Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Sezon Diziye Doyacağız! Henüz Başlamayan ve Merakla Beklenen 14 Yeni Yerli Dizi

etiket Bu Sezon Diziye Doyacağız! Henüz Başlamayan ve Merakla Beklenen 14 Yeni Yerli Dizi

İkinci sezonuna başlayanlar, yeni diziler, bekleme listesindekiler, bölüm başı 350 binler derken; bu sezon çok kalabalık. Hatta son yılların en kalabalık dizi listesi mevcut. Merak edenler için, tanıtımı yayınlanıp henüz başlamayan diziler şöyle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ufak Tefek Cinayetler

1. Ufak Tefek Cinayetler

İlk teaser'ından itibaren merak uyandıran dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır ve Mert Fırat var. Kadro çok güçlü; Tülin Özen, Aslıhan Gürbüz, Selim Bayraktar, Yıldıray Şahinler ve Ferit Aktuğ. Senaristi Kiralık Aşk'ın olaylı senaristi Meriç Acemi, yönetmeni ise son olarak Cesur ve Güzel'den de bildiğimiz Ali Bilgin. Söz konusu dört adam ile dört kadının arasındaki sırları, aşkları, yalanları ve dozu gittikçe sertleşen rekabeti anlatacak. Üstelik bir cinayet de var! Star TV'nin en iddialı işlerinden biri olacak gibi gözüküyor.

Siyah Beyaz Aşk

Siyah Beyaz Aşk
www.youtube.com

Kanal D'de yayınlanacak dizide, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay başrolde, Yasin Uslu ise yönetmen koltuğunda. Karagül, Kara Para Aşk, Melekler Korusun, Karadayı, Sıla, Gümüş gibi dizileri sevdiyseniz Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat sizin için yine aşk bombardımanlı bir dizi yazmış. 

Konu: Ferhat (İbrahim Çelikkol), kiralık katili olduğu adamın peşine düşüyor. Fakat onu yaşatması gerekince, adresi Doktor Aslı'da (Birce Akalay) buluyor. Aslı ise sevgi dolu, iyiliksever, hayatını insan hayatına adamış bir kadın. Bir kiralık katil ve iyilik meleği aşka düşüyor.

2. Babamın Günahları

2. Babamın Günahları

Başrollerinde Kadir Doğulu ve Melisa Sözen var. Mustaya Uğurlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpour, çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi de kadroda. Kızının ilik naklini sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için kendini tehlikelerden koruyan, aynı zamanda tehlikenin de peşini bırakmadığı bir adamın ve onun kızının hikayesi. Star TV'de yayınlanacak.

3. Klavye Delikanlıları

3. Klavye Delikanlıları

İki asosyal troll, bir Amerika^dan henüz dönmüş dijital dolandırıcı, bir güzel ve kurnaz dolandırıcı kadın... İşte klavye delikanlılarının olayı. Zenginlerin kredi kartlarını dolandırmak için yola çıkan ekip, çok eğlenceli sahnelerle karşımıza çıkacak. Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve  Mert Asker rol alıyor. Kanalı ise Show Tv.

4. Kadın

4. Kadın

Fox TV'de başlayacak dizinin başrolleri Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar. Aşık olup evlendiği adamdan iki çocuk sahibi olan bir kadının, kocasının beklenmedik bir şekilde vefat etmesiyle bir başına kalması anlatılıyor. Fakirlik, yalnızlık ve kocasının katiline olan öfke. Katil kim mi? Öz annesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Çukur

5. Çukur

Çukur isimli mahalleyi yöneten ailenin uyuşturucuyla mücadelesi seneler boyunca sürmüştür.. Fakat mahalleye göz dikenler, peşini bırakmamıştır. Sonunda ailenin en küçük oğlu (Aras Bulut İynemli) mahalleye geri döner, hesaplaşmayı başlatır. Show TV'de ekrana gelecek dizinin şimdiden hayranları olmaya başladı, enteresan teaser'ıyla çok dikkat çekti.

6. Oğul

6. Oğul

Fox TV'nin henüz muallakta gibi duran dizinin kadrosu aslında belli. Barış Falay başı çekiyor, Ekin Mert Daymaz ve Ataberk Mutlu (Poyraz Karayel'in çocuk oyuncusu) de ona eşlik ediyor. Çekimleri ise Karagül'ün bizlere tanıttığı Halfeti'de sürüyor. Konusu için de şimdilik elimizde olan şu; '‘Her şey olabilirsin de hayatta, bir anaya oğul olabilir misin?’'. İddialı...

7. Börü

7. Börü

6 bölümlük mini bir dizi olan Börü, Star TV'de başlayacak. 2014 baharındaki Türkiye ile başlıyor. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir döneemde,  Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın, Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta kadroda. Sinema filmi de 2018'de vizyona girecek.

8. Aslan Ailem

8. Aslan Ailem

TRT 1’in komedi dizisi Aslan Ailem, bir Kore uyarlaması. 2011-2012 yıllarında Kore’de yayınlanan Oyakgyo Brothers dizisi. Başrollerini Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe’nin paylaşacak; zengin bir kız olan Burcu’nun ölen babasının kendisine bıraktığı çiftlikte yaşayan 4 çocuklu bir aileyle yaşadığı eğlenceli olayları konu alacak.

