Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Teste Göre Cinsel IQ'nun Kaç Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Psikolojik Teste Göre Cinsel IQ'nun Kaç Olduğunu Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
06.06.2020 - 21:00 Son Güncelleme: 21.06.2020 - 18:33

Bu psikolojik test senin cinsel IQ'nun kaç olduğunu ortaya çıkaracak! 

Eğer hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, çocukluğunda yaşadığın ve hatırladıkça seni kötü etkileyen bir travman var mı?

4. Peki bu görsele ilk baktığında bunlardan hangisini görüyorsun?

4. Peki bu görsele ilk baktığında bunlardan hangisini görüyorsun?

5. Sence bu çift neden tartışıyor?

5. Sence bu çift neden tartışıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu mürekkep görselini aşağıdakilerden hangisine benzetiyorsun?

6. Bu mürekkep görselini aşağıdakilerden hangisine benzetiyorsun?

7. Imm... Biraz da bilinçaltımıza işleyen kodlardan bahsedelim. Rüyalarında bunlardan hangisini sıklıkla görüyorsun?

8. Biraz farklı ama önem taşıyan bir soru sormak istiyorum. Hadi söyle bakalım, üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandın?

9. Son olarak, cinsel hayatını bir renge benzetecek olsaydın bu hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin cinsel IQ'n 80-95 arasında!

Cinsellik senin için çok da önemli bir konu değil. Yani bu hayatta senin için daha önemli şeyler var. Önceliklerin her zaman onlar oluyor. Cinsellik senin için belki de en son iş olabilir. Tabii ki bu durum cinselliği hiç sevmediğin anlamına gelmiyor. Önem verdiğin şeyler olduğunda cinsellikten inanılmaz keyif alıyor, kendini bu ana bırakıyorsun. Sadece bu taraklarda çok fazla bezin yok. Hayatını cinsellik üzerine kurmuyorsun. Karşı cinsle iletişime geçtiğin anda aklına direkt 'seks' gelmiyor. Aklın, kalbin ve düşünceler senin için her zaman daha önemlidir. O yüzden cinsellik konusunda oldukça seçicisin. Öyle kafanı cinsellikle bozanlardan değilsin. Sadece bu işlerde pek işin olmuyor. İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 80 - 95 arasında!

Senin cinsel IQ'n 95-110 arasında!

Cinsellik konusu, senin için ortalarda bir yerde gibi. Onu hayatının merkezine koyarak büyük bir anlam yüklemiyorsun. Cinselliğin bir ihtiyaç olduğunun farkındasın ve olması gerektiği kadar yaşıyorsun. Yani ne eksik ne de fazla. Cinsel istek ve arzularını kontrol edebiliyor, kendini yönlendirebiliyorsun. Kendine hakim olmasını, nerede ve ne zaman cinsellik olması gerektiğini çok iyi kestiriyorsun. Hayatta senin için her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Cinsellİğin de senin için bir zamanı vardır. Kısacası cinsellik senin için ne çok önemli ne de çok önemsiz. İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 95 - 110 arasında!

Senin cinsel IQ'n 110-130 arasında!

Sen cinsellikte sınırları aşmışsın! İstek ve arzularına karşı gelmeyip, olabildiğince yaşıyorsun. Ne istediğini çok iyi biliyor, hem kendini hem de partnerini zevkten dört köşe yapıyorsun. Her zaman fazlasını istiyor, cinselliğin sınırlarını aşıyorsun. Zirveye ulaşana kadar senin için pes etmek yok! Cinsellik hayatının merkezinde olmasa bile senin için oldukça önemli. Vitesi takmışsın son sürat gidiyorsun. Seni durdurabilene helal olsun. Partnerine hayatında hiç yaşayamadığı deneyimi yaşatıyorsun. Senin için cinsellik; her zaman keşfedebileceğin bir alan ve keşfetmekten büyük keyif alıyorsun. İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 110 - 130 arasında!

Senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

Sen tam anlamıyla NİRVANADASIN Ne istediğini çok iyi bildiğin gibi karşındaki insanın da nelerden zevk alacağını çok iyi biliyorsun. Bu konuda gerçek bir usta gibisin. Cinsellik senin uzmanlık alanın gibi bir şey olmuş. Daha önce denenmemiş şeyleri denemek senin için vazgeçilmez bir olay. Her açıdan cinselliği tatmak ve bundan keyif almak istiyorsun. Partnerine de bu mükemmel anı yaşatmaktan oldukça keyif alıyorsun. Sanki cinsellik konusunda doğal bir yeteneğe sahip gibisin. Şehvet ve tutkuyla yanıp tutuşurken daha çok kalpler yakacak gibisin. Tehlikelisin... İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1291
332
321
277
132
121
93
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın