Brezilya'da Bir Siyahi Vatandaşın Öldürülmesi İnfial Yarattı

Duvar'ın aktardığına göre Brezilya'da her yıl 20 Kasım'da anılan Siyah Farkındalık Günü'nden bir gün önce Freitas'ın öldürülmesine ilişkin görüntülerin basında ve sosyal medyada paylaşılması infial yarattı.
Freitas'ın kasa sırasında beklerken bir market çalışanının tehdit etmesi üzerine güvenliğin arandığı iddia edildi.
Sosyal medyada yayılan görüntülerde Freitas'ın görevliler tarafından marketten çıkarıldığı, iki güvenlik görevlisinin Freitas'a defalarca yumruk attığı ve üzerine dizleriyle bastırdıkları kaydedildi.
Yerel basının aktardığına göre, adli tıp raporunda Freitas'ın ölüm sebebinin boğulma olabileceği tespit edildi.
Soruşturma başlatıldı

Polis yetkilileri, iki güvenlik görevlisinin gözaltına alındığını ve kasten adam öldürme suçundan soruşturma başlatıldığını aktardı.
Marketten yapılan açıklamada, görevlilerin çalıştığı güvenlik firmasıyla sözleşmenin feshedildiği belirtildi.
Brezilya sokaklarından kareler 📷





Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın