Görüş Bildir
Haberler
Bu Yılın En Popüler 11 Mobil Oyunu

Bu Yılın En Popüler 11 Mobil Oyunu

idioteque
30.12.2014 - 03:08 Son Güncelleme: 30.12.2014 - 17:47

2014'ün sonuna geldik. Artık bu sene boyunca oynadığımız başarılı oyunları değerlendirmenin vakti geldi.

Gün geçtikçe akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilecek oyun çeşitleri de artış göstermekte.

İşte Android ve iOS'ta 2014'ün en başarılı oyunları:

Kaynak: http://mashable.com/2014/12/16/best-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Heartstone

1. Heartstone

Dijital olarak toplanabilen bir kart oyunu olan Heartstone, dünya çapında milyonlarca hayran edindi. Oyun türünün tüm oyuncu kitlelerine hitap etmesi için uğraşan Blizzard ekibi sadece stratejiye bağlı olmayan, oldukça dengeli ve yerinde bir oyun dünyası yarattı. Heartstone yalnızca App Store'da büyük bir başarı elde etmekle kalmadı, aynı zamanda profesyonel oyunculuk ve e-spor dünyasının da yükselen yıldızı oldu.

Ücretsiz

iPad için.

2. Monument Valley

2. Monument Valley

Bu sevimli oyun ressam M.C. Escher'in tablolarını hatırlatıyor. Bazı bölümlerde sizi çıldırtsa da, çok-boyutlu puzzle'ları çözmenin keyfini çıkarın. Müzikleri ve yumuşak tonlu renk seçimleriyle, sizi muhteşem bir tecrübeye davet ediyor.

3.99$

Android ve iOS için.

3. 80 Days

3. 80 Days

80 Days oyunu, oyuncuya Jules Verne'nin ünlü romanı 80 Günde Devr-i Alem romanın kahramanı kraliyet uşağı Passepartout gözünden oynama imkanı veriyor. Passepartout, tuhaf patronuyla bir dünya gezisine çıkıyor ve oyunculardan da oyun içi görevler aracılığıyla bu geziyi zamanında bitirmesi isteniyor. Birçok oyun öykücülüğüyle övünür fakat 80 Days, hayalgücü ve derinliğiyle diğerlerini alt etmiş durumda.

4.99$

Android ve iOS için.

4. Framed

4. Framed

İlhamını kara film ve çizgi romanlardan alan Framed oyununda, doğru hamlelerle kahramanımızı polis ve gangsterlerden korumaya çalışıyoruz. 

4.99$

iOS için.

5. Leo's Fortune

5. Leo's Fortune

Oyunun kahramanı Leo altınlarına geri kavuşmak istiyor. Hayatını riske ederek tehlike bir yolculuğa çıkıyor. Oyunun grafikleri o kadar başarılı ki, devamlı ölmekten bile bıkmayacaksınız.

2.99$

Android ve iOS için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Threes

6. Threes

Basit toplama işlemlerinin bu kadar bağımlılık yapabileceğini kim tahmin edebilirdi ki? Çok benzerleri olsa da, orijinal olduklarını iddia ediyorlar. Sayıları kaydırarak birbirine ekleyin ve mümkün olan en büyük sayıya ulaşın. Threes, sadece sayılar ve mantıktan ibaret eğlenceli bir oyun değil, aynı zamanda dizaynıyla ödül almış bir oyun.

2.99$

Android ve iOS için.

7. TwoDots

7. TwoDots

Dots oyununu geliştiren ekip, oyunculara noktaları birleştirerek puan kazanabilecekleri eğlenceli bir oyun vaadediyor. Göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Ücretsiz

Android ve iOS için.

8. Bounden

9. Battleheart Legacy

9. Battleheart Legacy

En başarılı rol-yapma oyunlarından birisi olan oyunda, Noah ve Kelli Bordner'ın Battleheart'ta başladığı macera bu oyunda da devam ediyor. Karakterinizi geliştirmek ve dövüş yeteneklerini artırmak ve düzenlemek için neredeyse sınırsız imkan var. Rol-yapma oyunları hayranı olanlar kaçırmamalı.

4.99$

Android ve iOS için.

10. Vainglory

10. Vainglory

MOBA türü bu sene de popülaritesini giderek artırdı. Bu popülariteyi küçük ekranlara taşıyan ise Vainglory oldu. Oyunu sevdiren, eşleştirme mekaniğinden yan ısıra etkileyici teknik başarıları oldu. Bu tarz oyunlardan almayı umduğunuz aksiyon ve grupla birlikte savaş zevkini, Vainglory kolaylıkla karşılayabilir. Zor ama başarılı bir oyun.

Ücretsiz.

iOS için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rival Knights

11. Rival Knights

Orta Çağ'a dönme zamanı! Oyun, atın üstünde yapılan mızrak dövüşlerini konu alıyor. Rakipleriniz yenmek için mızrağınızı, atınızı ve zırhlarınızı geliştirin. Kulağa kolay geliyor olabiliyor ama rakibiniz CPU da olabilir, başka bir oyuncu da. Ayrıca düzenlenen PvP turnuvaları sayesinde rekabet ortamı kazanıyor.

Ücretsiz.

Android ve iOS için.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
4
2
2
2
2