9. Yüz Yüze

9. Yüz Yüze

'Aşk nefretle kardeştir' diyerek hikayesine bir başlangıç yapan dizi, Show TV'nin iddialı işlerinden biri olacak. Poyraz Karayel'in yönetmeni Osman Taşçı ve senaristi Ethem Özışık'ın ne kadar iyi bir iş çıkarabileceğini tahmin edebiliyoruz. Başrollerinde Birkan Sokullu ve Sinem Kobal'ın yer alacak. Azılı bir çetenin peşine düşen Seliha ile, o çetenin lideri olan Cihangir'in birbirlerini habersizce arama, bu süreçte de aşık olma hikayesi. Birbirleri hakkında ipuçlarını toplarken, aşka düşecekler. Yine bir Show TV yapımı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Fi / Çi

10. Fi / Çi

Fi dizisinin İsmi Çi olarak değişecek diye konuşuluyor. Çekimleri çoktan başlayan dizi, çok yakında Puhu Tv'deki yayınına devam edecek. Sezon bitince de, iki sezon olarak Show TV'de yayınlanacak. Bu sezon işlerin iyice kızıştığı, Duru'nun Can Manay tercihinin sonuçlarını, siyasetin daha çok işin içine girmesiyle kaos ortamının artacağı bir sezon olacak. Tabii kitaptakine bağlı olarak giderse. Çünkü Pi'ye giden yol, tehlikeli:) Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ,Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonat gibi isimlerle devam edeceğiz. Bu sezon gidenler olabilir...

11. Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi

11. Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi

Herkesin bildiği üzere Çağatay UlusoyNetflix'in ilk Türk orjinal içeriğinde yer alacak. 2018 yılında tüm dünyada aynı anda yayına girecek dizinin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği diziyi Behzat Ç. dizisiyle tanınan Ercan Mehmet Erdem ve Ezel, Suskunlar gibi başarılı projelere imza atmış Pınar Bulut kaleme alacak. Bir kahramanlık hikayesi anlatacak olan dizi, Osmanlı ve Türk efsanelerinden esinleniyor. 'Özel güçlere sahip genç bir adam, İstanbul'u yok etmek isteyen özel güçlere karşı, hem şehri hem tüm insanlığı kurtarmak ister. Fakat bunu yapabilmesi için yeni yeni keşfettiği özel güçlerini kullanmayı öğrenmesi gerekiyordur.'

12. Gazino

12. Gazino

Kerem Deren ve Pınar Bulut gibi Ezel, Suskunlar, Uçurum gibi çok çok iyi işlere imza atmış senaristlerin yazdığı bu dizideki partneri ise hala meçhul. Barış Arduç en kuvvetli aday. 1960'lı yıllarda geçecek dizinin ilk bölümü ekrana sarılabiliriz gibi duruyor. Star TV'de ekrana gelmesi bekleniyor.

13. Gülizar

13. Gülizar

Kiralık Aşk ile tanınan Elçin Sangu da, Kanal D ile önden anlaşma yapıp, iyi bir senaryo bekleyenlerdendi. Engin Akyürek ismi konuşulurken Buğra Gülsoy ve Berk Erçer isimleri telaffuz edilmeye başlandı. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yapacağı dizi, bir çiftlikte geçen aşk hikayesini anlatacak.

14. Fatih

14. Fatih

İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun bölüm başı 350 bin alacağı yeni Kanal D dizisi. Hatta dedikodular bu ücretin 400 bine çıkacağını söylüyor. Sene başında yayına girecek dizi için, şu an yayında olan dizilerden biri feda edilecek. Yani sadece rakiplerle değil, kendi içlerinde de yarışa girecekler. Yapımcılığını, senaryosunu “Elveda Rumeli”yi de yazan Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun kaleme aldığı dizide Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe ve Sevinç Meşe de rol alacak. Başrol kadın oyuncunun kim olacağı ise henüz belli değil. Bizans İmparatoriçesi Teodora rolünü canlandıracak oyuncu da Toprak Sağlam. Konusunu anlatmaya gerek var mı?

NOT: Görsel photoshoptur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
83
50
38
34
32
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mabada

Malesef Türk dizilerinde hep aşk konusu dizinin %95'ini oluşturduğu için takip ettiğim dizi yok.

Tulpar

Börü hariç çoğu çöp olacak bence. Börü'yü de izleyecek olmamın tek nedeni Dağ serisinin yönetmeni Alper Çağlar'ın işi olması. İnsanların milli duygularını sö... Devamını Gör

Hipergrafi

Valla aynı şeyi yazmaya gelmiştim ama çok sağlam diziler var. Çukur güzele benziyo, şu Çağatay ulusoy'un oynayacağı dizide güzel bence. Daha önce bi yorumda ... Devamını Gör

Pidgeotto

Hepsi merak uyandırarak başlasa bile kusturarak bitecek emin olabilirsiniz.