Görüş Bildir
Haberler
Bu Fotoğraf Testine Göre Bilinçaltın Sayısalcı mı Sözelci mi?

etiket Bu Fotoğraf Testine Göre Bilinçaltın Sayısalcı mı Sözelci mi?

Trex
03.05.2018 - 18:50

''Sende olanı görürsün.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2. Fotoğrafta ne görüyorsun?

2. Fotoğrafta ne görüyorsun?

3. Bu fotoğraflardan birini odana asman gerekiyor. Hangisi?

4. Görseldeki ada sana ne hissettirdi?

4. Görseldeki ada sana ne hissettirdi?

5. Bu fotoğraf hakkındaki düşüncelerin hangisine yakın?

5. Bu fotoğraf hakkındaki düşüncelerin hangisine yakın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu fotoğraf hakkındaki düşüncelerini alabilir miyiz peki?

6. Bu fotoğraf hakkındaki düşüncelerini alabilir miyiz peki?

7. Bu fotoğrafı tek kelimeyle tanımlamanı istiyoruz!

7. Bu fotoğrafı tek kelimeyle tanımlamanı istiyoruz!

8. Bu gif hakkındaki düşüncelerini de almak isteriz. En azından seçeneklerden hangisine yakın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sayısalcı!

Sayısalcı!
www.techandfacts.com

Senin sayısalcı olup olmadığını bilmiyoruz ama beynin tipik sayısalcı gibi çalışıyor. Tamamen analitik bir beyne sahipsin. Ayakların her zaman yere basıyor. Rasyonel düşünmek en önemli özelliğin.  Salkım saçak dağınık olabilirsin ama sorunları çözmede her zaman bir yöntemin var.  Sorgulamak, yeni şeyler öğrenmeye hazır olmak ve her türlü dogmatik bilginin karşısında olmak. Kendini sürekli yenileyen bir beynin var ve bizce yazılım alanında parlak bir kariyere ulaşabilirsin! Tabii kadın yazılımcı olmanın zorluklarına hazırsan! Bize #KadınYazılımcıAranıyor dedirten zorlukları merak ettiysen, bilgi almak için tıkla!

Sözelci!

Sözelci!
www.techandfacts.com

Senin sözelci olup olmadığını bilmiyoruz ama beynin tipik sözelci gibi çalışıyor. Hayat senin siyah ve beyazdan ibaret değil. Dışarıda rengarenk bir dünya var. Senin algı dedektörlerin sonuna kadar açık ve olan biten her şeyin farkında. Olaylara yüzeysel değil derinlemesine bakabiliyorsun. Herhangi bir mevzu gerçekleştiğinde büyük resmi görebilen bir insansın. Senin gözünden bir şeyin kaçma ihtimali yok ;) İstersen sözelin yanı sıra sayısal yeteneklerini de geliştirip bilişim sektöründe de şahane bir kariyer edinebilirsin. Tabi kadın yazılımcı olmanın zorluklarına hazırsan! Bize #KadınYazılımcıAranıyor dedirten zorlukları merak ettiysen, bilgi almak için tıkla!

%50 Sayısalcı %50 Sözelci!

%50 Sayısalcı  %50 Sözelci!
www.techandfacts.com

Verdiğin cevaplara göre ideal beyne sahipsin. Hem büyük resmi gören hem detaylardaki küçük ipuçlarını yakalayan, dağınık görünse de kendi içinde bir yöntem izleyen, tilki gibi kurnaz kaplan gibi serisin. Hem dilsel hem mantıksal hem de duygusal zekanın ortalamanın üstünde olduğundan eminiz :) Sendeki çift yönlülük bizim ilgimizi çekti, istersen yazılım alanında geleceğin parlak! Tabi kadın yazılımcı olmanın zorluklarına hazırsan! Bize #KadınYazılımcıAranıyor dedirten zorlukları merak ettiysen,  bilgi almak için tıkla!

Sayısalcı!

Sayısalcı!
www.techandfacts.com

Senin sayısalcı olup olmadığını bilmiyoruz ama beynin tipik sayısalcı gibi çalışıyor. Tamamen analitik bir beyne sahipsin. Ayakların her zaman yere basıyor. Rasyonel düşünmek en önemli özelliğin.  Salkım saçak dağınık olabilirsin ama sorunları çözmede her zaman bir yöntemin var.  Sorgulamak, yeni şeyler öğrenmeye hazır olmak ve her türlü dogmatik bilginin karşısında olmak. Bunlar senin olmazsa olmazların. Son olarak tilki gibi bir beynin var ;) Bizce sen yazılım alanında parlak bir kariyere ulaşabilirsin olur hem de kadın meslektaşlarına kıyasla karşılaşacağın zorluklar daha az! Bize #KadınYazılımcıAranıyor dedirten zorlukları merak ettiysen,  bilgi almak için tıkla!

Sözelci!

Sözelci!
www.techandfacts.com

Senin sözelci olup olmadığını bilmiyoruz ama beynin tipik sözelci gibi çalışıyor. Hayat senin siyah ve beyazdan ibaret değil. Dışarıda rengarenk bir dünya var. Senin algı dedektörlerin sonuna kadar açık ve olan biten her şeyin farkında. Olaylara yüzeysel değil derinlemesine bakabiliyorsun. Herhangi bir mevzu gerçekleştiğinde büyük resmi görebilen bir insansın. Senin gözünden bir şeyin kaçma ihtimali yok ;) Eğer istersen yazılım alanında ilerleyebilirsin hem de kadın meslektaşlarına kıyasla karşılaşacağın zorluklar daha az! Bize #KadınYazılımcıAranıyor dedirten zorlukları merak ettiysen, bilgi almak için tıkla!

%50 Sayısalcı %50 Sözelci!

%50 Sayısalcı  %50 Sözelci!
www.techandfacts.com

Verdiğin cevaplara göre ideal beyne sahipsin. Hem büyük resmi gören hem detaylardaki küçük ipuçlarını yakalayan, dağınık görünse de kendi içinde bir yöntem izleyen, tilki gibi kurnaz kaplan gibi serisin. Hem dilsel hem mantıksal hem de duygusal zekanın ortalamanın üstünde olduğundan eminiz :) Senin gibi erkekler arasında çok başarılı yazılımcılar çıkıyor hem de kadın meslektaşlarına kıyasla karşılaşacağın zorluklar daha az! Bize #KadınYazılımcıAranıyor dedirten zorlukları merak ettiysen, bilgi almak için tıkla!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
887
252
242
158
73
64
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?