Görüş Bildir
Haberler
"Bu Bayram Evde Vakit Nasıl Geçecek?" Diyenler İçin En İyi Film Siteleri

"Bu Bayram Evde Vakit Nasıl Geçecek?" Diyenler İçin En İyi Film Siteleri

Malum Ramazan Bayramı'nda ülke genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Ülkecek evde olduğumuz bu süreçte yapabileceğimiz en iyi etkinliklerden birisi film izlemek. Biz de sizler için en iyi ücretli ve ücretsiz film sitelerini araştırdık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Youtube

1. Youtube

Youtube'u çoğumuz video izlemek ve müzik dinlemek için kullanıyoruz. Ancak Youtube, uzun zamandır hem ücretli hem ücretsiz seçeneği ile birçok film, belgesel ve dizileri yayınlamaktadır.

2. Puhu Tv

2. Puhu Tv

Uzun yıllardır bildiğimiz Puhu Tv, ücretsiz olarak birçok seçenek ile bizlere hizmet vermektedir. Yerli dizilerin birçoğunu da izleyebileceğimiz bir platform olan Puhu Tv, en çok tercih edilen film sitelerinden biridir.

3. Retrovision Tv

3. Retrovision Tv

Bir diğer ücretsiz film izleme sitesi Retrovision Tv'dir. Eğer klasik ve eski filmleri seviyorsanız bu site tam size göre olabilir.

4. Classic Sinema Online

4. Classic Sinema Online

Ücretsiz olan Classic Sinema Online, sizlere klasik filmleriyle geniş bir seçenek ağı oluşturuyor.

5. Popcornflix

5. Popcornflix

Popcornflix, geniş yelpazede sunulan filmleri ile film sevenler için muhteşem bir uğrak olacaktır. Çeşitli kategorileriyle sizleri yönlendirerek aradığınız filmlere çabuk ulaşabilmenizi sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Blutv

6. Blutv

Ücretli platformlardan film izlemek isteyenler için Blutv güzel bir seçenek olabilir. Blutv'ye özel film ve dizileriyle birçok eşsiz film ve diziye erişebileceğiniz bir platform. Aylık 19.90 TL gibi bir ücretle istediğiniz sürece izleyebilirsiniz.

7. Apple TV+

7. Apple TV+

Apple kendine ait bir Tv kanalı çıkardı. Burada yayınlanan Apple TV+'a ait film ve dizilerle izleyenlerden tam not almayı başarmaktadır.

8. Amazon Prime

8. Amazon Prime

Amazon da Apple gibi kendisine ait bir Tv platformu oluşturarak akıllı bir işe adım attı. Amazon Prime'ın birçok film ve dizi seçenekleriyle izleyenlerini ekrana kilitlemeyi başardığını söyleyebiliriz. İlk 7 gün ücretsiz izleyebiliyorsunuz. Sonraki aylar için 5.90 Euro gibi bir ücret karşılığı iptal etmek istediğiniz zamana kadar izleyebilirsiniz.

9. Mubi

9. Mubi

Yine ücretli bir platform olan Mubi, popüler ve bilinmeyen birçok içeriğe sahip. Aynı zamanda filmlerle ilgili yazıların bulunduğu muhteşem bir blogu da var. İstediğiniz filmle ilgili fikir alabileceğiniz bir hizmet de sunmaktadır. 7 gün ücretsiz deneme imkanı tanıyan Mubi, sonraki aylarda 19.99 TL karşılığında hizmet veriyor.

10. Netflix

10. Netflix

Film-dizi platformları içerisinde en bilinen ve ilklerden biri olan Netflix, kendine ait birçok film, dizi ve belgesel içeriği ile geniş bir seçenek skalasına sahiptir. Aynı zamanda sinemada yayınlanan birçok filmi de kısa süre içinde izleme fırsatı sunmaktadır. Netflix'te üç farklı ödeme planı bulunuyor: Temel; 17,99, Standart; 29,99 ve Özel; 41,99 TL'dir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
10
9
5
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın