Görüş Bildir
Haberler
Bir Yetmez Daha Fazla Olsun Diyenlerdenseniz İşte Oku Oku Bitiremeyeceğiniz Kitap Setleri

Bir Yetmez Daha Fazla Olsun Diyenlerdenseniz İşte Oku Oku Bitiremeyeceğiniz Kitap Setleri

Çoğu kitapsever bir kitaba başlayınca bitmesini asla istemez. Bu gibi durumlarda uzun serilerden oluşan kitap setleri en iyi seçenek olacaktır. Eğer siz de okuduğu kitaba bağlı bir kitap kurduysanız işte oku oku bitiremeyeceğiniz kitap serileri...

Not: Kitap açıklamaları tanıtım bültenlerinden alınmıştır.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Robert Langdon Serisi - Dan Brown

1. Robert Langdon Serisi - Dan Brown

Başlangıç

Kim olursan ol, neye inanırsan inan,

Çok yakında her şey değişecek...

Genç adam, aniden üç büyük dinin temsilcilerine döndü. “Şaşırtıcı bulacağınızı tahmin ettiğim bilimsel bir buluşum sebebiyle bugün buradayım. İnsanlık deneyimimizin en temel iki sorusuna cevap bulma ümidi ile yıllardır peşinden koşuyordum. Bu bilginin tüm inananları derinden etkileyeceğine inanıyorum. Nasıl desem, ‘yıkıcı’ diye tanımlanabilecek bir değişikliğe sebep olabilir.

Da Vinci Şifresi

Harvard Üniversitesi Simge-Bilim Profesörü Robert Langdon, Paris'te iş gezisindeyken, gece yarısı, Louvre'un yaşlı müdürünün ölü bulunduğu haberini alır. Langdon ve yetenekli Fransız kriptoloji uzmanı Sophie Neveu, cesedin etrafındaki izleri takip ederek bu garip esrar perdesini araladıkça, ipuçlarının onları Da Vinci'nin tablosuna götürdüğünü keşfederler. Büyük usta bu sırrı herkesin görebileceği bir yere, ünlü eseri Mona Lisa tablosunun içine gizlemiştir.

Melekler ve Şeytanlar

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati'nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi'nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır.

Cehennem

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon başından vurulmuş bir halde hastane odasında gözlerini açar. Ne buraya nasıl geldiğini ne de nasıl vurulduğunu hatırlamaktadır. Camdan gördüğü manzara karşısında altüst olan profesör, evinden binlerce kilometre uzakta, Floransa’da olduğunu anlar. 

Kayıp Sembol

Dan Brown; Da Vinci Şifresi, Melekler ve Şeytanlar'dan sonra Kayıp Sembol'de insanlığın yüzyıllardır beklediği bir gerçeğin peşinde... Harvard Simgebilim Profesörü Robert Langdon, Kongre Binasında konferans vermesi için yakın bir arkadaşından davet alır. Ancak, Washington'a varır varmaz oldukça garip bir durumla karşı karşıya kalan profesör, kendini korkunç bir oyunun ortasında bulur.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

2. Karantina Serisi - Beyza Alkoç

2. Karantina Serisi - Beyza Alkoç

Zeynep, yeni başladığı okulunda korkunç olaylar ile karşı karşıya gelir ve bir anda kendini karantinada bulur. Okulun bu ilk gününde salgın bir hastalığın ortaya çıktığı söylentisi yayılmıştır ve öğrenciler bu sebeple okul içerisinde karantinaya alınmıştır. Bu esnada Zeynep, okulun karanlık koridorlarından birinde yerde bir kız cesedi ile karşılaşır. Ne yapacağını bilemeyen kahramanımız, dehşete kapılmıştır.

Tam da o esnada Zeynep, aslında yalnız olmadığını fark eder. Cesedi gören ve bilen bir başkası daha vardır. Ancak Zeynep, o kişinin cesedin katili olduğunu düşündüğü için bir türlü arkasına dönüp bakmaya cesaret edemez. Derken, Onur konuşmaya başlar ve kendini tanıtır. Onur, okul müdürünün oğludur ve cinayeti kimin işlediğini bilmemektedir. Tek bildiği, suçun babasının üzerine atılacağıdır. Bu nedenle o ve iki çocukluk arkadaşı Mert ile Burak, cesedi ortadan kaldırmaya gelmişlerdir. Zeynep’in de kendilerine yardım etmesini beklemektedirler.

Bu andan itibaren bu dört kişi birbirlerine sıkı sıkı bağlanacak ve mükemmel bir dostluk örneği sergileyecektir. Peki, cinayeti işleyen katil aslında kimdir?

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

3. Fi-Çi-Pi Serisi - Azra Sarızeybek Kohen

3. Fi-Çi-Pi Serisi - Azra Sarızeybek Kohen

“Fi-Çi-Pi üçlemesiyle yeri yerinden oynattı adeta. Öyle bir yazıyor ki gerçek de onun yazdıklarında, kurgu da, geçmiş de onda, gelecek de. Toplumsal meselelere farklı bakış açısı, duruşu, tavrı kısacası her şeyiyle farklı. Kitaplarını okumalısınız.”

-Buket Aydın, Milliyet-

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

4. Merlin Serisi - T. A. Barron

4. Merlin Serisi - T. A. Barron

Denesene korkak! diye haykırdı içimden bir ses. Denemelisin! Ama hemen ardından başka bir ses yanıtladı onu: Bir daha asla! Geçen sefer gözlerini yitirdin. Bu sefer sıra ruhunda. Bir daha asla! 'Göster!' diye buyurdu Goblin. Yoğunlaşan sise rağmen ,kol kaslarının hamle yapmak için kasıldığını görebiliyordum. Kılıcını kaldırdı ve Ria’nın boynuna dayadı. Hâlâ bir şey yapmıyordum. İşte o anda gittikçe şiddetlenen tuhaf bir rüzgâr, ortada duran yaşlı karaağacın dallarını sallamaya başladı. Ağacın çıkardığı sesler çığlık olup yükseldi. Goblin, başını kaldırdığında kökünden kurtulan ağacın üzerine devrildiğini ancak görebildi ve son duyulan, acı dolu çığlığı oldu.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

5. Karanlık Cevher Serisi - Philip Pullman

5. Karanlık Cevher Serisi - Philip Pullman

Oxford Üniversitesi’ndeki âlimlerle yaşayan Lyra Belacqua, en yakın arkadaşı Roger’la birlikte dertsiz tasasız bir hayat sürmektedir. Fakat korkutucu amcası Lord Asriel onu ziyarete geldiğinde kendisi için kurduğu bu mutlu hayat paramparça olacaktır. Lord Asriel, Toz denilen büyülü bir madde ile kuzey ışıklarında görülen ve bir alternatif evrene ait olduğunu düşündüğü bir şehri araştırmak üzere yardım istemeye gelmiştir.

Zırhlı ayıların hüküm sürdüğü Kuzey’e doğru yola çıkan Lord Asriel, Lyra’yı da gizemli bir âlim olan Bayan Coulter’ın yanına bırakır. Bayan Coulter, Lyra’ya amcasının göstermediği şefkati gösterir. Fakat bu dünyada hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Lyra’nın arkadaşı Roger’ın Hamhumlar denilen bir grup tarafından kaçırılmasıyla birlikte Lyra kendisini dünyanın öteki ucuna kadar götürecek bir yolculuğa çıkacaktır.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Harry Potter Serisi - J. K. Rowling

6. Harry Potter Serisi - J. K. Rowling

Felsefe Taşı ile başlayan serinin içerisinde sırası ile Sırlar Odası, Azkaban Tutsağı, Ateş Kadehli, Zümrüdüanka Yoldaşlığı, Melez Prens, Ölüm Yadigarları ve Lanetli Çocuk kitapları bulunuyor. Harry Potter 8'li setin ilk kitabı olan Felsefe Taşı'nda hikaye, annesi ve babasını kaybeden Harry'nin pek de hoşlanmadığı teyzesinin yanından ayrılarak büyücülük okuluna gitmesi ile başlıyor. Harry Potter, Hogwarts Ekspresi'nde tanıştığı Hermione Granger ve Ron Weasley ile maceradan maceraya koşuyor. Serinin her bir kitabında farklı bir kurgunun içinde kötülerle savaşmaya devam eden Harry, Hogwarts Büyücülük Okulun'da anne ve babasının nasıl öldüğünü öğreniyor. Birbirini takip eden olaylar zinciri içerisinde her gün yeni bir şey öğrenen Harry, 11 yaşında başladığı okulda 7 yıl geçiriyor.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

7. Labirent Serisi - James Dashner

7. Labirent Serisi - James Dashner

Thomas bir asansörde uyandığında hatırlayabildiği tek şey ismidir. Ailesini, evini veya oraya nasıl geldiğini anımsamamaktadır. Zihni bomboştur. Asansörün kapıları açıldığında Thomas kendini Kayran isimli, devasa taş duvarlarla çevrili geniş bir alanda ve burada yaşayan çocukların arasında bulur. Tıpkı Thomas gibi Kayranlılar da oraya neden ve nasıl geldiklerini bilmemektedir. Tek bildikleri çevrelerini saran labirente çıkan taş kapıların her sabah açılıp her akşam kapandığı ve her otuz günde bir aralarına yeni bir çocuk katıldığıdır. Kimse Kayran'da kalmak istemese de kurtulmak imkânsız görünmektedir. Yine de Thomas'ın içinde bir his, çıkış yolu bulabileceğini söylemektedir. Ama bunun için zihninin derinlerinde yatan sırları açığa çıkararak labirentin gizemini çözmesi gerekecektir.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Telepati Serisi - Leonardo Patrignani

8. Telepati Serisi - Leonardo Patrignani

Telepati - Telepati 1

Ya bu hayat çok sayıda ihtimalden sadece biriyse?

'Telepati birçok açıdan harika ve başarıyı hak ediyor. Sinematik içeriğe sahip bu eğlenceli kitabı bitirmek için kendinizle yarışacaksınız. Patrignani gençlik edebiyatına yeni bir soluk getirecek.'

-Glenn Cooper-

Hafıza - Telepati 2

Paralel evrenler, dünyayı içinden çıkılmaz bir hapishaneye dönüştürüyor. Bu hapisten kurtulmanın tek yolu ise hatıralar...

'Zaman ve mekânda yapılan merak uyandırıcı bir yolculuk, bir yapboz ve sınırları olmayan bir aşk hikâyesi… Kısacası, elinizden bırakamayacağınız bir kitap.'

-Licia Troisi

Ütopya - Telepati 3

Paralel evrenlerden geçtiler. Zamanın sınırlarını çiğnediler. Peki, gerçeği bulmak için çıktıkları yolculuk, Jenny, Alex ve Marco'yu nereye sürükleyecek? Bütün sınırların ötesinde birbirine bağlanan Jenny ile Alex'in hikâyesinde baş döndürücü bir son.

'Büyüleyici bir hikâye; maceranın nasıl biteceğini öğrenmek için bir an önce son sayfaya ulaşmayı arzulayacaksınız…'

-La Repubblica

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

9. Ada Serisi - Lynne Matson

9. Ada Serisi - Lynne Matson

'Tamam, İşte durum şu. Buraya ergenlik yıllarındayken, on üç on dokuz yaş arası bir yerde geliyorsun. Bir yılın var. Ya bir kapı yakalarsın ya da...' Durdu, safir gözleri alevler içindeydi, kendisi tutuşacak zannettim. 'Ya da?' diye bastırdım. 'Ölürsün.' Gizemli Nil Adası'nda kurallar belliydi. Bir yılınız vardı. Kaçmak ya da hayatta kalmak için tam 365 gün.

On yedi yaşındaki Charley kuralları bilmiyordu. Hatta nerede olduğundan bile haberi yoktu. Hatırladığı son şey sıcak hava ve kendinden geçtiğiydi. Uyandığındaysa kayalık bir arazide çırılçıplaktı. Kaybolmuş ve yalnız hisseden Charley, adada uzun süre hiçbir insana rastlamamıştı, ta ki gençlerin lideri Thad ile karşılaşana kadar. Artık, adadan kaçmanın ne kadar zor olduğunu öğrenmişti… ve tabii bir de âşık olmanın. Thad'in zamanı doluyordu ve Charley, geleceklerini kurtarabilmek için önce Thad'i kurtarması gerektiğini fark etmişti. Ancak tehlikelerle dolu bu adada en büyük tehdit zamandı!

