!

90’ların modası mandal tokalara yeniden merhaba diyoruz.

90’ların modası mandal tokalara yeniden merhaba diyoruz.

Yakın bir zamanda trend olacağının sinyallerini veren mandal tokalar, hem kullanışlı hem de kurtarıcı bir aksesuar. Renk renk, boyut boyut mandal tokalar bu senenin vazgeçilmezlerinden olacak gibi duruyor. Büyük modellerle toplanan saçlar için kilit bir aksesuar haline gelecek mandal tokalardan şimdiden birkaç tane edinip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Büyük zincir bileklikler...

Büyük zincir bileklikler...

Geçtiğimiz yıl, crop toplarla ve bol kesim jeanlerle mükemmel bir uyum yakalayan büyük zincir bileklikler ve kolyeler; bu sene de çok moda! Sadece tek bir parçayla çarpıcı tarzınızı yansıtabilir ve göz kamaştırabilirsiniz. Kahve tonları ve sıcak renklerle uyum içinde olan altın rengindeki büyük zincir bileklikler, bu yıl aksesuar modasında başı çekiyor. Siyah kıyafetler ve daha soğuk renk tonları içinse gümüş zincirler kullanabilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
15
11
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
indie

hiçbir zaman modaya uymadım kafam rahat.. her yıl her yerde aynı giyinen kızları görmekten çok sıkıldım ayrıca. moda tutkunu olmak tabii ki hoş ayrıca beni d... Devamını Gör

lili lili

Çok Şükür benim gibi düşünen biri daha.