Görüş Bildir
Haberler
Bu Testle Bilinçaltındaki Gizli Sanatçı Kişiliğini Ortaya Çıkarıyoruz!

Bu Testle Bilinçaltındaki Gizli Sanatçı Kişiliğini Ortaya Çıkarıyoruz!

Yung Boş Ada
28.05.2019 - 14:06 Son Güncelleme: 29.05.2019 - 11:03

Dünyadaki güzelliklere güzellik katmak ister misin? Belki de içinde senin bile farkında olmadığın bir sanatçı kişilik yatıyordur, kim bilir? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var, biliyorsun. Testi çöz, içindeki sanatçıyı ortaya çıkaralım!

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Sana göre sanatın temelini oluşturan nedir?

4. Peki sence yaratıcılık neyle bağlantılı?

5. Sana yaratıcılığını gösterme şansı versek, ne yapmak isterdin?

6. Bir mevsim seç bakalım.

7. Hayatını bunlardan hangisi olmadan sürdüremezsin?

8. Hayatını anlatan bir resim yapsan, bunlardan hangisine benzerdi?

9. Peki, bu yerlerden birine gidecek olsan hangisini seçerdin?

10. Geldik son soruya... Bir filmin başrolü olarak seçildin ve bu film sanata yön veren isimlerden birinin hayatını anlatıyor. Canlandıracağın isim kim olurdu?

Doğayla iç içe olmalısın!

Senin içindeki sanatçı ruh, doğa ana ile bağlantılı. Yeşilin her tonuna aşıksın desek abartmış olmayız. Toprakla, çiçekle, ağaçla haşır neşir olduğun her an yaratıcılığını konuşturuyorsun. Sana ufacık bir alan göstersek, eminiz orayı cennet bahçesine çevirirsin. Ruhun zarafet ve doğallıkla parlıyor!

Modayla uğraşmalısın!

Senin içindeki sanatçı ruh, kıyafetlerle bağlantılı. Renklerin ve desenlerin uyumu seni büyülüyor. Doğal bir şıklığın var, yaratıcı ve zevklisin. Ayrıca el işlerine inanılmaz bir yatkınlığın var. Sıradan bir elbise, senin elinde bir sanat şaheserine dönüşebilir. Modayla uğraşmayı hiç düşünmüş müydün? Çünkü içinde kumaşların olduğu her işte parlarsın!

Resim çizmelisin!

Senin içindeki sanatçı ruh, resimle bağlantılı. Duygularını renkler ve çizgilerle ifade etmeyi seviyorsun. Sana bir tahta parçası, boş bir duvar ya da bir tuval de versek, eminiz onu şahane bir şeye dönüştürürsün. Bugüne kadar bu yeteneğini hobiden öteye götürmemiş olabilirsin, sana tavsiyemiz bu işi ciddiye alman!

Edebiyatla haşır neşir olmalısın!

Senin içindeki sanatçı ruh, kelimelerle bağlantılı. Kendini hiç kimsenin yapamadığı kadar iyi ifade edebiliyorsun. Okumak ve yazmak sana büyük keyif veriyor. Bambaşka dünyaları tecrübe etmek ve kendi dünyanı başkalarına aktarabilmek ise senin en büyük hayalin. Eğer kitap yazmayı falan düşünüyorsan, bir an evvel harekete geçmeni tavsiye ederiz!

Müziğe yönelmelisin!

Senin içindeki sanatçı ruh, müzikle bağlantılı. Notaların ahenkli dansı seni oldum olası büyülemiş, bu yüzden müziğe büyük ilgi duyuyorsun. Doğadaki sesler senin için şahane birer melodi, şarkılar olmadan bir dünya düşünemiyorsun. Yetenekli olduğun aşikar, o yüzden kesinlikle müzikle uğraşmalısın!

Bu testler de ilgini çekebilir:

11.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
73
64
32
12
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Senin içindeki sanatçı ruh, doğa ana ile bağlantılı. Yeşilin her tonuna aşıksın desek abartmış olmayız. Toprakla, çiçekle, ağaçla haşır neşir olduğun her an ... Devamını Gör

Serra öztürk

Doğayla iç içe olamalısınız

Duygusal Panda

aynen ben doğa aşığıyım 😍