Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Hangi Ekstrem Sporu Denemelisin?

Bu Yaz Hangi Ekstrem Sporu Denemelisin?

Begüm
14.07.2021 - 17:00

Bu yaz bomba gibi geçecek!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaz aylarının en ilgi çekici yanı hangisi?

2. Eğer bir hayvan olsaydın hangisi olurdun?

3. Kendinde en sevdiğin özelliğin hangisi?

4. Bütün yaz tek bir yemek yiyecek olsan hangisini seçerdin?

5. Peki o meşhur fobini söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düşmekten, yaralanmaktan korkar mısın?

7. Şimdi istediğin yere gidebilecek olsan hangisine gitmek isterdin?

8. Aynı anda iki veya daha fazla işi yapabilir misin?

Özgürce uçabilmek için: Kitesurf!

Özgürce uçabilmek için: Kitesurf!

Senin bu yaz denemen ve başlaman gereken spor kitesurf! Hem özgürce havalanabiliyorsun hem de geri denize dönüyorsun. Yazın sıcağından böyle kurtulurken adrenalini de en tepeye çıkarmayı başarıyorsun. Senin içindeki o özgür ve maceraperest yanının bu sporu çok seveceğine eminiz çünkü senin ruhun zaten rüzgara kapılıp gitmeye. çok müsait. Sen anı yaşıyor ve bundan keyif alıyorsun, her şeyi akışına bırakmışsın. İşte şimdi bunu kitesurf'te yapmanın tam zamanı!

Adrenalinin en yükseği: Skydiving!

Evet hazırsan bu yaz serbest atlayışa geçiyoruuuuz! Pandemide evde kalmaktan o çok özlediğin adrenaline uzakta kalmışsın, için sıkılıyor farkındayız o yüzden de bu yaz kesinlikle skydiving denemelisin! Biraz kucağa korkutucu gelebilir ama tam senlik! Şöyle bir silkelen ve kendini aşağıya doğru bırak, özgürce süzülüyor olmak sana da çok iyi gelecek. Tüm yıl evde dinlenen bedenin sana teşekkür edecek!

Denizin altına enfes bir yolculuk: Dalış!

Senin öyle yükseklikle, uçmayla pek aran yok o yüzden seni bambaşka bir dünyaya davet ediyoruz: Su altına! Çeşit çeşit balıklar, bitkiler ve nicesiyle buradaki dünya çok ayrı. Hem de kendini geliştirebileceğin bir spor aslında. Gittikçe daha derine dalabilir ve hep görmekten sıkıldığın insanlardan, mekanlardan uzaklaşabilirsin. Önemli olan dikkat etmen ve sabrederek gözlemlemen! Gerçekten en derine daldığın günler çok ama çok iyi olacak!

Hem doğa hem de macera: Dağ Bisikleti!

Senin gibi bir doğa aşığının doğadan ayrı bir spor yapması düşünülemez. O yüzden senin bu yaz başlaman gereken spor kesinlikle dağ bisikleti! Dağlarda, zorlu parkurlarda bisiklet kullanmak mı? İşte tam senlik hareket! Hem ciğerlerine temiz havayı dolduracaksın hem de bisiklet üzerindeki mükemmel performansınla herkesi hayran bırakacaksın. Ee biraz düşebilirsin, o yüzden kaskını, dizliğini şimdiden hazırla!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Eğlencesi bol yaz aylarında KFC Avantajı bol menü iyi gider!

Hemen sipariş vermek için tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
23
11
10
5
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?