Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testi Senin Aslında Hangi Şehirde Yaşaman Gerektiğini Söylüyor

etiket Bu Renk Testi Senin Aslında Hangi Şehirde Yaşaman Gerektiğini Söylüyor

Trex
24.10.2015 - 15:38

Bu testte bakmaya doyamadığın rengi işaretliyorsun, biz de sana yaşaman gereken şehri söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9 renkten birini işaretle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Malmö!

Malmö!

Sen doğayı ve yeşilliği seviyorsun. Malmö gibi doğanın güzellikleriyle çevrili bir şehirde çok mutlu olursun. Kent yaşamı ve doğanın muazzam uyumu için en ideal şehir olan Malmö senin hayallerini süsleyen şehir. Aradığın her şeyi bu şehirde bulacaksın. Vurur yüze ifadesi Malmö senin için yaratılmış bitanesi :)

Honolulu!

Honolulu!

Bu genç yaşına rağmen kendini yorgun hissediyorsun. Senin için yaşanacak ideal şehir: Honolulu. Hawaii'nin bu güzel şehri  muhteşem kumsalı ve masmavi kumsalıyla senin tüm yorgunluğunu alacak. Seni annen Honululu için doğurmuş :)

Londra!

Londra!

Karanlık bir gökyüzü, 4 mevsim bulutlar, her an yağabilecek bir yağmur. Grinin 50 tonunu çok uzaklarda aramaya gerek. Sen Londra için, Londra senin için yaratılmış.  Belki aşırı yağmur seni rahatsız edebilir ama Londra senin çok mutlu olabileceğin bir şehir.

Barcelona!

Barcelona!

Sen güzelliği, iyi tasarımı ve kaliteli içecekleri her zaman takdir eden birisin. Haliyle senin yaşaman gereken şehir Barcelona. Tarihi güzelliği, eşsiz mimarisi, kendine has kültürüyle mutsuz olma ihtimalinin çok düşük olduğu bir şehir. Öyle çalışmayı falan çok sevmiyorsun, işkolik biri değilsin. Böyle olunca da seni Barcelona'ya ışınlıyoruz :)

Miami!

Miami!

Sen enerjik bir insansın. Muazzam bir sahil, sosyalleşme, sınırsız eğlence, dillere destan gece klüpleri.... Kim istemez ki? Ama en çok sen istersin! Ve senin kendini gerçekleştirmen için ideal şehir Miami.  Şehirleşmenin getirdiği tüm dertlerden uzak ve alabildiğine güzel bir deniz. Sen var ya sen çok şanslısın..

Sao Paulo!

Sao Paulo!

Sen sıcakkanlı ve doğal bir insansın. Sıcak hava, karnaval, sıcakkanlı insanlar, muazzam manzara.. Ne duruyorsun? İşte aradığın şehir bu! Ayrıca Sao Paulo'nın doğası seninle birebir uyumlu. Gerektiğinde sert, gerektiğinde yumuşak. Kalbinin güm güm atacağı bu şehir senin için yaratılmış.

Paris!

Paris!

Sen şık, yaratıcı ve akıllısın. Yaşaman gereken de haliyle Paris.  Tükenmek bilmeyen enerjinle bu şehirde çok rahat edeceksin. Zamanın nasıl aktığı anlaşılmayan bu şehre yerleşirsen şehrin enerjisine ve kültürüne çok çabuk adapte olursun. Haydi bilet almaya!

Viyana!

Viyana!

Zarif ve aristokrat bir duruşun var. Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle senin yaşaman gereken şehir Viyana! Kesinlikle sıkılmayacağın, 365 gün sanata doyacağın bir şehir. Sen Viyana için, Viyana senin için yaratılmış desek yalan olmaz.

San Francisco!

San Francisco!

Aktif bir kişiliğin var, dışa dönüksün ve ilginç bir şekilde dağları seviyorsun. Bol bol gelgitler yaşıyorsun. Yeşil bir kent ve dağlar senin gelgitlerini dengeleyecektir. Ne demiş eskiler: Gez dünyayı gör San Francisco'yu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1251
436
277
166
137
126
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Öykü Bostan

ne çıkıcak diye bütün renklere basanlar =D

Aylin Özgür

siyaha basınca türkiye çıkmasını bekliyordum oysa ki...

Pasif Kullanıcı

Lan niye hep ecnebi şehirleri