Görüş Bildir
Haberler
Bu Soyut Renk Testi Hayattan Beklentini Söylüyor!

etiket Bu Soyut Renk Testi Hayattan Beklentini Söylüyor!

Nsycl
01.12.2017 - 20:14

Yapman gereken çok basit. Kendine en yakın bulduğun şıkkı işaretlemen yeterli. Bakalım senin beklentilerin neler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcılık çıktı!

Yaratıcılık çıktı!

Senin bu hayatta yaparak mutlu olacağın şey kesinlikle yaratıcı işler. Hayatın anlamını sanatta buluyorsun resmen! Her dönemin birbirinden farklı olsa da hepsinde kesinlikle ortaya çıkardığın işlerin var.

Aşk çıktı!

Aşk çıktı!

Senin hem bedensel hem de ruhsal olarak sevgiye derinden ihtiyacın var. Bu yalnız kalamadığın anlamına gelmiyor ama sen birilerini sevmek için doğmuşsun. Arkadaş, sevgili ya da aile bireyi farketmez, ilişkilerinde güçlü bağlantı kurduğun an kendini daha canlı hissediyorsun.

Ün çıktı!

Ün çıktı!

Ün dediğimize bakma, senin asıl beklentin bu dünyadan göçmeden önce bir iz bırakmak. Hayattaki beklentin hatta onu anlamlandırman da bundan geçiyor. İz bırakmalı, etki etmelisin çünkü. Övgü almaktan, takdir edilmekten hoşlanırsın, saygıya da büyük önem verirsin. Kitap yazacak insansın vesselam!

İstikrar çıktı!

İstikrar çıktı!

Kaygı, gerginlik ve dengesizlik senin hayatından her zaman uzak tutmak istediğin şeyler. Düzen ve rutin dengeli tutulursa huzur verir, bunun farkındasın. Kararlı olmak, ayakları yere basan biri olmak senin için çok önemli. Stabil bir hayat senin en büyük beklentin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
976
401
195
98
51
39
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

nah çıktı

Eluine

www.nahcek.com

Emir Efe Doğan

yaratıcılık çıktı ve bana"sanatlan iç içesin resmen"diyor. ama oysaki sanatın çoğuylan alakam yok

Çikolatalı pasta

Ün çıktı! Ün dediğimize bakma, senin asıl beklentin bu dünyadan göçmeden önce bir iz bırakmak. Hayattaki beklentin hatta onu anlamlandırman da bundan geçiyor... Devamını Gör