Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemek Testine Göre Vücut Ölçüne En Yakın Mankeni Söylüyoruz!

etiket Bu Yemek Testine Göre Vücut Ölçüne En Yakın Mankeni Söylüyoruz!

Yediklerinin sonuçlarını hiç düşündün mü? Yoksa bu sonuçlara katlanabilecek güçte misin? ''Fazla'' kilolu veya ''az'' kilolu olduğunu söyleyip duruyorlar mı? Her şeyi boş ver ve bu testi çözmeye gel. İnsanlar her zaman konuşurlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sofrada bu yemekler var hangisini tercih edersin?

2. Yemekte aradığın en önemli şey nedir?

3. Bir tabak patates kızarmasında 536 kalori bulunuyor. Kaç tabak yersin?

4. Peki ya, 100 g brokolide 3.3 g protein bulunuyor. Brokoli sever misin?

5. Menüye bakıp ve bu çorbalardan hangisini sipariş edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kabağı nasıl yemeyi seversin?

7. Önüne kocaman çikolatalı milkshake koydular. İçer misin?

8. Yemeklere konulan yağ olarak tercihin hangisi olur?

9. Yemek yaşam tarzını soruyoruz.

10. Vücut ölçülerinle barışık mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Senin için ideal ölçüler nedir?

Tara Lynn!

Tara Lynn!

1.75 boyunda olan güzel model 98 kilo ve 97 - 86 - 119 cm beden ölçülerine yakın. Seksilikte çığır açmış bu model gerçekten kilolarıyla harika gözüküyor. Sanki sende de Tara vücud ölçüleri sezdik. Gerçi Tara biraz daha yediklerine dikkat ediyor gibi gözüküyor. 98 kiloya yakın olup nasıl bu kadar seksi olunuyor bilmiyoruz bence Tara'yı yakından takip et mutlaka söyleyeceği çözümler vardır. Yediklerine göre beden ölçülerinizin birbirine yakın olduğu ortaya çıktı. Tara gibi harika ölçülere sahipsen umarım onun kadar da şanslı olup modellik yolunda ilerlersin. Tabii fazlasına kaçmak biraz da olsa çözümsüz bir sonuca evrilse de, yediklerine dikkat etmelisin. Tara ile yakın ölçülere sahip olabilmek sence nasıl bir duygu?

Tess Holliday!

Tess Holliday!

Tess Holliday ile yakın ölçülere sahip çıktınız. Senin yediklerine göre Tess Holliday sana en yakın ölçülerde manken. Kilolarıyla arasında bir problemi olmayan Tess aksine bu dolgunlukla para kazanıyor. Yani onu güzel yapan kiloları. Tabii kontrol altında bir kiloluluk bu. Kendine dikkat etmen gereken bir süreçten geçiyor olabilirsin. Tess kadar güzel olduğunu düşünüyoruz fakat kontrol altına almanda fayda var. ''Büyük beden'' tanımından rahatsız olanlar gibi değil. O bedeniyle barışık çünkü barışık olamayacak ne var ki? 50 beden olan güzel model bedeniyle barışık yaşamanın hayatı en güzel hale getireceğinin düşüncesinde. Peki ya sen nasıl düşünüyorsun?

Alessandra Ambrosio!

Alessandra Ambrosio!

86 -60 - 86 vücut ölçülerine sahip güzeller güzeli modelle benzer ölçülere sahip gördük seni. Ne yediğine ne içtiğine dikkat ediyorsun. Alessandra çok güzel bir manken ve ''ideal ölçü'' olarak adlandırılan ölçülerin bile altında bir manken. Tabii kime göre neye göre ''ideal'' demekteyiz. Çünkü hangi ölçünün kime göre ideal olduğunu anlatmaya gerek yok. Dünyaca ünlü İspanyol Brezilyalı top model birçok ünlü iç çamaşırı markasının mankenliğini yapmakta. Senin güzeller güzeli model Alessandra ile benzer ölçülere sahip olduğunu düşünüyoruz.

Kate Moss!

Kate Moss!

İnanılmaz zayıflığıyla gündemde olan ünlü güzel model Kate Moss seninle yakın vücut ölçülerine sahip olduğunu düşünüyoruz. Kemikleriniz sayılacak derecede. Zayıflığınız ikinizinde yakın çevresinin gündeminde. Belki biraz kilo almanız gerekebilir. 30 beden olan model birçok haberin konusu oldu. Senin de ondan bir farkın olduğunu düşünmüyoruz. Kendine biraz dikkat etmezsen hastalanacaksın gibi duruyor. Dikkat etmelisin. Kate Moss ünlü, o kendini kurtarır sen kendini kurtaramazsın. Üzerine kıyafet bulabiliyor musun gerçekten? Kate Moss ile yakın ölçülere sahip olmak nasıl bir duygu?

Laura Wells!

Laura Wells!

Avustralyalı manken 33  yaşında 1.78 boyunda ve 42 - 44 beden giyiyor. ''Büyük beden'' mankenlerin içinde en güzellerinden birisi. Mütevazi yanıyla kendisiyle barışık ve öz güvenli birisi. Zayıflamak gibi bir çabası yok ve bu da onun güzelliğine güzellik katıyor. Diyet yapmayı önermiyoruz fakat yediklerine azıcık dikkat etmen gerektiğini düşünebilirsin. En azından daha az yağlı şeyler tercihlerin arasında bulunmalı. Beden ölçüleriniz birbirine yakın olabilir. Bu da ikinizi birbirinize benzer güzellikte olduğunuz gerçeğini de değiştirmiyor. Laura Wells ile yakın bedenlere sahip olmak sana ne hissettirdi?

Brooklyn Decker!

Brooklyn Decker!

Amerikalı güzel meleklerden birisi Brooklyn Decker. Beden ölçülerinizin yakın olduğunu düşünüyoruz. Bence siz yakın tarzda besleniyor ve beslenmeye, spora çok önem veriyorsunuz. Görünüşe önem veren ve zayıflığın aslında önemli olmadığını düşünüyorsun. Bence de sağlık her şeyden önemli. Senin yerinde olsam biraz çirkin besinlerle beslenirdim. Fazla zayıflıktan kemiklerin sayılabilir. İdeal olanın bu olduğunu düşünüyorsun son zamanlarda bence sana 2 - 3 kilo daha almak çok yakışacak. Brooklyn Decker ile yakın ölçülere sahip olmak sence nasıl bir duygu?

Naomi Campbell!

Naomi Campbell!

Tatlı, şımarık Naomi Campbell ile yakın ölçülere sahip çıktınız! Melekler kadar güzel olan bu model Jameika - Çin melezi olarak gönülleri kazandı. Özgür, cesur ve kendinden bu kadar emin bir modelle benzer ölçülerdesin. Kadınlara karşı uygulanmış baskı ve sansürlere karşı durmuş modellerden birisi. Naomi gibi ne yediğine dikkat eden fakat fazla da sağlıklı beslenemeyen birisin. Tam sağlıklı besleneceksin bir şeyler oluyor. Beslenmene dikkat etmediğin sürece bu harika görünümünü kaybedeceksin. Son zamanlarda biraz yer gibi gördük seni. Tabii 0 beden olacak değilsin. İnsanlar senin ne kadar güzel bir vücudun olduğunu konuşuyor. Bu şekilde devam. Naomi Campbell ile yakın ölçülere sahip olmak sana ne hissettirdi?

Selita Ebanks!

Selita Ebanks!

Selita Ebanks ile yakın ölçülerdesiniz! Sen Cayman Adalı bu güzelle birbirine yakın olabilmenin onuru ve gururunu yaşayabilirsin. Sağlıksız besleniyorsun onu başta söyleyelim. Sen düzenli beslenmeye kendini oturttuğun zaman biraz kilo alabilirsin. Can yakan esmerliği ve sevimli gülüşü ile gönüllerde taht kuran bu güzel 55 kilo olduğunu duyduk. Bence senin gibi olanlar için 55 kilo ve yakın civarı da güzel. Kendini ona benzetmiş olabilirsin çünkü ikinizin güzelliği de yakın çevreniz tarafından kanıtlanmış durumda. Sadece sağlıklı beslenmeni tavsiye etmenin dışında başka söyleyeceğimiz bir şey yok. Selita Ebank ile yakın ölçülere sahip olmak sana ne hissettirdi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1285
293
190
157
133
116
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğbanur Özkaya

Yarabbim Böylesinden Koru ... AMİN ! Ya Arkadaşım Ben '37' Kiloyum Ve Çıkan Kişi Tess Holliday . YANLIŞ !!! ( Cevapları YANLIŞ Çıkan Kişiler +1 )

SevdeG.

Tara Lynn ve 98 kilo mu? Ya aslında ben tartıda 55 çıkıyorum ama sen bilirsin...

Damla Sönmez

aynen bende 55 im ama tara lynn cikti

shiroshinju

Tess Holliday! Yok daha neler.Çalışmayalı biraz kilo aldım ama bu kadarda değil.50 beden ne ya,onun giydiği kıyafete iki tane ben sığarım.Birde kabak sevmeye... Devamını Gör