Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadar da Olmaz be Kardeşim! Ünlülerden Hayal Kırıklığına Uğratan 15 Evlilik Teklifi

etiket Bu Kadar da Olmaz be Kardeşim! Ünlülerden Hayal Kırıklığına Uğratan 15 Evlilik Teklifi

cokiyiya
15.08.2016 - 22:24

Bildiğiniz üzere, ünlüler dünyasının evlilikleri de boşanmaları da bitmiyor. Ünlüler peşi sıra evlenirken ışık hızıyla da boşanıyorlar o ayrı...

Hazır düğün sezonu da açılmışken, sizler için ünlülerin aldığı ve yaptığı ilginç evlilik tekliflerini derledik. Dünyanın istedikleri herhangi bir yerinde, hayal ettikleri en güzel şekilde evlilik teklifleri edebilecek olan bu ünlülerin, hayal kırıklığına uğratan evlilik teklifleriyle karşınızdayız. Önden buyurunuz... 💃

Unutmadan belirtmekte fayda var: Listemizdeki isimlerin bir çoğu artık evli değil...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Derya Beşerler & Birol Namoğlu

1. Derya Beşerler & Birol Namoğlu

Gripin grubunun solisti Birol Namoğlu, nişanlısı Derya Beşerler'e evlenme teklif etmek için o kadar garip bir yol seçti ki az daha başarısız oluyordu. 

Her şey çiftin yemek yedikleri bir mekandan çıkarken magazincilere yakalanmasıyla başladı. Durumdan haberdar olan muhabirler, Derya'ya ısrarla evlilikle ilgili sorular soruyorlardı. Durumdan bir haber Derya, bir yandan sorulara 'yok öyle bir şey' diye yanıt verirken bir yandan da oradan hızla uzaklaşmaya çalışıyordu. Bu sırada Birol ise elinde yüzükle bekliyordu ama Derya, Birol'un evlilik teklifi ettiğini 2,5 dakika sonra farkına vardı. Derya'nın muhabir sandığı kişiler ise Birol'un ayarladığı arkadaşlarıydı.

2. Kat Von D & Deadmau5

2. Kat Von D & Deadmau5
2. Kat Von D & Deadmau5

Dünyaca ünlü dövme sanatçısı Kat Von D, bir ayrı bir barışık olduğu DJ sevgilisi Deadmau5'dan öyle bir teklif aldı ki...

Kat için özel sipariş ettiği siyah elmastan yapılma kuru kafalarla süslü yüzüğün benzer bir fotoğrafının üzerine 'Yılbaşını bekleyemeyeceğim, Kathrine Von D benimle evlenir misin?' yazan Deadmau5, Twitter üzerinden Kat Von D'ye evlilik teklif etti. Bu teklif üzerine nişanlanan ikilinin ayrılık sebebi de yine bu teklif oldu!

Siz siz olun Twitter’dan böyle bir teklif yapmayın arkadaşlar.

3. Tülin Şahin & Mehmet Özer

3. Tülin Şahin & Mehmet Özer

Güzel model Tülin Şahin, eğlenmeye gittiği bir konser sırasında üzerine düşünülmemiş bir evlilik teklifi aldı. Teklifin geldiği gün, Tülin ve sevgilisi Mehmet Özer birlikte bir konserdeydi. O esnada aşka gelen Mehmet aniden Tülin'e evlenme teklif etti. Mehmet, verdiği bir röportajda o anı şu sözlerle anlattı;

 Hava güzel, gece güzel, Tülin güzel, kafam güzel... Şaka bir yana aniden içimden geldi ve evlilik teklifi yaptım.

4. Madonna & Guy Richie

4. Madonna & Guy Richie

Sıradaki teklif ise üzerine düşünülmüş ama bir şeylerin yanlış olduğunu özetler nitelikte...

Usta yönetmen Guy Ritchie, dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'ya 42. doğum gününde bir sürpriz yapmak istedi. Büyük sürprizi için kolları sıvayan Ritchie, şarkıcının yatağının kenarına küçük bir kese kağıdı bıraktı. Kese kağıdını gören Madonna, tam buruşturup atmak üzereyken içinde bir şeyin parıldadığını fark etti. (Ya etmeseydi, o zaman ne olacaktı?) Neyse, Madonna kese kağıdını açtı ve içinden üç elmaslı bir yüzük çıktı. İşte Ritchie'nin evlilik teklifi böyle oldu.

5. Ayris Alptekin & Yaşar Alptekin

5. Ayris Alptekin & Yaşar Alptekin

Romantiklikten fersah fersah uzak bir evlilik teklifi ile karşınızdayız! 

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, Facebook üzeriden tanıştığı 23 yaşındaki Ayris'e telefonda evlilik teklif etti. Hem de mesaj yoluyla! 54 yaşındaki eski oyuncu, telefonda konuşmayı bile tercih etmemiş. Çift, yaklaşık 9 ay önce nikah masasına oturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeliz Akkaya & Emre Fakıoğlu

6. Yeliz Akkaya & Emre Fakıoğlu

Yaratıcılıkta sınır tanımayan bir evlilik teklifi daha(!)

Eşi Emre Fakıoğlu’nun kendisine iki kez evlilik teklif ettiğini söyleyen sevilen oyuncu Yeliz Akkaya, ilk teklifini şu sözlerle anlattı;

Birincisinde evde oturuyorduk, ben ayrı eve çıkmaktan falan bahsediyordum. Sohbet ederken evlenme teklifi etti. Bir jelatin paketinden yüzük yaptı ve onu taktık. O jelatin yüzük benim için muhteşem ötesiydi.

7. Amal Alamuddin & George Clooney

7. Amal Alamuddin & George Clooney

Sıradaki evlilik teklifi de spontane gerçekleşenlerden...

54 yaşındaki aktör George Clooney, 37 yaşındaki avukat Amal Clooney için evde bir akşam yemeği hazırladı. Yemek sırasında çaktırmadan masadaki mumu söndüren aktör,  Amal'dan mumu yakmak için arkasındaki kutudan çakmak almasını istedi. Bu garip istek karşısında bir süre duraksayan Amal, sonunda kutuya elini uzattı ve içindeki yüzüğü gördü. İlk başta bunun bir evlilik teklifi olduğunu anlamayan Amal, bir süre daha dona kaldı. O sırada Clooney ise yüzüğü alarak dizlerinin üzerine çöktü ve o malum soruyu sordu. Amal ise durumun şaşkınlığıyla aval aval bakmaya devam ediyordu. Böyle durmaya daha fazla dayanamayan aktör şunları söyledi;

28 dakikadır dizlerimin üzerindeyim, artık bir cevap almalıyım yoksa belim çıkacak.

8. Sema Şimşek & Burak Hakkı

8. Sema Şimşek & Burak Hakkı

Oldukça garip ve ani bir evlilik teklifi de oyuncu Burak Hakkı'dan geliyor...

Bir gün oyuncu ve model sevgilisi Sema ile sinemaya gitmeye karar veren ikili,  arabalarına binerek sinemanın yolunu tuttu. Arabayı kullanan Burak, ani bir fren yaparak Sema'ya dönüp 'Ben seninle evlenmek istiyorum.' diyerek güzel oyuncuya evlilik teklifinde bulundu.

9. İrem Derici & Rıza Esendemir

9. İrem Derici & Rıza Esendemir

Hep erkekler teklif edecek değil ya! İrem Derici de aman ne olacak diyerekten evlilik teklifini kendisi yaptı. 

Evlilik teklifini öyle ağzına geldiği gibi yapan şarkıcı, radyocu Rıza Esendemir'e yeni çıkan single'ını gönderdi. İçine de bir post-it koyup 'Evlen benimle ulan!' diye not düştü. CD'yi gören Rıza, hemen şarkıcıyı aradı ve 'Kabul ediyorum.' dedi.

10. Pink & Carey Hart

10. Pink & Carey Hart

Aman ne olacak diyerekten evlilik teklifini kendisi yapmaya karar veren bir diğer kadın ünlü ise Pink!

Asi şarkıcı Pink, beklemeye tahammül edemediği için motosiklet yarışçısı sevgilisi Carey'e bilboard ilanıyla evlenme teklifinde bulunmaya karar verdi. Hem de yarış sırasında! Hart’ın yarıştığı pistin en keskin virajına “Benimle evlenir misin?” yazılı bir bilboard astırdı. (Neden en keskin viraj be Pink? Hayır yani adamı öldürmek niyetindeysen o ayrı...) Sonrasında o keskin viraja gelen ve o soruyu gören Carey, yarışı yarıda bıraktı. Alfa kadını Pink, yüzük yerine de dövmeyi tercih etti. Teklifin ardından ise çılgın çift, True Love (Gerçek Aşk) sözlerini bileklerine dövme yaptırdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çağla Şikel & Emre Altuğ

11. Çağla Şikel & Emre Altuğ

Sıradaki evlilik teklifi ise oldukça ürkütücü... 

Manken Çağla Şikel'in aldığı evlilik teklifi dizilere konu olacak türden! Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, Çağla'ya babasının mezarını ziyarete gittiklerinde evlenme teklif etti. Babasının doğum günü olan 23 Nisan’da, mezar başında evlilik teklifi alan güzel manken; gözyaşlarını tutamayıp, teklife fazla düşünmeden “Evet!” dedi.

12. Johnny Depp & Amber Heard

12. Johnny Depp & Amber Heard

Şimdi de Johnny Depp'in 'Senden daha fazlasını beklerdik,' dedirtecek evlilik teklifi ile karşınızdayız!

Ünlü aktör, Amber'e evlilik teklif etmeye karar verdi ve kolları sıvadı. Onun için mükemmel bir yüzük aldı. Buraya kadar her şey normal ama Depp'in aldığı yüzük Amber'in parmağına göre değildi. Onun için oldukça büyüktü ve doğal olarak parmağından düştü. Sevgilisinin parmak ölçüsünü bırakın bilmeyi yakınından bile geçemeyen Depp, müsrif olmamak için yüzüğü saklamaya karar verdi. Çünkü yüzüğü herhangi birisine verebilirdi (Bu Amber Heard olmasa bile...). Amber'in parmak ölçüsünü bilmemesinin bir hata olduğunun farkına varan Johnny, evliliklerinin 1. yıl dönümünde eşinin parmağına uyan bir yüzük aldı.

13. Oya Başar & Ali Karagöz

13. Oya Başar & Ali Karagöz

Üzerine düşünülmemiş bir evlilik teklifi daha...

Oya Başar, yaklaşık üç buçuk aydır birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Ali Karagöz ile kameralar önünde bir röportaj veriyordu. Konuşmasında Ali'yi nasıl sevdiğinden bahsetti. Daha sonra söz sevgilisine geçti ve Ali Bey, Oya Başar'ın ne kadar mükemmel bir kadın olduğundan bahsetti. Hemen ardından ise fırsat bu fırsat diye düşünmüş olacak ki tüm kameraların önünde güzel oyuncuya sürpriz bir evlilik teklifinde bulundu.

14. Megan Fox & Brian Austin Green

14. Megan Fox & Brian Austin Green

Mükemmel bir şekilde planlanmış fakat aynı mükemmellikte uygulanamamış bir evlilik teklifi geliyor...

Bildiğiniz üzere Megan ve Brian'ın oldukça inişli çıkışlı bir ilişkisi vardı. O dönemlerde aralarının iyi mi kötü mü olduğunu bir türlü kestiremediğimiz kafa karıştırıcı çift için konu evlilik teklifine geldiğinde hiçbir şey ters gidemezdi! Sevgilisine evlenme teklif etmeye karar veren Green, Fox'u sahile götürdü ve dizlerinin üzerine çökerek o malum soruyu sordu. Buraya kadar her şey mükemmeldi, ta ki yüzüğü kumda kaybedene kadar... Bir süre yüzüğü arayan çift, şanslılardı ki yüzüğü buldu ve mutlu sonlarına kavuştular.

15. Demet Akalın & Okan Kurt

15. Demet Akalın & Okan Kurt

Okan Kurt, pop müziğin kraliçesi Demet Akalın'a sabahın kör karanlığında evlenme teklif etti. İkili bir sebepten dolayı kavgalıydı ve konuşmuyordu. Okan, sabaha karşı Demet'e mesaj atarak konuşmak istediğini söyledi. Sabahın köründe Demet'in yanına koşan Okan, şarkıcıya evlenme teklif etti. Başlarda Demet Akalın, 'Böyle mi teklif edilir?', 'Hani yüzük nerede?' gibi serzenişlerde bulundu, ama sonra sevgilisi Okan'a 'Evet!' dedi. Mutlu sonuna ulaşan Demet nam-ı diğer Yüzüklerin Hanımefendisi, biraz gecikmeli de olsa yüzüğüne kavuştu. 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
438
255
75
40
36
36
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lisami

Aniden edilen evlilik teklifleri bence daha samimi niye hayal kırıklığı oluyor ki şimdi?

Bekleyen Kız

Aradan bir yıl bile geçmeden boşanacaksan o kadar uğraşmaya falan ne gerek var? Çok saçma. Şu saçma sapan işlere harcadıkları zamanı ve parayı dünyanın daha ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"Hava güzel, gece güzel, Tülin güzel, kafam güzel..." ne güzel sevmektir o ya..