Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Yanından Ayırmayacağın Şeyi Tahmin Ediyoruz!

Bu Yaz Yanından Ayırmayacağın Şeyi Tahmin Ediyoruz!

Lunami
12.08.2022 - 10:12

Bu yaz yanından ayırmayacağın eşyanın ne olduğunu tahmin ediyoruz! Bakalım doğru çıkacak mı? 🧐👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaz aylarında ortalama kaç gün tatile çıkıyorsun?

2. Yazın kaç kere tatil için seyahat ediyorsun?

3. İşini nereden yürütüyorsun?

4. Bu aralar işin yoğun ilerliyor mu?

5. Tatil senin için ne ifade ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evde oturmak mı dışarıda gezmek mi?

7. Yazın en sık yaptığın aktivite nedir?

8. Malumunuz, konumuz yaz olduğundan tere karşı olan tutumunun ne olduğunu merak ediyoruz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güneş kremi!

Bu yaz yanından ayırmayacağın şeyin güneş kremi olduğunu düşünüyoruz. Zira güneşin altında geçirdiğin saatlerde cildinde can yakıcı kızarıklıkların oluşmasını istemezsin diye tahmin ediyoruz! İster sahilde güneşlenirken ister bir yerleri keşfe çıkarken yanından ayırmayacağın yegane eşya dahi diyebiliriz güneş kremine. Bu yaz dışarının tadını çıkarırken kendine ve bedenine de gereken dikkat ile önemi göstermek için güneş kremi olmadan dışarıya adımını atmayacağına eminiz!

Bilgisayar!

Bu yaz aylarında yanından ayırmayacağın eşyanın bilgisayar olduğunu tahmin ediyoruz. Senin gibi yoğun bir iş programı olan bir insanın yanından ayırmayacağı şey bilgisayar olmayacak da ne olacak! Tabii ki de bilgisayarı yalnızca iş için değil birçok aktivite için kullanabilmek büyük bir artı da sağlamıyor değil. İster işin için ister dizi, film veya video izlemek için kullanabilirsin. Oldukça kullanışlı bir teknolojik cihaz olan bilgisayarın bu yaz yanından ayırmayacağın eşya olduğunu düşünüyoruz.

Vantilatör!

Bu yaz yanından ayırmayacağın şey vantilatör. Yanından ayrılamayacağın desek belki daha doğru olur! 😜 Şaka bir yana bu yaz seni serinletecek bir eşyaya ihtiyacın olduğun kesin. Bu eşya vantilatör olabildiği gibi ferahlatıcı yiyecekler de olabilir. Örneğin buz gibi bir dondurma ya da içini ferahlatacak bir içecek kulağa hiç de fena gelmiyor. Belli ki bu yaz senin için sıcak geçiyor. Bu nedenle de yanından ayırmayacağın eşyanın vantilatör olduğuna dair bir hissiyatımız var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
10
5
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Talha Atalay

Güneş kremi! hediye ederseniz teşekküre derim :)

Necla Kaplan

Bilgisayar