Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda En Üzgün Olduğun Anı Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda En Üzgün Olduğun Anı Söylüyoruz!

Bu 7 soruyu cevapla, senin en üzgün olduğun anı söyleyelim! 

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, zaman zaman değersiz hissedip kendini eve kapatıp kimseyle görüşmediğin oluyor mu?

4. Peki kendini kötü hissettiğin bir anda genelde bunlardan hangisini yaparsın?

5. Peki sevgilinle bunlardan birini yapmak istesen hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm.. Daha önce sırrını verdiğin birinin başkasına gidip anlattığı oldu mu?

7. Ve son olarak, sence bu komik bir tweet mi?

7. Ve son olarak, sence bu komik bir tweet mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en üzgün olduğun an yalnız kaldığın an!

Genelde etrafında sevdiğin insanların olmasını ve onları mutlu etmeyi seven bir insansın. En zor anlarında bile yanında olmak senin için çok ama çok önemli. Her ne olursa olsun sana ihtiyaçları olduğunu bildiğinde koşa koşa yanlarına gidersin. Çünkü sevdiğin insanlara gerçekten değer verirsin ve bunu hissettirmek istersin. En mutlu anlarında olmaktan ziyade en zor anlarında yanlarında olmayı tercih edersin. Bu senin yapında var. İçindeki o saf ve temiz duygular sayesinde insanların kalbini kazanıyorsun. Fakat sen ne kadar etrafındaki insanlar için çaba göstersen de en zor anında yanında olmadıklarını fark ediyorsun. Sanki onlara o güçlü yanını göstermişsin ve onlar senin hiç üzülemeyeceğini düşünemiyor gibi. O yüzden etrafındaki insanların seni yalnız bıraktığını ve yanında olmadığını düşünüyorsun. Ne zaman kendini kötü hissettsen bir şey için üzülsen yalnız olduğunu fark edip kendi içinde isyan ediyorsun. O değer verdiğini ve seni sevdiğin insanları etrafında göremiyorsun. Bu seni o kadar üzüyor ki bunu hak etmediğini düşünüyorsun. Sevginin dostluğun böyle olduğunu düşünmüyorsun. Her ne kadar güçlü görünen bir yapın olsa da etrafındakilerin bunu anlamasını bekliyorsun. Bu kadar üzülmemek için artık sen de kendine yakın bulduğun insanlara hislerini açmalısın. Çünkü sen ne kadar güçlü görünürsen görün içinde hala kırılgan bir insan var. Bunu tek başına yaşayıp yalnız olduğunu hissetmektense sevdiklerinle paylaşabilirsin. Eminiz yanında olacaklardır.

Senin en üzgün olduğun an değersiz hissettiğin an!

Bazen insanlardan o kadar uzaklaşmak istiyorsun ki kimsenin yüzünü görmeye tahammül bile edemiyorsun. Kendini ne kadar iyi hissedersen hisset seni değersiz hissettirmeyi başaran insanlar artık canına tak etti! Oysaki senin kalbin o kadar temiz ki insanların iyiliğini düşünmekten başka bir şey yapmazsın. Oysaki onlar kalbini kırmaktan ve seni değersiz hissettirmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar. İşte o anlarda kendini daha önce hiç üzgün hissetmediğin kadar üzgün hissettin. Bundan sonra insanlara hak ettiği değeri vermeye karar verdin. Çünkü öyle herkes senin saf ve temiz duygularını hak etmiyor. Kimse seni değersiz hissettirecek kadar önemli değil. O yüzden kendine çeki düzen vermeye çalışıyorsun. Her ne kadar hala insanlara içindeki sevgiyi vermek istesen de sonunda en çok üzülen sen oluyorsun. Bunlara artık bir dur demenin vakti geldi. Artık kendini üzmek yerine insanlara gülüp geçiyorsun. Sadece senin için önemli olan insanların söylediklerini ciddiye alıyorsun. Çevrende artık seni üzen değil yükselten insanlara yer veriyorsun. Böyle çok daha mutlusun. O kendini çok değersiz hissettiğin anları silip kendi yolunu çizmişsin.

Senin en üzgün olduğun an zayıf noktanı kullandıklarını hissettiğin an!

Senin en üzgün olduğun an zayıf noktanı kullandıklarını hissettiğin an! İnsanların düşüncesizliklerinden o kadar bıkmışsın ki artık! Maalesef, kimse senin kadar ince fikirli, düşünceli, güzel bir kalbe sahip olamıyor. Senin gibi insanlardan o kadar az kaldı ki hayatımızda. Elbette bu düşüncen senin içindeki saflıktan kaynaklanıyor. Bu da müthiş bir şey. Fakat insanlar senin gibi değil ve yalnızca kendilerini umursuyorlar. O yüzden bu durum seni fazlasıyla üzüyor. Bu düşünceden bir türlü çıkamadığın için hep üzülmüşsün. Ya çok güvendin insanlara ya da onların senin kadar iyi olduklarını sandın. Sonunda da hep hayal kırıklığına uğradın. Bunu neden yapıyorsun kendine? Kimsenin sen gibi olmadığını anlaman için daha ne kadar canının yanması gerekiyor? Lütfen artık herkese olması gerektiği gibi mesafeli davran ve her zayıf noktanı onlara gösterme. Bunu kullanmak için sırada bekliyorlar çünkü. Zaten yaşadıklarından da bunu görmüş olman gerekirdi. Sana da hak veriyoruz hala bir yerlerde sana kötülük yapan insanların da içinde iyi biri olduğunu sanıyorsun. Böyle düşünmek istiyorsun çünkü bu sana umut veriyor. Belki doğrudur ama bu pek de olası bir ihtimal değil. Sen her şeyi bir kenara bırak ve kendini düşün lütfen olur mu?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
656
198
122
80
57
30
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?