Görüş Bildir
Haberler
Bu Kaçıncı Seviye? Sevgilisine 6 Yüzükle Evlenme Teklifi Eden Model Dennis Brown

etiket Bu Kaçıncı Seviye? Sevgilisine 6 Yüzükle Evlenme Teklifi Eden Model Dennis Brown

ABD'de modellik yapan Dennis Brown sevgilisine daha önce görmediğiniz bir evlilik teklifi etti. Biz de sizler için bu bütün kadınların hayali olan teklifin detaylarını LadBible'dan derledik.

Buyurun sizleri aşağı alalım...

Kaynak: http://www.ladbible.com/news/interest...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dennis Brown bir tane tek taş yüzük ile teklif etmek yerine 6 tane yüzük aldı ve sevgilisinin tercih etmesini istedi.

Dennis Brown bir tane tek taş yüzük ile teklif etmek yerine 6 tane yüzük aldı ve sevgilisinin tercih etmesini istedi.

İnce ince düşünülmüş olan sadece yüzükler değildi ama her şeyin mükemmel olduğundan emin olmak için organizasyon ekibi, fotoğrafçı, asarım firması ve hatta o gün giyeceği kıyafetleri seçmeleri için modacı ile anlaştı. 

Gelecekteki karısı Atara Dallas ise yüzükleri gördüğünde şoka girdi çünkü önünde diz çöken adamın elindeki kutuda birbirinden farklı şekillerde ve büyüklüklerde 6 tane yüzük vardı.

Tam evlenme teklifi ettiği yerin arkasında ise büyük bir pankart ve üzerinde Dennis'in sevgilisi için yazdığı duygusal bir yazı vardı.

Tam evlenme teklifi ettiği yerin arkasında ise büyük bir pankart ve üzerinde Dennis'in sevgilisi için yazdığı duygusal bir yazı vardı.

Pankartta şunlar yer alıyordu: 'Bugün, senin özel gününde, yüzünde oluşan gülümsemenin zevkini yaşıyorum. Sana verecek bundan daha güzel bir hediye düşünemedim. Kalbi bana karşı sevgi ve fedakarlık dolu olan bir kadın, sevdiği her şeye olan bağlılığı eşsiz olan kadın, çevresindeki herkese cömertliği ve istekliliği ile yardım eden kadın... Bütün bu özelliklerin için bugün sana verebileceğim en güzel hediyeyi vermek istedim... kalbim ve ruhum, hepsi senin. Kabul edip, bu yolculukta elimi tutar mısın?'

Dennis daha sonra da neden bu kadar fazla yüzükle evlenme teklifi ettiği sorulunca, 'Ben hayatta onunla kazandım, o da 6 yüzük arasında seçim şansı kazanmalıydı.' dedi. 

Çıtayı bu kadar yükselttiğin için sana teşekkür ediyoruz Dennis...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
286
146
72
42
14
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

"bizde bilirdik sevdiğimize karanfil almasını, lakin açtık yedik karanfil parasını" demişler. pahalı hediyeler sadece zenginlik göstergesidir. sevgi gösterge... Devamını Gör

vemrv

Tüm samimiyetimle söylüyorum tek taşlı evlilik teklifleri,kırmızı güller ,mumlar filan bana çok itici geliyor.Birde şu boğaziçi köprüsüne elif-ali 02.02.2012... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Adam sevgilisine yazdığı mektubu bile herkesin okuyacağı boyutta yaptırmış. Sırf gösteriş başka bi şey değil. Ne romantizm ne aşk ne de başka güzel bi şey gö... Devamını Gör