Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet/Hayır Testine Göre Senin En Zor Yanını Söylüyoruz!

etiket Bu Evet/Hayır Testine Göre Senin En Zor Yanını Söylüyoruz!

Bu evet/hayır testine göre senin en zor yanını söylüyoruz! Eğer merak ediyorsan; 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da söyle bakalım.

3. İlk olarak, evleneceğin kişi senin mesleğinin biraz altında bir mesleğe sahip. Yine de onunla evlenir miydin?

4. Peki genelde tartıştığın insanlara karşı sesini çok fazla yükseltip hakaret ettiğin oluyor mu?

5. Kendi hayatın için aldığın kararlarda insanların fikirlerini dikkate alır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, sevgilin seni aldattı ama sonrasında çok pişman olduğunu gösterdi. Yine de birlikte olur muydun?

6. Diyelim ki, sevgilin seni aldattı ama sonrasında çok pişman olduğunu gösterdi. Yine de birlikte olur muydun?

7. Peki ilişkilerinde en çok fedakarlık gösteren kişinin kendin olduğunu düşünür müsün?

8. Hayatında kimse için yıkamayacağın katı kuralların var mı?

9. Hiç pes etmeden hayallerinden peşinden gidiyor musun?

10. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?

10. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en zor yanın insanlara güvenmemek!

Senin aslında tek bir zor yanın yok. Her yönden çok zor bir insansın. Fakat insanlara güvenme konusunda senden zoru yok. Daha önceki insan ilişkilerini gözden geçirdiğinde aslında o kadar zor bir insan değildin. Fakat yıllar geçtikçe ve insanları tanıdıkça senin için çoğu şey değişti açıkcası. Bundan öncesinde en yakınım dediğin insanlar oldu fakat neredeyse hepsinden hiç beklemediğin şeyler yaşadın. Bu beklemediğin durumlar yüzünden fazlasıyla seni etkilemiş. Özellikle insanlara güven konusu senin için daha da zorlaşmış. Öyle artık her önüne gelene güvenmiyorsun. İnsanları hayatına öyle kolay kolay almıyorsun. He her insana karşı güler yüzlü davranıp, samimi olursun. Fakat hiçbir zaman kendinle alakalı bir konuyu bir başkasına anlatmazsın. Dinleyen taraf her zaman sen olursun. İnsanlara tavsiyelerde bulunursun fakat kimsenin fikri umrunda olmaz. O yüzden bir insan senin güvenini kazanmak için çok çabalaması gerekiyor. En yakınım dediğin insanlara bile tam anlamıyla güvenmiyorken yeni tanıştığın bir insanı hayatına alman çok zor. Özelikle aşk konusunda epey zorluk çekiyorsun. Karşındaki insanı çok sevsen bile ona sevdiğini belli edemiyorsun. Bunun sebebi de daha önce yaşadığın ve hayal kırıklığına uğradığın şeylerden dolayı. İçinde sanki karşı tarafa sevdiğini gösterirsen kaybederim düşüncesi var. Bu durum seni her seferinde geri plana çekiyor. Anlayacağın senin en zor yanın güven konusu ve seni kazanabilene helal olsun.

Senin en zor yanın kimseye taviz vermemek!

66.media.tumblr.com

Senin en zor yanın kim olursa olsun hiçbir şekilde taviz vermemek. O kadar net bir insansın ki insanların ne dediği kesinlikle umrunda olmaz. Kendi hayatınla ilgili kararları kendin verirsin. Hiçbir zaman gidip bir başkasına sormazsın mesela. He sorsan bile bu senin en yakınım dediğin kişi olur. Onun bile fikrini aldıktan sonra kendi fikrini uygulamaktan başka hiçbir şey yapmıyorsun. Kendi düşüncen kendin için çok önemli. Sonucunda kötü bir sonuç alacağını bilsen bile devam edersin. İnsanlar konuşur durur, sürekli kendi fikrini söyler. Ama sen onların düşüncesini dinler dinler kendi fikrini uygularsın. Anlayacağın dünya yansa umrunda değil. Etrafındaki insanlar tarafından kendini beğenmiş gibi gözüksen de bu senin hoşuna gidiyor. Çünkü her insanla muhatap olmak istemiyorsun. Bir anda çok yakınmış gibi davranan insanları hiçbir şekilde samimi bulmuyorsun. Kimsenin hayatına karışmasına izin vermiyor ve kendi yolunda ilerliyorsun. Bu senin en zor yanın olsa gerek.

Senin en zor yanın insanlara sevdiğini göstermemen!

Senin geçmişten gelen ve hala seni etkileyen bir durum var. İnsanları ne kadar seversen sev, hiçbir şekilde bunu karşı tarafa gösteremiyorsun. Belki de göstermek istemiyorsun. İçinde yer eden endişe, korku gibi duygular seni hep geri plana atmanı istiyor. Bu arkadaş veya aile ortamında çok problem olmasa da ilişkilerin konusunda sıkıntı yaratabilir. Evet, içten içe duygusal bir insansın fakat dışarıdan zor bir insan gibi duruyorsun. Sanki kendine soğuk bir duvar örmüşsün ve kimseyi içeri almak istemiyorsun. Seni kıracaklarından, tekrar üzeceklerinden korkuyorsun. Çünkü kime kalbini açtıysan her seferinde hayal kırıklığına uğradın. Daha fazla insanların seni üzmesine izin vermek istemiyorsun. Bundan dolayı içine kapanık bir insan olmuşsun. İçten içe bir şeyler hissediyorsun fakat bunu dile getirmekte çok zorluk çekiyorsun. Bu yüzden hep karşı taraftan bir şeyler bekliyorsun. Bir insanın senin ilgini alabilmek için çok uğraşmalı. Seni zor kılan özelliğin de bu olsa gerek.

Senin en zor yanın mükemmeliyetçi olmak!

Senin en zor yanın mükemmeliyetçi olmandan kaynaklanıyor. Hem insan ilişkilerinde hem sevgili anlamında bu senin için çok önemlidir. Eğer bir şey olacaksa tam anlamıyla mükemmel olmalıdır. Mesela bir işi yarım yamalak bırakmazsın, bir kitabı okumaya başladıktan sonra sıkılsan bile sonuna kadar gidersin. Çünkü yarım bıraktığın zaman kendi içinde rahatsız olacağını bileceksin. Sevgili olarak da çok zor bir insansın. Kendine ait belirli kuralların var. Bunları çiğnemek senin sinirlerini zıplatıyor. Kendini hiç ama hiç mutlu hissetmiyorsun. O yüzden her anlamda bir işe başlandıysa ve belirli kurallar varsa onlara uyulmalıdır. Mesela karşındaki insanla tartıştığında sürekli kendini açıklama, haklı çıkarma gereği duyuyorsun. Çünkü haksız olmayı kabullenemiyorsun. Senin bu mükemmel kişiliğine ters düşüyor. O yüzden bu özelliğin seni zor kılıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
861
266
126
120
51
43
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?