Görüş Bildir
Haberler
Britney Spears Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Gerçek

Britney Spears Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Gerçek

Mine Tan
27.04.2015 - 20:50 Son Güncelleme: 29.04.2015 - 02:35

Size çok ünlü ve başarılı bir şarkıcı olan Britney Spears'ın aslında çok 'abartılan' bir şarkıcı olduğunu kısa yazılarla açıklayacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkı Yazarlığı

Şarkı Yazarlığı

Kendisinin yazdığı sadece 3 tane hit şarkı vardır onlarda 'Work Bitch', 'Me Against the Music' ve 'Everytime'dır. Diğer tüm hit şarkılarını satın almıştır, albümlerinde de çoğu şarkıyı satın almakta ve kendisi yazmamaktadır. 'In The Zone' albümünde çoğu şarkıyı yazmıştı ve bunlar iyi eleştiri almıştı ama son albümü 'Britney Jean'de hepsini kendisi yazmasına rağmen albüm çok düşük bir satış grafiği izlemiş bunun üzerine eleştirmenlerin çoğundan olumsuz yorumlar almıştır. Yani zaten ortalama olan şarkı yazarlığı artık iyi değil. En çok satan albümü '...Baby One More Time'da ise hiçbir şarkıda yazarlığı yoktur. Kariyerini bu şarkılarla kazandığına göre kendi şarkılarını yazmayan birinin en büyük eksisi budur.

Sesi

Sesi

Kendisinin canlı performansı çok azdır onlarda da genelde şarkıların üstüne söylemektedir. Kariyerinde sergilediği performansların %95'in de playback yapan bir 'şarkıcı'dır.

Kalitesi

Kalitesi

Kendisinin '...Baby One More Time', 'Britney' ve 'Britney Jean' gibi albümleri eleştirmenlerden olumsuz geri dönüşler alan albümlerdir. Basit sözlere sahip bu albümler, güçlü çıkarmaya çalışmasına rağmen düz vokallere sahiptirler.

Blackout

Blackout

Hayranları tarafından en iyi albümü olarak gösterilen 'Blackout'da her zaman olduğu gibi Britney'nin çok az yazarlığı vardır. Albümde sadece 2 şarkıda yazarlık yapmıştır ve bunlarda da yardımcı yazardır. Hayranların bu kadar abartısına rağmen albüm Metacritic den 24 eleştirmenin incelemeleri sonucunda 100 üzerinden 61 puan almıştır.

Max Martin

Max Martin

Britney kariyerini Max Martin'e borçlu desek yeridir, çünkü en çok satan şarkısı ...Baby One More Time'da olduğu gibi çoğu hitini Max Martin yazmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dansı

Hakkını yemeyelim Britney gerçekten çok iyi bir 'dansçıydı' ama artık hem az hem basit dans ediyor, hemde dans ederken sahnede odun gibi duruyor.

Teen Pop

Teen Pop

Çoğu hayran bu yanılgıya düşse ve araştırmadan insanlara da aşılamaya çalışsa da Britney, Teen Pop'u başlatan kişi değil Christina Aguilera ve NSYNC gibi şarkıcılarla tekrar popüler olmasına yardım eden kişidir.

Grammy

Grammy

Müzik dünyasının en prestijli ödülü olan Grammy'den, Britney'de sadece 1 tane vardır. Onuda Toxic şarkısı ile almıştır ve tabii ki bu şarkıyı da Britney yazmamıştı.

Pazarlama

Pazarlama

Üzgünüm bu kadar gözümüze sokulan Britney Spears'ın burada olmasının tek nedeni iyi bir pazarlama.

10. Dış Görünüşü

10. Dış Görünüşü

Ve insanları kendisine çekmesinin bir sebebi de güzel ve tatlı bir kadın olması.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
63
19
5
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilek Psh

Gaga fanlarının Briney ile kafayı bozmalarını gerçekten anlamıyorum.Çok taraflı bir yazı olmuş.Britney ile gaga çok iyi anlaşırken fanların nefret söylemler... Devamını Gör

Berke Turan

Ne kadar basit ve saçma bi yazı kısaca '' Gaga daha iyi Brit bok yesin '' demeye getirmiş. LM fandomu git gide kendini düşürüyo. Nefret kusmak için yalanlara... Devamını Gör

Zeynep Cengiz

britneyi kıskanıyorlar terbiyesizler salak editör sanırım britney antisi