Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Test, Cinsel IQ’nun Kaç Olduğunu Ortaya Çıkaracak!

etiket Bu 10 Soruluk Test, Cinsel IQ’nun Kaç Olduğunu Ortaya Çıkaracak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel IQ'nun kaç olduğunu merak ediyorsan;

Haydi başlayalım!

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Söyle bakalım, bu görsele baktığında ilk ne gördün?

3. Söyle bakalım, bu görsele baktığında ilk ne gördün?

4. Peki daha önce seks esnasında zevk almadığın halde yalandan devam ettiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Seks karakterini bir renge benzetseydin hangisi olurdu?

6. Senin için iç çamaşırı ne kadar önemlidir? ( 1 = Hiç, 5 = Çok )

7. Ne sıklıkla mastürbasyon yaptığını sorsak?

8. Arkadaşlarınla ya da başka bir ortamda orgazm hakkında konuşmak seni rahatsız ediyor mu?

9. Cinsellik için ille de aşk olması gerekir mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Son olarak, gözüne ilk çarpan şey ne oldu?

10. Son olarak, gözüne ilk çarpan şey ne oldu?

Senin cinsel IQ'n 80-95 arasında!

Cinsellik senin hayatında aşırı büyük bir yer kaplamıyor. Önem verdiğin daha mühim şeyler var. Her zaman önceliklerin arasına onları alıyorsun. Konu cinsellik olunca pek de önem vermiyorsun. Bu arada cinselliği hiç sevmiyorsun demiyoruz sadece hayati bir önem taşımıyor senin için. Cinsellik söz konusu olduğunda ise muhteşem işler çıkarabiliyorsun. Sadece bu taraklarda çok fazla bezin olmadığını söyleyebiliriz. Hayatını cinsellik üzerine kurmayan bir insansın. Senin için sevgi, ilişki, güven gibi konular daha önemlidir. Biriyle konuştuğunda seks seks diye yanmıyorsun. Birini seksi bulmak için ilk önce onu tanımak ve sevmek gerektiğini düşünüyorsun. Aradaki o çekime çok önem veriyorsun.  O yüzden cinsellik konusunda oldukça seçicisin. Öyle kafanı cinsellikle bozanlardan değilsin. Sadece bu işlerde pek işin olmuyor. İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 80 - 95 arasında!

Senin cinsel IQ'n 95-130 arasında!

Cinsellik konusu, senin hayatının tam da ortasında diyebiliriz. Hatta bazen daha ileride olduğu da olabiliyor. Cinselliği hayatının merkezine koyarak aslında hem büyük bir anlam yüklüyorsun hem de yüklememeye çalışıyorsun. Cinselliğin bir ihtiyaç olduğunun farkındasın ve olması gerektiği kadar yaşıyorsun. Seks konusunda keskin bir çizgi çizemiyorsun. Çünkü onu yaşadığında aldığınız hazzı çok seviyorsun. Seks diye ölüp bitmesen de hayatında olması sana canlılık veriyor. Cinsel isteklerini ve arzularını kontrol edebiliyor, kendini yönlendirebiliyorsun. Kendine gerçek anlamda hakim olabilen bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Her şeyin bir yeri ve zamanı olduğu gibi cinsellik konusunda da aynısını düşünüyorsun. Kısacası cinsellik senin için ne çok önemli ne de çok önemsiz. İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 95 - 130 arasında!

Senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

Sen tam anlamıyla ZİRVEDESİN! Seks söz konusu olduğunda senin için akan sular duruyor. Hayatının merkezi haline getirmişsin. Onsuz asla yapamayacağını düşünenlerdensin. Cinselliğin verdiği hazza ulaşmak için her şeyi yaparsın. Seks esnasında karşındakini tatmin etmeyi çok iyi biliyorsun. Sen bu işin kitabını yazacak insansın. Bu konuda kimse üstüne su dökemez. Cinsellik senin uzmanlık alanın gibi bir şey olmuş. Daha önce denenmemiş her şeyi denemek sana inanılmaz bir zevk veriyor. Her açıdan cinselliği tatmak ve bundan keyif almayı seviyorsun. Partnerine de bu mükemmel anı yaşatmaktan oldukça keyif alıyorsun. Sanki cinsellik konusunda doğal bir yeteneğe sahip gibisin. Şehvet ve tutkuyla yanıp tutuşurken daha çok kalpler yakacak gibisin. Tehlikelisin... İşte bu yüzden senin cinsel IQ'n 130 ve üzeri!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
31
25
20
13
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Senin cinsel IQ'n 95-130 arasında!

Azra

130 ve üzeri