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

10. Witcher Serisi - Andrzej Sapkowski

10. Witcher Serisi - Andrzej Sapkowski

İngiltere için Tolkien,

Amerika için George R. R. Martin neyse

Doğu Avrupa için Sapkowski odur.

Rivyalı Geralt bir Witcher’dır. Henüz küçük bir çocukken seçilmiş, eğitilmiş, büyülerle donatılmış ve mutasyon geçirmiş bir canavar avcısı. Acımasız, tekinsiz, karanlık ve canavarlarla dolu bir dünyada yaşar.

Onun dünyasında peri masalları hiç de saf değildir. Pamuk Prenses bir haydut çetesinin başındadır. Güzel ve Çirkin’deki roller çok farklıdır. Üç dilek hakkı sunan cinlerle karşılaşmak bile istemezsiniz.

Masumların savunucusu Geralt, kızları canavara dönüşmüş ensest krallarla, intikam hırsıyla yanan cinlerle, âşık vampirlerle ve daha nicesiyle karşılaşıyor. Hepsi çok tehlikeli ve hiçbiri göründüğü gibi değil.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Karanlık Zihinler Serisi - Alexandra Bracken

11. Karanlık Zihinler Serisi - Alexandra Bracken

Adım Ruby.

Hepinizden farklıyım.

Aklınızın derinliklerinde gezinebilir,

anılarınızı hiç yaşamamışsınız gibi silebilirim.

Henüz on yaşındayken Thurmond'daki bu rehabilitasyon kampına gönderildim.

Hem de kendi ailem tarafından...

Burada her adımımız izleniyor, nefes alış verişlerimiz bile.

Yalnız değilim. Maviler... Yeşiller... Turuncular...

Sarılar ve Kırmızılar... Karanlık Zihinler...

Ve yaşamak için saklanmak zorunda kalanlar

Ve kaçanlar...

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

12. Centilmen Piç Serisi - Scott Lynch

12. Centilmen Piç Serisi - Scott Lynch

'Boğazında kanayan bir kesik olsa ve bir hekim o kesiği dikmeye çalışsa Lamora iğney­le ipliği çalar ve kahkahalar atarak geberip gider. Çocuk… çok fazla çalıyor.' Camorr şehri, tarihi boyunca pek çok soysuzluğa, yolsuzluğa, uğursuzluğa, hırsızlığa tanıklık etmiş, büyülü atmosferinde her birini tek tek sindirebilmiştir; Camorr'un Belası'nın ismi şehrin nemli duvarlarında yankılanana dek… Camorr'un Belası'nın yenilmez bir silahşor, usta bir hırsız, duvarlardan geçebilen bir hayalet ve fakirlerin dostu olduğu söylenir. İşte o efsanevi 'Bela' narin yapılı, gözü kara ve becerikli Locke Lamora'dır. Locke kimsenin beceremediği bir ustalıkla zenginleri soymasına rağmen, bir başka efsanedeki büyük okçunun aksine çaldıklarından fakirlere tek bir kuruş bile koklatmaz. Locke'un tüm kazancı kendisi ve isimlerinin hakkını fazlasıyla veren hırsızlar çetesi Centilmen Piçler içindir.

Onların sahip olduğu tek ev olan ve her türlü dümen, hile ve numaralarını gerçekleştirdikleri kadim Camorr şehrinin kaprisli ve renkli yeraltı dünyası, içten içe çürümekte ve gizli bir savaş yüzünden parçalanmaktadır. Tek ayak üzerinde onlarca yalan söyleyen Locke ve çetesi, bu büyülü dünyada bu kez tek ayaklarını bile yere basamadan içerisine düştükleri ölüm oyunundan kurtulmak zorundadır. Yarattığı dünya ve kuvvetli kalemi sayesinde Patrick Rothfuss, Brandon Sanderson gibi isimlerle adı sık sık anılan Scott Lynch, çarpıcı romanı Locke Lamora'nın Yalanları'ında bir macera kitabının sürükleyiciliğini, bir fantastik kitabın yaratıcılığıyla birleştirip üzerine George R. R. Martin'in okuyucuyu beklemediği yerden vurmayı başaran anlatımını katıp, bizlere eşsiz bir hayal dünyası sunuyor.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

13. Yüzüklerin Efendisi Serisi - J. R. R. Tolkien

13. Yüzüklerin Efendisi Serisi - J. R. R. Tolkien

Dünya ikiye bölünmüştür, denir Tolkien'ın yapıtı söz konusu olduğunda: Yüzüklerin Efendisi'ni okumuş olanlar ve okuyacak olanlar. 1997 ile birlikte, çok sayıda Türkiyeli okur da 'okumuş olanlar' safına geçme fırsatı buldu. Kitabın Türkçe basımı Yüzüklerin Efendisi'ne duyulan ilginin evrenselliğini kanıtladı.

Yüzüklerin Efendisi yirminci yüzyılın en çok okunan yüz kitabı arasında en başta geliyor; bilimkurgu, fantazi, polisiye, best-seller ya da ana akım demeden, tüm edebiyat türleri arasında tartışmasız bir önderliğe sahip. Bir açıdan bakarsanız bir fantazi romanı, başka bir açıdan baktığınızda, insanlık durumu, sorumluluk, iktidar ve savaş üzerine bir roman. bir yolculuk, bir büyüme öyküsü; fedakarlık ve dostluk üzerine, hırs ve ihanet üzerine bir roman.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

14. Yerdeniz Serisi - Ursula K. Leguin

14. Yerdeniz Serisi - Ursula K. Leguin

'Sanırım Yerdeniz Büyücüsü'nün en çocuksu yanı konusu: Büyümek. Büyümek, benim yıllarımı alan bir süreç oldu; bu süreci otuzbir yışımda tamamladım -ne kadar tamamlanabilirse; o yüzden de çok önemsiyorum. Çoğu genç de önemser. Ne de olsa esas işleri budur: Büyümek.'

- Ursula K. Le Guin -

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

15. Kızıl Kraliçe Serisi - Victoria Aveyard

15. Kızıl Kraliçe Serisi - Victoria Aveyard

Mare Barrow’un dünyasında kanın rengi, va­roluşun biçimini belirlemektedir. Doğaüstü yeteneklerle donatılmış Gümüşler, köle gibi çalıştırdıkları ve savaşta ölüme gönderdikleri Kızıllara hükmetmektedir.

Yoksul bir Kızıl kasabasında yaşayan on yedi yaşındaki Mare, talihsiz olaylar sonucu bir Gümüş sarayında çalışmaya başlar. Ancak Kızılların başkaldırı hareketini örgütleyen Kırmızı Muhafızlar’ın davasını ateşleyecek kıvılcımın kendi parmaklarının ucunda ol­duğunu fark edince bambaşka bir oyunun ortasında kalır.

Yalanlar üzerine kurulu bir düzende Kızıl­ların Gümüşlere, bir prensin diğer prense ve Mare’nin kendi kalbine karşı mücadele ettiği bu tehlikeli oyunda tek mutlak gerçek, iha­nettir.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kara Kule Serisi - Stephen King

16. Kara Kule Serisi - Stephen King

Siyahlı adam tehlikeli büyülerle dolu ölüm yolunda kaçıyor, katil kovalıyordu. Bu kovalamaca yolun sonundaki KARA KULE'de sona erecek miydi? Çılgın bir kâhin, konuşan iblisler, ölmemiş bir çocuğun ruhu KARA KULE'de kimleri bekliyordu?...

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

17. Silber Serisi - Kerstin Gier

17. Silber Serisi - Kerstin Gier
d2hdivuvzlcc3x.cloudfront.net

Rüyaların gizemli ülkesine, merak uyandıran bir yolculuk…

Kertenkele tokmaklı, gizemli kapılar; konuşan taş heykeller ve elinde baltasıyla, delirmiş bir bakıcı… Liv Silber'ın rüyaları son zamanlarda epey tuhaflaşmıştır ve içlerinden biri fazlasıyla kafasını kurcalamaktadır. Bu rüyada gece yarısı dört çocuğun gizemli ve karanlık bir ayin gerçekleştirdiği bir mezarlıktadır. Üstelik Liv bu dört genci normal yaşamında tanımaktadır çünkü Grayson ve üç arkadaşı gerçekten vardır.

Liv kısa süre önce bu dört gencin okuduğu okula kaydolmuştur ve aslında hepsi iyi çocuklardır. Mezarlıktaki geceden daha korkutucu olan, arkadaşlarının Liv'in rüyada söylediği ancak gerçek hayatta hiçbir şekilde sözünü etmediği şeyleri bilmesidir. Çocukların bunu nasıl öğrendiğini çözmek ise, bilmeceleri çok seven Liv'in uzak duramayacağı kadar çekici bir gizemdir…

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

18. Kızıl İsyan Serisi - Pierce Brown

18. Kızıl İsyan Serisi - Pierce Brown

Ben dünyaları ateşe verecek kıvılcımım. Ben zincirleri kıracak çekicim. Ben halkımın ve esaret içinde yaşayan herkesin umuduyum. Çünkü biliyorum ki insan kendini köleleştiren adaletsizlikle özgürleşemez. Gelecekte, renk kodlarına göre sınıflara ayrılmış Toplum'un en alt sınıfını Kızıllar oluşturmaktadır. Diğer bütün Kızıllar gibi Darrow da, Mars'ı yeni nesiller için yaşanılır bir gezegen haline getirdikleri inancıyla günlerini madenlerde çalışarak geçirmektedir. Üstelik bunu severek ve isteyerek yapmakta, kanı ve teriyle çocuklarına daha iyi bir dünya bırakacağına inanmaktadır.

Ancak Kızıllar kandırılmıştır. Darrow, halkının yozlaşmış yönetici sınıfın kölesinden başka bir şey olmadığını keşfettiğinde adalet özlemi ve kaybettiği aşkının anısıyla hırslanır. İnsanlığın yeni nesil Altın hükümdarlarının güç için mücadele ettiği efsanevi Enstitü'ye sızmak için her şeyden vazgeçer. Hayatı ve medeniyetin geleceği pahasına en başarılı ve en vahşi Altınlarla rekabet etmek zorunda kalacak olan Darrow'un düşmanlarını yenmek için artık yapmayacağı şey yoktur… Bu, onlardan birine dönüşmek anlamına gelse bile.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

19. Taht Oyunları Serisi - George R. R. Martin

19. Taht Oyunları Serisi - George R. R. Martin

Yazların on yıllar, kışların bir insan ömrü sürebildiği diyarda, dehşetli ve  soğuk zamanlar yaklaşıyor. Kışyarı’nın kuzeyindeki buzul topraklarda, yedi Krallık’ı koruyan Sur’un ötesinde tehditkâr doğaüstü güçler toplanıyor... Acımasız soğuğun hüküm sürdüğü kuzeyden, uzak güneydeki sıcak zevk yurduna uzanan, leydiler, lordlar, savaşçılar, büyücüler ve katillerle dolu öykü, korkunç kehanetlerin işaret ettiği bir devirde başlar. Komplo, trajedi, ihanet, zafer ve dehşet dolu olayların ortasında Starklar’ın, dostlarının ve düşmanlarının kaderi bıçak sırtında. Hedef, en ölümcül savaş olan taht oyununda muzaffer olmak.

George R. R. Martin türünün sınırlarını zorladığı Taht Oyunları ile bir şaheser ortaya koyuyor. Dünyanın dört bir yanındaki edebiyat okurlarını kesinlikle memnun edecek destansı seride gizem, entrika, aşk ve macera dolu hikâyelerle büyülüyor.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

20. Cadı Avcısı Serisi - Virginia Boecker

20. Cadı Avcısı Serisi - Virginia Boecker

Tenime dağlanarak işlenmiş mühür.

Beni koruyan ve ne olduğumu gösteren mühür.

Ben On Üçüncü Yazıt’ın bir uygulayıcısıyım.

Bir cadı avcısı.

Korkulması gereken kişi benmişim gibi gerilediler.

Çünkü korkulması gereken kişi benim.

Kitapları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ofkelisirine

Kızıl kraliçe serisini okudum efsane bir seri, kızıl yükseliş serisinin ilk 3 kitabını okudum başta biraz sıkıcı geliyor ama olaylar geliştikçe bir solukta o... Devamını Gör

Çok uzun değiller ama grisha serisi ile gölge ve kan serisini de tavsiye ederim.