Görüş Bildir
Haberler
Bu Sonbahar LCW Jeans Farkını Keşfedin

etiket Bu Sonbahar LCW Jeans Farkını Keşfedin

Moda Haber
08.09.2014 - 17:30 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 17:49

Bu Sonbahar Lcw Jeans Farkını Keşfedin » Lc Waikiki Moda Haberleri

Moda perakende sektörünün lideri LC Waikiki, yenilenen denim koleksiyonu LCW Jeans ile sonbahara damgasını vuruyor. Sezon trendlerini modern, şık ve rahat denimlere taşıyan LCW Jeans, ''Farkı Keşfet'' mottosu ile gardıropların anahtar parçası olan denimleri yeniden yorumluyor. Kadın ve erkekler için hazırlanan denim pantolon ve ceketler, farklı kesimleri, yıkamaları, rahat kalıpları ve kumaşları ile dikkat çekiyor.

Türkiye'nin moda perakende lideri LC Waikiki, yenilenen denim koleksiyonu LCW Jeans ile denim modasına da yön veriyor. LCW Jeans koleksiyonu modern tasarımları, rahat kesimleri ve esnek kumaşları ile öne çıkıyor.

Kadın denim koleksiyonunda vintage esintisi devam ediyor.

LCW Jeans'in kadın koleksiyonunda Skinny jean'ler önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da gözdeliğini koruyor. Yüksek belli, süper dar kesimli ve esnek denim kumaşa sahip ''Jegging'ler'' vintage tarzını günümüze taşıyor. Sezonun gözde modellerinden ''Boyfriend'' denimler, daha rahat kesimli, yamalı ve eskitme tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Jean'lerde çizme paça ve ispanyol paçalar dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor.

Sezonun trendlerine uygun olarak, denim pantolonlar denim gömleklerle kombinleniyor. LCW Jeans'in kadın koleksiyonundaki ceketlerde farklı kalıp seçenekleri bulunuyor. Koleksiyonda kısa ceketler, klasik jean ceketler, örme kumaşlarla daha sportif etki yaratan jean ceketler öne çıkıyor.

Erkekler için modernizm ve rahatlık denimde buluşuyor

LCW Jeans, erkek koleksiyonunda da rahat, kullanışlı ve modern çizgisiyle dikkat çekiyor. LCW Jeans'in Slim Fit modelleri, bu sezon ekstra dar kesimlerle karşımıza çıkıyor. Farklı yıkama ve renk alternatifleri sunan koleksiyonda lycralı denim kumaş kullanımı dar modellerde bile hareket özgürlüğü sağlıyor. LCW Jeans, denim rahatlığının keyfini çıkarmak isteyen erkeklere, farklı kesimlerdeki modelleriyle birçok alternatif sunuyor.

Vintage tarzını modern çizgilerle birleştiren, fark yaratan yıkamalar ve aksesuar detaylarıyla zenginleştiren LCW Jeans, kendine güvenen ve rahatlıktan ödün vermeyen erkeklerin denim rehberi olmayı, onlara kendilerine özgü bir stil kazandırmayı hedefliyor.

LC Waikiki Mağazacılık hakkında

1985 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki ''iyi giyinmek herkesin hakkı'' misyonu ve ''ulaşılabilir moda'' anlayışıyla Türkiye'yi giydiriyor. LC Waikiki büyüme serüvenini 17 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki bugün 21 ülkede 500'e yakın mağazayla hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: http://modahaber.com/haber-5876-bu-so...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın