Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Senin En Büyük Düşmanını Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Senin En Büyük Düşmanını Söylüyoruz!

Bu 7 soruda senin en büyük düşmanını söylüyoruz! Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, birine sinirlenip kavga ettiğin zaman o kişiye kin besler misin?

4. Pekiii eski sevgilinle tekrar birlikte olmak ve aynı şeyleri baştan yaşamak ister miydin?

5. Hadi şimdi de üniversite sınavını kaçıncı girişinde kazandığını söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki akrabalarınla çok içli dışlı mısındır? Mesela derdini anlatır mısın?

7. Ve son soruya geldik... Söyle bakalım, arkadaş grubunda hiç haz etmediğin ama mecbur kaldığın için katlanmak zorunda olduğun biri var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Arkadaş çevrendeki o kişi!

Senin en büyük düşmanın aslında o kadar yakınında ki anlatamayız. Arkadaş ortamında sana fena halde bilenen biri var. Normalde sana o kadar iyi davranıyor ki, bu durumu senin anlaman imkansız gibi bir şey diyebiliriz. Çünkü yüzüne gülüp arkandan sürekli bir fesatlık düşünüyor. Her arkadaş gruplarında olduğu gibi seni de çekemeyenler var. Senin o iyi niyetini suistimal etmek için elinden geleni yapıyor fakat bunu hiçbir şekilde göremiyorsun. Çünkü o kadar iyi kalpli bir insansın ki etrafındakilerin böyle bir şey yapabileceğini düşünmüyorsun. Genelde kendinle ilgili şeyleri çekinmeden paylaşıyorsun. Bunun sebebi de çok güvenmenden kaynaklanıyor. Ama etrafındaki insanlara özellikle arkadaş ortamıdaki o kişiye dikkat etmende fayda var. Çünkü hiç beklemediğin bir anda harekete geçebilir. Seni üzmek için elinden geleni yapabilir. Zaten yeterince üzüldüğün konu varken en yakınlarının sana böyle bir şey yapması derinden yıkacaktır. Önlemini önceden almanda fayda var. Üzülmeni hiçbir şekilde istemiyoruz. Etrafında dolanan düşmanlara dikkat et. Melek gibi bir insansın seni üzmelerine izin verme!

O akraban olacak kişi yok mu???

Valla canım, senin bir akrabaların var düşman başına! Hepsi maşallah senin yüzüne o kadar güzel oynuyorlar ki, sen bile ihtimal veremiyorsun. Ama şunu söylemeliyiz ki, seni içten içe çekemeyen bir düşmanın var o da bir kadın, arkandan neler neler diyor... Zaten seni çekemediklerinin farkındasın ama o iyi niyetli yaklaşanlar hiç samimi değiller. Senin başarını, duruşunu, tavrını çekemiyorlar. Ve en büyük düşmanın oluyorlar resmen. Gerek ailenle ilgili sorunlardan gerek kendi çocuklarıyla olan karşılaştırmalarından seni en büyük düşmanı olarak görüyor. Sen başarısız ol diye elinde geleni yapar vallahi. Sendeki bu yetenek kendi çocuklarında olmadığı için içten içe bir fesatlık var. Aman dikkat et! Öyle akraba diye çok güvenme, her şeyini de ulu orta anlatma. Olur da bir gün aranız açılır, sonra tüm sırlarını ortaya döküverirler. Bizden söylemesi. Düşmanlarını tanı ve ona göre davran. Yoksa seni çok üzerler...

O eski sevgilin yok mu???

Senin en büyük düşmanın resmen eski sevgilin! Belli ki sana karşı hala bitmemiş duyguları var ve senin ona tekrar dönmemeni kabullenemiyor. Düşmanlık dediysek öyle büyük bir şey değil. Sadece  kin tutmuş, sanki yedirememiş bazı şeyleri gibi. Ve eski sevgilin seni hala deliler gibi kıskanıyor. Artık onda nasıl bir etki bıraktıysan, hala aklı sende. Seni her yerden gizli gizli takip ediyor, sosyal medyadan sürekli ne yaptığına bakıyor. Senin ruhun duymuyor ama sanki bu ayrılığı kendine yedirememiş gibi. Senden sonra senin gibisini bir daha bulamayacağını anlamış ve tekrar birlikte olmak istiyor. Eee sen de kabul etmeyince içinde büyük bir kıskançlık oluşmuş. Bu kıskançlıkla senin hiçbir şekilde başkasıyla mutlu olmanı istemiyor. Resmen çekemiyor. Ama senin bu umursamaz tavrın yok mu? Senin için artık biten bitmiştir ve bir daha arkana bakmazsın. Bundan dolayı mutlusun ve kendi yoluna bakıyorsun. Bırak o biraz daha kıskanmaya devam etsin. Gerçekten muhteşemsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
524
276
162
99
92
75
64
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aziz Zehir

Benim anlamadığım son 6 aydır onedio testlerinde düşmanlık, sevgi, aşk, para, iş vs. Hangi teste girersem gireyim üniversiteye kaçıncı girişinde kazandın sor... Devamını Gör

daysnes

salak eski sevgilin diyo mal eski sevgilim bile yok YALAN

Dorydio

Üniversite okumayanlar testi çözemiyor mu? :)