Görüş Bildir
Haberler
Starlık Testinden Geçebilecek Misin?

etiket Starlık Testinden Geçebilecek Misin?

27.02.2016 - 10:31

Binlerce hayran, ışıltılı bir yaşam, hayatını kurtaracak bir servet. Çoğu insan star olmak ister ama sadece çok azı bu seviyeye gelir. Bakalım senden star olur mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. O zaman başlayalım. Hangi İstanbul semtinde yaşamayı tercih ederdin?

2. Sevgilin nasıl birisi olurdu?

3. Güneş gözlüğü de bir starın en önemli aksesuarı. Hangi gözlüğü seçerdin?

4. Bar çıkışında sevgilinle gazetecilere yakalandın. Tepkin ne olurdu?

5. Diyelim ki önemli bir ödül aldın. Ödülü kime armağan ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Starlık biraz da kriz yönetme sanatıdır. Diyelim ki ismin bir skandala karıştı. Düzeltmek için nasıl bir demeç verirsin?

7. Bu günlere gelmeni sağlayan hayranların. Onlarla ilişkin nasıl olurdu?

8. Starlar da acıkır. Etini nasıl tercih ederdin?

9. Biliyorsun starlık gelici geçici. Hangi alanlara yatırım yapardın?

10. Son soru. Çok çalıştın, yoruldun. Tatile nereye giderdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruhun star!

Senin ruhun star!

Bütün basamakları aşıp şöhret olmak zordur ama şöhret kalabilmek daha da zordur. Sen doğuştan star ruhuna sahipsin ve binbir güçlükle çıktığın bu zirvede nasıl kalacağını iyi biliyorsun. İnsanların 'Aaa bir zamanlar şu vardı. Hatırladın mı?' diye birbirine sorduğu ünlülerden değil insanların aklına kazınmış efsanelerden olacaksın!

Sende star ışığı var!

Sende star ışığı var!

Hırsın, azmin, yeteneğinle büyük bir star olabilirsin. Milyonlarca hayranın, villaların, lüks arabaların ve sönmeyecek bir şöhretin var. Hayranlarınla iletişimin üst seviyede. Onlar seni, sen onları seviyorsun. Ancak, gösteri dünyasını biliyorsun. Mücadele etmen gereken başka insanlar olabilir. Yolun açık, yıldızın bol olsun.

Sen gönüllerin starısın!

Sen gönüllerin starısın!

İstesen şöhret olabilirsin, büyük bir star da olabilirsin ama bunun seni değiştireceğini düşünüyorsun. İnsanları kıramadığın için şöhret basamaklarını tırmanırken başka insanları ezmekten korkuyorsun. Geldiğin yeri unutmuyor, hayranlarına tepeden bakmıyorsun. Milyonlar, ödüller, ün elbet bir gün biter ancak insanlık baki kalır. Sen parlak spotlar altında değil gönüllerde starsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1317
413
378
279
90
86
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Anlı

Senin ruhun star! Bütün basamakları aşıp şöhret olmak zordur ama şöhret kalabilmek daha da zordur. Sen doğuştan star ruhuna sahipsin ve binbir güçlükle çıkt... Devamını Gör

İstesen şöhret olabilirsin, büyük bir star da olabilirsin ama bunun seni değiştireceğini düşünüyorsun. İnsanları kıramadığın için şöhret basamaklarını tırman... Devamını Gör

Zehra Ürküt

Sen gönüllerin starısın! İstesen şöhret olabilirsin, büyük bir star da olabilirsin ama bunun seni değiştireceğini düşünüyorsun. İnsanları kıramadığın için ş... Devamını Gör