Görüş Bildir
Haberler
Bu Eşsiz Görsel Test Kişiliğinle İlgili Bilgileri Bize Fısıldıyor!

etiket Bu Eşsiz Görsel Test Kişiliğinle İlgili Bilgileri Bize Fısıldıyor!

Aburoski
06.10.2018 - 14:26 Son Güncelleme: 26.12.2018 - 17:28

Bu eşsiz görsel testiyle size kişiliğinizi anlatıyoruz. Görselleri iyi inceleyin çünkü sizi biraz zorlayabilir. Bakalım bu görseller sizin için bizlere ne söyleyecek?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fotoğrafta ne görüyorsun?

1. Fotoğrafta ne görüyorsun?

2. Peki bu fotoğrafta gözüne ilk ne çarptı?

2. Peki bu fotoğrafta gözüne ilk ne çarptı?

3. Burada ne gördün?

3. Burada ne gördün?

4. Peki burada nasıl bir şey gördün?

4. Peki burada nasıl bir şey gördün?

5. Peki bu fotoğrafta senin için hangisi öne çıktı?

5. Peki bu fotoğrafta senin için hangisi öne çıktı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görselde ne gördün?

6. Bu görselde ne gördün?

7. Peki burada ne gördün?

7. Peki burada ne gördün?

8. Son olarak bu görselde ne gördün?

8. Son olarak bu görselde ne gördün?

Disiplinli ve realist birisin!

Öncelikle senin için güçlü görünmek ya da disiplinli görünmek fazlasıyla önemli. İçinde ne fırtınaların koptuğundan bahsetmeye bile gerek yok. Bu fırtınalara rağmen güçlü görünmek seni iyi hissettiriyor. Etrafındaki insanlar da gerçek anlamda seni güçlü ve bir problemi olmayan bir insanmışsın gibi görüyor. Bu ne kadar doğru orasını sen düşün bakalım. 

Ne yaşarsan yaşa, neyi tecrübe edersen et odaklandığın ilk şey; neden- sonuç ilişkileri! Etrafında gördüğün her şeye gerçekçi bir şekilde yaklaşıyor, çıkarımlarını da buna göre yapıyorsun. Yani senin dünyanda varsayımlara pek yer yok. Olayların ayrıntısına göz gezdirip, 'Bu neden şu olayı yaşamama sebep oldu.' diyerek sonucu hafızana atıyor ve sonrasında ona göre hareket ediyorsun. Soyut şeyleri bile kafanda somut olaylara çevirerek, sana en mantıklı gelecek şekilde algılıyorsun. Bu durumsa en çok sosyal ilişkilerine yansıyor. Duygusallığa pek yer vermediğin için çoğu zaman insanlar seni çok farklı algılıyor ancak bu senin pek de dikkate aldığın bir şey değil çünkü senin için aslolan kendi doğrularını yaşamak!

Ayrıntılara önem veriyorsun!

Gördüğün ya da yaşadığın olayların giriş,gelişme ve sonuç kısımlarını ayrı ayrı değerlendiriyorsun. Sonrasındaysa bunların her birinin ayrıntısını da dikkate alarak belirli bir çıkarımda bulunuyor ve ona göre hareket ediyorsun. Bir iş yaparken de ayrıntıları önemsiyor fakat çok üstünde durmadan daha sonuç odaklı çalışıyorsun. Bu halinde özellikle insan ilişkilerindeki tavırlarına yansıyor. Şöyle ki; senin için insanların çoğu temel bir kaç noktaya göre ayrılıyor. Bir kişi eğer bir şeyi şu şu şekilde yapıyor ve söylüyorsa demek ki bunu istiyordur gibi kendine özgü kodlar belirliyor ve ilişkilerini de bunlara göre şekillendiriyorsun.

Aynı zamanda öz eleştiri kültürünü kendisinde geliştiren birisin. Başkalarının söylediklerine de önem veriyorsun elbette ama başkalarından ziyade senin kendinle ilgili yaptığın eleştirilerin daha önemli. İnsanlara karşı çok fazla her şeyinle içini açmayı da doğru bulmuyorsun. Hayatını bu şekilide çizmişsin ve senin için iyi de olmuş.

Anlayışlı ve dürüst bir insansın!

Çevrendekilere karşı son derece içten ve anlayışlısın. Hatta çoğunlukla çevrendekileri ve onların ne söylediklerini, kendi mutluluğunun üstünde tutabiliyorsun. Biraz da hassassın. Başarılarından çok başarısızlıklarına odaklanıyorsun. Dediğimiz gibi çevrendekilerin ne dediğini oldukça önemsiyorsun ve ne maalesef yalnızca olumsuz olanları duyuyorsun

Ayrıca geleneksel bir insansın. Gelenek göreneklere önem veren, değerlerine saygı duyan birisin. Hayatı basit yaşamayı seven ve normal şeylerle çok fazla mutlu olan birisin. Aynı zamanda senin hayatına girecek insanın dürüst ve ileriye dönük düşüncelerinin olmasını önemsiyorsun. Hayata dair bir planı olmayan, ileriyi düşünmeyen insanların senin hayatında kesinlikle yeri yok.

Özgür ruhlu ve eğlenceye düşkün birisin!

Öncelikle özgür ruhunla bu hayatı yaşarken zevk alıyorsun. Bu söylemeden diğer özelliklerine geçmek istemedik. Özgür ruhlu olman seni gerçekten rahatlatan bir şey. Aynı zamanda kendine güvenen ve kendinden emin bir insansın. Attığın adımları bilerek isteyerek atarsın. Eline aldığın bir işi sonucu görmeden bırakmaz, en iyisini yapmak için çok çabalarsın. 

Ayrıca oldukça eğlenceli ve sosyalsin. Yeni şeyler denemeyi seviyorsun, farklılıklara açıksın. Keşfetmek senin işin. Yeni yerler, yeni mekanlar, yeni lezzetler konusunda ilk danışılacak insansın. Hiçbir şey olmasa da neşen yeter. Kimin ne dediği ne yaptığı umrunda değil. Sen nasıl rahatsan öyle devam edersin. Keyfinden asla ödün vermezsin. Keyfini kaçıracak bir durum olduğunu sezdiğin an gardını alır, anında uzaklaşırsın. Böyle devam, süper!

Kendinden emin bir lider ruha sahipsin!

Doğuştan da lider bir ruha sahipsin. Etrafındaki insanları yönlendirmeyi seviyorsun. İşte bu güçlü görünme ihtiyacın seni bir şekilde lider ruhlu bir insan yapmış. Lider ruhlu ve güçlü görünmek elbette ki problem değil. Etrafındaki insanlar bu durumdan rahatsız olmadığı sürece yaşamını böyle devam ettirebilirsin.Güçlü bir kişiliğin var. Hırslısın, hedefine giden yolda hiçbir şey seni durduramaz. Planlısın, hatta bu konuda saplantılı denebilecek kadar titiz olabiliyorsun. Kurallarından asla ödün vermez, doğru bildiğinden şaşmazsın. Çünkü ne istediğini biliyorsun. 

Aynı zamanda nerede nasıl davranman gerektiğini çok iyi bilen ve çevresini fazlaca analiz eden bir yapın var. Ve en önemlisi de insanlar sana kendilerine güvenmedikleri kadar güveniyor. İnsanların güvenini kazanmak çok kolay bir şey olmasa gerek. Azıcık da olsa liderlik ruhu var sende. Bazen bu liderlik ruhunu kullanıyorsun. Etrafındakileri rahatsız etmeyecek şekilde böyle devam edebilirsin.

Uyanık ve yetenekleri olan birisin!

Sen kesinlikle akıl küpü bir insansın. Akıllı olmanın yanında da uyanıksın! Zekanı her alanda kullanmaktan çekinmiyorsun. Sana insanlar ağızları açık bir şekilde bakıyor. Uyanıklık mevzusuna gelince de bunu kesinlikle kötü anlamda düşünme. Şöyle ki sen etrafında olan her şeye hakim bir insansın ne var ne yok bilmek istiyorsun. Bu nedenle uyanıksın dedik. 

Aynı zamanda çok fazla potansiyeli olan bir insansın ve bu potansiyelini pek kullanmıyorsun çünkü farkında değilsin. Bir an önce bu potansiyelinin farkına varmalı buna göre hayatını şekillendirmelisin. Çünkü bu yetenekleri ortaya çıkarman kesinlikle senin yararına olacak. Bak o zaman teşekkür edeceksin bize. Sende cahillikten eser yok. Gayet aklı başında bir insansın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
97
47
28
13
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
moondark

Özgür ruhlu ve eğlenceye düşkün birisin!

Hakan Bayrak

bu arada guclu gorunmeye calisan biri degilim zaten gucluyum ;) haha saka bi yana da gercekten öyle bir derdim hic olmadi cok sukur ;)