Görüş Bildir
Haberler
Hangi Victoria's Secret Mankenisin?

etiket Hangi Victoria's Secret Mankenisin?

11.11.2017 - 13:14

Meleklerin güzelliği malum, her yılbaşında acaba bu sefer bizi nasıl bir gösteri bekliyor diye özellikle kadınlar olarak ilgiyle izliyoruz onları. Biz de aman canım sizin onlardan neyiniz eksik dedik ve ikiz olsanız bu kadar huyunuz suyunuz benzer dedirten melek kopyanızı size söylemeye karar verdik. Buyurun teste :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendine bir sevgili seç bakalım.

2. Şimdi de ilk buluşmanızda giyeceğin kıyafeti seçelim.

3. Biraz da bize hangi tarz şarkıları dinlersin ondan bahset.

4. Bir de Kardashian tayfasından bir best friend seç bakalım kendine.

5. Hazır kız kızayken bir şeyler mi içseniz. Tercihin hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alışveriş kaçınılmaz, her alışverişimde önceliğim dediğin hangisi?

7. Bir parfümde senin ilgini çeken koku hangisidir?

8. Diyelim ki yürürken bir adam yanlışlıkla sana çarptı. Özür de dilemedi ne tepki verdin?

9. Bu cins köpeklerden hangisinin sana arkadaşlık etmesini isterdin?

10. Olmazsa olmaz makyaj ürünün hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Sen Adriana Lima'nın kayıp kız kardeşi olabilirsin. Tıpkı onun gibi girdiğin ortamlarda herkesin başını döndürüyorsun. Havalı olduğun kadar samimisin de. Dışardan bakıldığında insanlar sana yaklaşmaya çekinse bile seni tanıdıkları an nasıl içten ve tatlı biri olduğunu anlıyorlar. Aynı zamanda esprili kişiliğinle de arkadaş ortamlarının vazgeçilmezisin. Hem güzel hem eğlencelisin daha ne olsun!

Candice Swanepoel!

Candice Swanepoel!

Sen tıpkı Candice gibi, yaşayan bir Barbie olabilir misin acaba? Bu ne güzellik bu ne endam yahu. E tabi bu güzelliğin de elini sıcak sudan soğuk suya sokmak olmaz. Haliyle babasının prensesi olmak senin en doğal hakkın. Her istediğini elde eden, güzelliğiyle baş döndüren mükemmel kadınlardansın. Arkandan konuşan da çok oluyor di mi senin? Biliriz biz biliriiz hissederiz. Bırak konuşsunlar, güzelliğini kıskandıklarındandır o.

Miranda Kerr!

Miranda Kerr!

Miranda'nın o saf güzelliği, minnoş kalbi ve narinliği senin birebir kopyan. Siz bu dünyanın yaşayan meleklerindensiniz. Yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda ilk koşan kişi sen oluyorsun. 

Güzelliğiyle dikkat çekenlere karşı çok ön yargılı olur insanlar. Sen resmen bu ön yargıyı kırmak için dünyaya gelmişsin. Kalbinin saf, duru güzelliği hiç bozulmasın❤️

Heidi Klum!

Heidi Klum!

Sen türünün eşsiz örneklerinden olan yaşı olmayan bir kadınsın, tıpkı Heidi Klum gibi. Valla böyle ikonik bir isimle birbirinizin kopyası olmanız ne yalan söyleyelim diğerlerini kıskandıracak. Her yaptığı olay olan bir kadınsın bu yüzden kulakların bol bol çınlıyor. Çekiciliğin ise dillere destan. Aa bir de unutmadan söyleyelim senin yapamayacağın şey yok bu hayatta. İş, aşk, kariyer hepsinde çok başarılısın. Aman nazar değmesin.

Cara Delevigne

Cara Delevigne

Bu kadar cool bir kadının ikizi tabii ki Cara Delevigne olurdu. Sen her zaman farklılığınla konuşuluyorsun. Eşsiz bir güzelliğin var. Naturel tarzın seni çok daha güzel yapıyor. Ne giysen, ne yapsan hepsini yakıştırıyorsun kendine. Ayrıca senin atarın giderin de bir başka. Aman diyelim dikkat etsinler, sana bulaşmadan önce iyi bir düşünsünler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
763
396
218
86
40
30
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İpek Kanmaz

Miranda Kerr

Baba Voss

Kız olsaydım Adriana Lima oluyomuşum sadsagjsgh

inci küpesiz kız

senin burada ne işin var bakalım ajan mısın yoksa :))

Sena Satar

Candice <3