Görüş Bildir
Haberler
Bugüne Kadar Neden İzlemediğinizi Sorgulayacağınız 21 Dizi ve Film

etiket Bugüne Kadar Neden İzlemediğinizi Sorgulayacağınız 21 Dizi ve Film

Yeni dizi ve film arayışında olanlar bu listeye bayılacak!

Aradığınız film ve dizileri Amazon Prime Video kalitesiyle izlemek isterseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Üstelik ilk 1 ay ücretsiz. Diğer aylarda da 7,90 TL.

Dizi ve filmlerin açıklamaları beyazperde.com ve Prime Video'dan alınmıştır.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Chemical Hearts

21. Chemical Hearts

IMDb 6.2

İnanılmaz derece romantik bir lise son sınıf öğrencisinin (Austin Abrams) esrarengiz yeni sınıf arkadaşına (Lili Reinhart) aşkı, ikisini de aşk, ayrılık ve en önemlisi kendileri hakkında öğretici bir yolculuğa çıkarır.

20. Dietland

20. Dietland

IMDb 6,5

Erik'in intikam hırsını ve kendi vücuduyla barışma yolculuğunu buluşturan Dietland, günümüzde kadınların maruz kaldığı ataerkil düzen, kadın düşmanlığı, tecavüz kültürü ve gerçekçi olmayan güzellik beklentileri gibi birçok konuyu ele alan bir karanlık mizah.

19. Brittany Runs A Marathon

19. Brittany Runs A Marathon

IMDb 6.8

Eğlenceli ve dışa dönük biri olan Brittany Forgler, herkesin en iyi arkadaşıdır -kendisi hariç. Partilemeleri, düzensiz işi, toksik ilişkileri ona zarar vermektedir. Spor salonuna parası yetmez, yardım istemeyecek kadar gururludur ve ne yapacağını bilemez; ta ki bir gün komşusu onu iki sokak arası zorlu bir koşuya ikna edene kadar. Çok geçmeden Brittany inanılmaz bir hedef edinir: New York...

Bu film ve dizileri Amazon Prime Video kalitesiyle izlemek isterseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Üstelik ilk 1 ay ücretsiz. Diğer aylarda da 7,90 TL.

18. One Night In Miami

18. One Night In Miami

IMDb 7.2

Miami'de Bir Gece, ikonik isimler Muhammed Ali, Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown'un 1960'ların sivil haklar hareketi ve kültürel ayaklanmasındaki rollerini tartıştıkları inanılmaz bir gecenin kurgusal anlatımıdır.

17. Homecoming

17. Homecoming

IMDb 7.5

İyi niyetler. Dengesiz müdürler. Artan paranoya. Kontrolden çıkan, eşi benzeri görülmemiş sonuçlar. Heidi (Julia Roberts), askerlerin sivil hayata geçişine yardımcı olan Homecoming adlı tesiste çalışmaktadır. Yeni bir hayata başlamasından yıllar sonra Savunma Bakanlığı onun Homecoming'den niye ayrıldığını sorgular. Heidi kendisine anlattığından çok farklı bir hikâye olduğunu fark eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. American Gods

16. American Gods

IMDb 7.8

Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'American Gods' Starz kanalının yaklaşan fantezi, drama dizilerinden biri olup genel özeti şöyledir; Shadow gizemli ve sırlarla dolu bir geçmişe sahiptir. Bir banka soygunundan dolayı 3 yıl hapis cezası çekip erken tahliye edilir ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

15. Modern Love

15. Modern Love

IMDb 8.0

Modern Love, insan ilişkilerini konu ediyor. Her bir bölümde farklı konuların ele alındığı dizide aşkın karmaşık doğası ele alınıyor. Birbirinden farklı hikayeler ve karakterler ile birlikte aşk ve insan ilişkilerinin işlendiği dizide, cinsellik, romantizm, platonik aşk, kendini sevme gibi aşkın değişik formları masaya yatırılıyor. Sekiz bölümden oluşan dizinin her bir bölümü yarım saat sürüyor.

Bu film ve dizileri Amazon Prime Video kalitesiyle izlemek isterseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Üstelik ilk 1 ay ücretsiz. Diğer aylarda da 7,90 TL.

14. Startup

14. Startup

IMDb 8.0

Haitili tehlikeli bir çeteyle ilişki kurarken şüphe çekmeyen yerlerden topladıkları kirli paralarla teknoloji şirketi kurmaya zorlanan grubun hayatta kalma savaşı, özellikle hem yardımcı olma hem de sorun çıkarma gücü olan ve bunu her zaman doğru nedenlerle yapmayan sert bir FBI ajanıyla yüz yüze geldiklerinde iş kurma savaşının önüne geçer.

13. Upload

13. Upload

IMDb 8.0

Emmy ödüllü Greg Daniels'tan (The Office, Parks & Rec) şamatalı yeni bir bilim kurgu komedisi. İnsanlar gelecekte bilinçlerini lüks bir dijital ahirete yükleyebilmektedir. Âlemci Nathan bir sanal tatil yerine yüklendiğinde aklı başında Nora'yla tanışır. Nora başta Nathan'ın sadece müşteri hizmetleri “meleği” olsa da dostluğu, sevgiyi ve amacını bulmasına yardım ederek bundan çok daha fazlası olur.

12. The Man In The High Castle

12. The Man In The High Castle

IMDb 8.0

Phillip K. Dick’in aynı isimli romanından uyarlanan The Man In The High Castle, Nazilerin İkinci Dünya Savaşı’nı kazandıkları distopyasından yola çıkarak, bu durumda Kuzey Amerika’nın ne halde olacağını ekranlara yansıtıyor. Almanya ve Japonya’nın hükmettiği bu düzende insanlığın bir bölümü baskılara karşı direnmeye çalışırken, diğer bölümü bu işleyişi kabullenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Preacher

11. Preacher

IMDb 8.0

Preacher, modern çizgi romanlar arasında başyapıt olarak kabul ediliyor. Dizide; Genesis isimli Tanrı kadar güçlü bir varlıkla birleşen, Teksaslı Vaiz Jesse Custer’ın hikayesi anlatılıyor. Jesse, tüm cemaatinin ölümüne sebep olacak ve kilisesi de yerle bir oluyor...

10. Tom Clancy's Jack Ryan

10. Tom Clancy's Jack Ryan

IMDb 8.1

CIA analisti Jack Ryan ve yeni patronu James Greer, takip ettikleri bir dizi şüpheli parasal hareket sonucunda kendilerini, ABD ve müttefiklerine karşı dev bir saldırı planlayan bir terörist liderine karşı, Avrupa ve Orta Doğu'daki ölümcül bir kedi fare oyunun ortasında bulur.

Bu film ve dizileri Amazon Prime Video kalitesiyle izlemek isterseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Üstelik ilk 1 ay ücretsiz. Diğer aylarda da 7,90 TL.

9. Good Omens

9. Good Omens

IMDb 8.1

Kıyamet yaklaşıyor, bu da dünyadaki yaşama oldukça düşkün olan bir melek ve iblisin kıyameti durdurmak için işbirliği yapmak zorunda kalması anlamına geliyor. Fakat dünyanın sonunu getirmesi gerektiğini bilmeyen 11 yaşındaki deccalı kaybediyorlar. Onu bulup çok geç olmadan dünyayı kurtarmak için bir maceraya atılıyorlar.

8. Gone Girl

8. Gone Girl

IMDb 8.1

Kayıp Kız, karısının aniden ortadan kaybolmasından sorumlu tutulan bir adamın hikayesini anlatıyor. Amerika'nın Missouri eyaletlerinden birinde sıcak bir yaz sabahı, Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadır. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Amy'den uzun süre haber alınamayınca polis, genç kadının ortadan kaybolması ile ilgili Nick'ten şüphelenmeye başlar. Olanlara bir türlü anlam veremeyen Nick'in ise Amy'nin nerede olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Genç adam bu sırada kendisini Amy'nin ailesinin düzenlediği bir yardım operasyonunun içinde piyon olarak bulur. Nick, masum olduğu konusunda ısrar etse de üstündeki şüpheleri tamamen yok edemez. Amy'nin hayatta olup olmadığı ise büyük bir muammadır...

Yapımcılarından birinin güzel oyuncu Reese Witherspoon olduğu filmin yönetmen koltuğunda David Fincher oturuyor. Başrollerde ise Ben Affleck ve Rosamund Pike bulunuyor.

7. Mozart In The Jungle

7. Mozart In The Jungle

IMDb 8.2

Yeni bir Amazon Orijinal Dizisi: Senfonide perde arkasında olanlar, sahnede olanlar kadar büyüleyicidir. Paul Weitz (Bir Erkek Hakkında), Roman Coppola (Küs Kardeşler Limited Şirketi) ve Jason Schwartzman (Rushmore) tarafından yaratıldı. Yeni orkestra şefi atılgan Rodrigo (Gael Garcia Bernal) ortalığı ayağa kaldırıyor ve genç obuacı Hailey (Lola Kirke) büyük şansını bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Expanse

6. The Expanse

IMDb 8.5

Siyasi eylemciye dönüşen zengin kızı Julie Mao'nun kaybolması, Ceres'li dedektif Joe Miller'ın (Thomas Jane), kazara gemi kaptanı olan James Holden'ın (Steven Strait) ve BM politikacısı Chrisjen Avasarala'nın (Shohreh Aghdashloo) hayatlarını birbirine bağlar. Üçü, Dünya, Mars ve Kuşak arasındaki gerilim sürerken, gelmiş geçmiş en büyük komployu ortaya çıkarırlar.

5. The X-Files

5. The X-Files

IMDb 8.6

Orijinal dizinin yayınlanmasından on üç yıl sonra, yaratıcı/idari yapımcı Chris Carter imzalı X-FILES'ın akıl almaz altı bölümlük yeni sezonunda yıldız oyuncular David Duchovny ve Gillian Anderson ikonik FBI Ajanları FOX MULDER ve DANA SCULLY olarak geri dönüyorlar.

4. This is Us

4. This is Us

IMDb 8.7

This Is Us, Pearson ailesinin on yıllar boyu süren hikâyesini aktarıyor ve hayatımızdaki en küçük olayların bile ileride ne tür biri olacağımızı nasıl etkilediğini ve nasıl zamanın, mesafelerin, hatta ölümün ötesine geçebildiğini anlatıyor.

3. Fleabag

3. Fleabag

IMDb 8.7

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

Bu film ve dizileri Amazon Prime Video kalitesiyle izlemek isterseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Üstelik ilk 1 ay ücretsiz. Diğer aylarda da 7,90 TL.

2. The Marvelous Mrs. Maisel

2. The Marvelous Mrs. Maisel

IMDb 8.7

1958'de New York'ta Midge Maisel, kocası, çocukları ve Upper West Side bölgesindeki dairesinde şık Yom Kippur yemekleriyle hayatını mutlu mesut sürdürmektedir. Ancak sürpriz bir değişiklikle hayatta başka neyde iyi olduğunu bulması gerekir. Stand-up komedyeni olmak onun dışında herkes için çılgın bir seçimdir. Muhteşem Bayan Maisel'ın yazarı ve yönetmeni Amy Sherman-Palladino'dur (Gilmore Girls).

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Boys

1. The Boys

IMDb 8.7

The Boys ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve Tanrılar kadar saygı gören süper kahramanlar süper güçlerini kötüye kullandığında ne olduğunu alaya alıyor. Boys, haşmetli Vought'un desteğiyle 'Yediler' hakkındaki gerçeği açığa çıkarmak üzere bir kahramanlık macerasına atılırken süper güçlülere güçsüzlerin kapışmasını izliyoruz.

Aradığınız film ve dizileri Amazon Prime Video kalitesiyle izlemek isterseniz buraya tıklayarak üye olabilirsiniz. Üstelik ilk 1 ay ücretsiz. Diğer aylarda da 7,90 TL.

Onedio Vitrin'in sizin için seçtiği diğer ürünler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
13
8
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın