Görüş Bildir
Haberler
Bridgerton ve Grinin Elli Tonu’nu Sevdiyseniz Okumanız Gereken 16 Erotik Kitap

etiket Bridgerton ve Grinin Elli Tonu’nu Sevdiyseniz Okumanız Gereken 16 Erotik Kitap

Nurseda Gerek
07.04.2022 - 11:06

İlişkilerin çekim gücünü cinsellik ile bir araya getiren birbirinden tutkulu erotik kitapları sizin için bir araya getirdik. Her sayfasında kanınızın kaynayacağı, her bölümde ayrı bir tutkunun esiri olacağınız birbirinden şehvet dolu kitapları birlikte inceleyelim! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maya Banks - Sıcak

1. Maya Banks - Sıcak

Ülkenin en varlıklı üç erkeği arasında yer alan Gabe, istediği her şeyi elde etmeye alışkın olan güçlü bir erkektir. Yıllardır hayallerine kolaylıkla ulaşmasına rağmen, bir süredir içinde bastıramadığı güçlü bir duygu ile yaşamaktadır. 

Gabe uzun zamandır en yakın arkadaşının kız kardeşine karşı konulamaz bir çekim hissetmektedir. Kız kardeş Mia'nın da aynı duygulara sahip olduğunu bilir fakat bu durumu yasak elma olarak adlandırır. 

İkilinin arasındaki güçlü çekim sizi de etkisine alacak ve bir solukta okuyacaksınız. Bu sıcak hikayeye yakından bakmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

2. Adınla Çağır Beni - André Aciman

2. Adınla Çağır Beni - André Aciman

Aşkın karşınıza ne zaman çıkacağınız bilemezsiniz. Hissetmek, kontrol etmek, saklamak ya da devam etmek kimi zaman fazlasıyla zorlayıcı olabilir. Aşkı nasıl yaşadığınız ya da nasıl karşıladığınız her zaman sizi yansıtır. 

'Adınla Çağır Beni' iki erkeğin tutku dolu aşkını sayfalarına taşıyan etkileyici bir roman. Beklenmedik bir karşılaşmanın tutkuya dönüştüğü bu hikayede, aşkın ritmini hissedeceksiniz.

Her sayfasında tutkuyu ve aşkı doruklarda hissedeceğiniz bu etkileyici romana buradan ulaşabilirsiniz. 

3. Bedende Yazılı - Jeanette Winterson

3. Bedende Yazılı - Jeanette Winterson

Arzu, fedakarlık, tutku ve ayrılık... İki kişinin arasında yaşanan tutku dolu aşkın tamamlayıcı ve parçalayıcı yanı, şehvetin en çıplak halini gözler önüne seriyor. 

Jeanette Winterson belirsiz iki beden arasında yaşan çarpıcı bir ilişkiyi betimlerken, okuyucuyu ana karakter gibi hissettiriyor. Aşılması gereken sınırları kaldırırken benliğe dokunan bu hikaye, sayfalarında hayat bulacağınız etkileyici bir eser. 

Keşfetmeyi hedefleyen bu romana daha yakından bakmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

4. Sahte Balayı - Christina Lauren

4. Sahte Balayı - Christina Lauren

İlişki numarası, iğneleyici diyaloglar ve nefretten doğan güçlü bir aşk... Birbirinden hiç haz etmeyen iki insanın arasında doğacak güçlü bir duygunun tüm aşamalarına ortak olmaya ne dersiniz? 

Olive ikiz kız kardeşine kıyasla şansız biridir. İkizi Ami hayallerindeki erkek ile muhteşem bir düğün planlamıştır. Bu sırada Olive evini ve işini kaybetmiştir. Tüm bunlar olurken düğünde en büyük düşmanı Ethan ile karşılaşan Olive, enteresan bir olayla karşı karşıya gelir. Düğün sırasında herkes zehirlenip hastanelik olunca (Olive ve Ethan hariç) muhteşem balayına birilerinin gitmesi gerekmektedir. 

Okurken kahkahalara boğulacağınız akılda kalıcı bir hikaye için buraya tıklayabilirsiniz. 

5. Rachel Dosyası - Martin Amis

5. Rachel Dosyası - Martin Amis

Kendine güvene bir adamın kaleminden yazılan tutkunun sayfalara döküldüğü şehvetli bir hikaye... Yaşına göre olgun ve zeki olan Charles, yirmili yaşlara gelmeden önce olgun bir kadın ile beraber olmak istemektedir. Rachel tam olarak aradığı kadındır fakat onu baştan çıkarmak için bir şeyler yapması gerekmektedir. 

Şehvet ve utangaçlık arasında yaşanan farklı bir ilişkiyi incelemek için buraya tıklayarak kitaba ulaşabilirsiniz.  

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. G. - John Berger

6. G. - John Berger

Kadın ve erkek arasındaki cinsel dünyanın ilişkiye dönüşmesi ve iki beden arasındaki ritmik uyum...

John Berger'in en prestijli ödüllerden biri olan Booker ödülüne layık görülmesini sağlayan G, arka planında tarihi olaylara yer veren etkili bir eser. Kadın ve erkek arasındaki ikili ilişkilere odaklanan ve bedenler arası hareketlere dayanan bu eser, sizi sayfalarına esir edecek!

Ödüllü bu romanı incelemek için buraya tıklamanız yeterli. 

7. Sana Soyundum - Sylvia Day

7. Sana Soyundum - Sylvia Day

Amerika'da günlerce 'Bestseller' listesinde yer alan bu roman, Crossfire üçlemesinin ilk kitabı. 'Sana Soyundum' Sylvia Day'in kaleminden çıkan ve 38 ülkeye satılan etkili bir hikaye... 

New York'un gözde bekarı Cross Holdingin varisi Gideon Cross ve Eva'nın arasında güçlü bir cinsel çekim vardır. İkili ne yaparsa yapsın aralarındaki tutkuya esir olmuş durumdadır. 

Romantik bir aşk hikayesinin yanı sıra tutku dolu bir hikayeye odaklanmak istiyorsanız, buraya tıklayarak romana ulaşabilirsiniz. 

8. Sana Bağlandım - Sylvia Day

8. Sana Bağlandım - Sylvia Day

Serinin üçüncü kitabı olan 'Sana Bağlandım', aşkın çelişkiler etrafındaki seyrine odaklanıyor... 

Eva ve Gideon aralarındaki tutku dolu aşkı doyasıya yaşarken, kimsenin bilmediği tehlikeli bir sırrı da saklamaya çalışmaktadır. Eva'nın erkek kardeşi Nathan'ı kimin öldürüldüğünü merak eden Eva, aşkı ve kardeşi arasında ilginç bir ikilem içerisine sıkışmıştır. 

Sırlarla dolu bu hikayeye ortak olmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

9. Çırılçıplak Aşk - Aret Vartanyan

9. Çırılçıplak Aşk - Aret Vartanyan

Yaşamın içinden çırılçıplak bir aşk... Hayatın getirdiği her şeye karşı değil, hayatın tam olarak kendisi... Aşkın tanımını bu kitaptan önce nasıl yaptığınızın hiçbir önemi yok!

İkili ilişkiler ve ilişkilere dair tüm yaşanmışlıkların konu edindiği bu roman, kendinizden bir şeyler bulacağınız tutkulu bir öykü. Okurken aşkın tanımını tekrardan öğreneceğiniz, sayfalarında hayat bulacağınız etkili bir anlatım...

Bu romana yakından bakmak için buraya tıklamanız yeterli. 

10. Yükseklerde - R. K. Lilley

10. Yükseklerde - R. K. Lilley

İlişkilerin karanlık ve bağımlı yüzüyle daha önce tanıştınız mı? 'Uçuşta' romanının devamı niteliğindeki bu kitap, James ve Bianca'nın çalkantılı ilişkisine odaklanıyor. Aşkın ve ilişkinin karanlık tarafı ile yüzleşen ikilinin yaşadıkları, bu romanı bir solukta okumanıza neden olacak. 

Büyüleyici ve sürükleyici bir aşkı okumak için buraya tıklayarak kitaba ulaşabilirsiniz. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yatak Odasında Felsefe - Marquis De Sade

11. Yatak Odasında Felsefe - Marquis De Sade

'Yatak Odasında Felsefe' kendini Libertin olarak adlandıran ve toplumun koyduğu ahlaki kuralları reddeden bir yazarın kaleminden çıkan etkili bir yapıt. Milyonlarca adet basılan bu etkiyici roman, Marquis De Sade'nin kaleme aldığı büyük bir başyapıt. 

Romanı incelemek için buraya tıklamanız yeterli. 

12. Ayaklı Bela - Jamie McGuire

12. Ayaklı Bela - Jamie McGuire

Aşk için neleri göze alırsın? Hikayenin esas kızı ve esas oğlanı her zaman masum mudur?

Geçmişini unutmak için uzak bir şehre okumaya giden esas kız, hayatını dövüşerek kazana bir erkek ile karşılaşır. Başta klasik bir aşk hikayesi gibi görünen bu roman, ilişkilerin dengelerini değiştiriyor.

Aşk ve belanın bir arada anlatıldığı bu romanı incelemek için buraya tıklamanız yeterli.

13. Erdemle Kırbaçlanan Kadın - Marquis De Sade

13. Erdemle Kırbaçlanan Kadın - Marquis De Sade

'Erdemle Kırbaçlanan Kadın' kitabı, yıkmaya çalıştığı tabular nedeniyle yaşarken yargılanan, nefret edilen ve iğrenilen büyük bir yazarın eseri. Marquis De Sade, insanların ruhundaki karanlık ve kötü yanları açığa çıkaran bir isim. 

Yayınlandığı sene yazarın tutuklanmasına neden olan bu kitap, yapayalnız bir genç kızın başına gelen olayları hikaye edinmektedir. 

İyilik ve kötülük çatışmasını işleyen bu romanı incelemek için buraya tıklamanız yeterli. 

14. Lady Chatterley'in Sevgilisi - D. H. Lawrence

14. Lady Chatterley'in Sevgilisi - D. H. Lawrence

Birinci Dünya Savaşı sonrasında çalkantılı bir ortamda doğan tutkulu bir ilişki... Bir Lady ve bir koru bekçisinin arasında yaşanan tutku dolu aşkı anlatan bu romanı soluksuz okuyacağınıza emin olabilirsiniz. 

Yayınlandığı sene büyük tartışmaların odağı olan yapıtı buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

15. Decameron - Giovanni Boccaccio

15. Decameron - Giovanni Boccaccio

'İlk hikaye örneği' olarak bilinen ve on kişilik bir grup topluluğunu konu edinen bu kitap,  Giovanni Boccaccio'un kaleme aldığı yüz bağlantılı hikayeyi barındırıyor.

Veba salgınından kaçan yedi kız ve üç erkek, kendi aralarında zaman geçirmeye başlar. Sıkılmamak için her gün bir kral ve bir kraliçe seçer ve gruptaki herkes eğlenceli anlar yaşar.

14. yüzyılın batı hayatını yansıtan bu hikayeyi incelemek için buraya tıklamanız yeterli. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tepeden Tırnağa - Laura Reese

16. Tepeden Tırnağa - Laura Reese

Tutku, aşk ve ihanet üçgeninde yaşanan enteresan bir ilişki...

Vahşice öldürülen kardeşi Franny'nin katilini bulmaya çalışan Nora, kardeşinin gizemli bir müzik profesörüyle sadomazoşist bir ilişki yaşadığını öğrenir. Cinayeti aydınlatmak için adamı baştan çıkarmaya çalışan ana karakter, yavaş yavaş tehlikeli bir yola girdiğini fark eder. 

Tehlikeli bir romanı kütüphanenize eklemek için buraya tıklamanız yeterli.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın