Görüş Bildir
Haberler
Bu Renkli Taşlar Testine Göre Vücudunun Neresi Çekici?

etiket Bu Renkli Taşlar Testine Göre Vücudunun Neresi Çekici?

Seçeceğin değerli taşlara göre senin çekici olan yanını söylüyoruz. Sen de merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en çekici yerin dudakların!

Testimize verdiğin cevaplara göre erkeklere en çekici gelen yanın dudağın! Senin çok güzel dudakların var. Seninle konuşan insanlar senin dudaklarına illa bakıyor. Çünkü oldukça dolgun ve akılda kalıcı. Hele bir de kendine yakışacak bir ruj sürdüğünde ortalık yanıyor resmen. Sen de bunu bilerek yapıyorsun zaten makyajını. Dudaklarının güzelliğinin farkındasın. Sendeki bu güzellik de kimsede yok. O dolgun dudaklardan dökülen kelimeler herkesi etkiliyor. Sen aynı zamanda nasıl konuşman gerektiğini de bilen birisin. Durum böyle olunca çekiciliğin iki kat artıyor. :)

Senin en çekici yerin gözlerin!

Testimize verdiğin cevaplara göre erkeklere en çekici gelen yanın gözlerin! Senin öyle etkileyici bakışların var ki, insanları derinden etkiliyorsun gerçekten. Senin o güzel gözlerini bir kere gören, deli gibi senden etkileniyor. Gözlerinde çok güzel bir anlam var, çoğu erkek de bunu fark ediyor ve çok etkileniyor. Güldüğünde gözlerinin içi gülüyor. Tabii sen ağlama ama sana ağlamak bile çok yakışıyor resmen. Demek istediğimizi anladın sen. Gözlerindeki anlam kimsede yok ve çoğu insan senin gibi olmak istiyor. Bu senin doğal halin zaten. Belki de o yüzden bu kadar güzeldir kim bilir? :)

Senin en çekici yanın fiziğin!

Senin en çekici yanın fiziğin! O kadar güzel bir fiziğe sahipsin ki insanların imreneceği cinsten. Endamın yeter be! sözü resmen senin için söylenmiş gibi. Kendine zaten çok dikkat eden bir insansın. Özellikle yediğin yemekler senin için çok önemlidir. Sağlıksız şeyler yemeyi çok sevmezsin. Her zaman yararlı şeyler yemekten yanasın. Spora da  önem veriyorsun. Senin için sağlıklı olmak her şeyden önce geliyor. Bu senin doğanda var. Kendini böyle çok daha iyi hissediyorsun. Bunun hem dış görünüşüne hem de sağlığına yansıtıyorsun. Bu yüzden üzerine ne giysen yakışıyor. Öyle çok kıyafet derdin yok açıkcası. Ne bulursan onu giyiniyorsun. nasıl olsa yakıştığını biliyorsun. Güzel de taşıyorsun. Bu sayede her türlü tarz bir insansın sen. Kendine bu konuda çok güvendiğin aşikar. İnsanlar senin fiziğini bu yüzden çok çekici buluyorlar. Maşallahh!

Senin en çekici yanın yüzün!

Senin en çekici yanın güler yüzün. İnsanlar senin gülüşüne hasta resmen. Öyle içten öyle güzel gülüyorsun ki etkilenmemek elde değil.  Seninle muhabbet etmeye bayılıyorlar. Çünkü çok tatlı dilli bir insansın. İnsanlar ile muhabbet etmeye bayılıyorsun. Ama öyle gereksiz konuşmazsın. Gerektiği kadar konuşursun. Bu da seni daha çekici yapıyor. Tavırların o kadar doğal ki bu yönünü insanlar çok seviyor. Bir dertleri olduğu zaman ilk gelecekleri kişi sen oluyorsun. Hiçbir şekilde kendini gösterme gibi bir derdin yok. Olduğun gibisin. Her zaman önceliğin kendinin ne hissettiği, ne düşündüğü. Kendi dünyanda yaşayan bir insansın. Bu da insanların seni daha çekici bulmasını sağlıyor. Aslında kaçan kovalanır hesabı gibi bir şey bu. Ama tek fark sen bunu bilinçli bir şekilde yapmıyorsun. Sen hep böyle doğal ol! Çünkü böyle harikasın.!!

Senin en dikkat çeken yanın popon!

Senin en çekici yanın popon! O kadar güzel ki bir bakan bir daha bakıyor. Vücut hatlarının uyum içerisinde olması ve poponun dik ve sıkı olmasıyla gerçekten çok dikkat çekiyorsun. Zaten mükemmel bir fiziğe sahipsin ama en çok popon dikkat çekiyor. Giydiğin şeylerle birlikte o kadar güzel görünüyor ki etrafındaki kadınlar sana hayranlıkla bakıyor. Sen bunun farkındasın ve çok da hoşuna gidiyor. :) Spordan mı yoksa genetik mi bilmiyoruz ama gerçekten imrenilecek cinsten bir popoya sahipsin. Anlayacağın çok şanslısın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
457
215
149
138
45
31
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın