Görüş Bildir
Haberler
Böyle Kısmet Olmaz Olsun! Tereddüt Etmeden Uzak Durulması Gereken 13 Sevgili Tipi

etiket Böyle Kısmet Olmaz Olsun! Tereddüt Etmeden Uzak Durulması Gereken 13 Sevgili Tipi

İnsanoğlu yalnız başına kalamıyor, mutlaka sosyalleşmesi lazım. Bir adım ötesi de ilişki yaşamak, yani sevgili yapmak. Ancak öyle tipler var ki, bunlarla ilgili bir an bile olsa 'Hayırlısı' diye düşünmemek lazım. Çünkü belli ki sorun çıkartacak, gençliğinizi yakacak... 

Buyrun uzak durmanız gereken sevgili adaylarının özellikleri burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha doğru düzgün ilişkiye başlamadan kolayca "Seni Seviyorum" diyenler.

Bunlara güven olmaz, açıkça söyleyeyim. Genelde erkeklerde sık görmeye alıştığımız bir durumdur. Kim kimi hemencecik sevebilir Allah aşkına sevgili dostlar? O kadar kolay değil bu işler.

2. Doğru düzgün muhabbet ettirmeyip sürekli kendinden bahsedenler.

Bi insanın kafasından aşağı kovayla su dökmek hangi zamanlarda geçerli olur, buyrun en size en güzel örneği. Bunlar genelde siz konuşurken lafınızı kesip başlar kendi başına gelen şeyi anlatmaya. Yürü git haydeee!

3. Eşek kadar olduğu halde hala anneye bağımlı olanlar.

3. Eşek kadar olduğu halde hala anneye bağımlı olanlar.

Anne sevilmez mi? Tapılır bile! Ancak belli bir yaşa gelip de annesine sormadan iş yapamayandan değil sevgili, sağlıklı bir birey bile olmaz. Alın bunu burdan.

4. İlişkiden çıktığı halde ışık hızıyla yeni bir ilişkiye yelken açmak isteyenler.

Aman diyeyim aman! Bunun zaten ruh hali bozuk, bir de sizi depresyon oyuncağı gibi alıp elinde evirir çevirir. Kıyaslamaları, depreşen anıları hiç bitmez. Koşarak kaçın!

5. Zaman ve mekan fark etmeden gittiği her yerde kaşı gözü ayrı oynayanlar.

Sorsan 'Kim bakmış? Ben mi?' der ama o gözler yetkiyi alsa vücuttan ayrılıp yalnız başına gezecekler. Sinirinizi bozmaktan başka işe yaramaz bu bireyler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiçbir şeyden memnun olmayıp sürekli gözlerini devirenler.

'Nasıl çıldırdım?' isimli kitabınızın konusu bu kişi olabilir. 'Şuraya oturalım' dersiniz, 'Üfff çok kalabalık' der. 'Kalkalım buraya oturalım' dersiniz 'E burası da çok sessiz ya hüfff' der. Çözüm sizin sabrınızla ilgili arkadaşlar.

7. Dansöz bile görse bunalımından ödün vermeyen kronik depresifler.

Eğer genç yaşlarınız size çok geldiyse bu arkadaşla takılın. Çünkü garantili olarak sizi 30 yaş yaşlandıracaktır. Kendisi adeta yürüyen bir bunalım, yaşam enerjisi emici.

8. Hayatı boyuca bir baltaya sap olamayan ve olmak da istemeyen otlakçılar.

İnsan şanssız olabilir, anlarım. İşsiz kalabilir, parasız kalabilir... Bunlar normal şeyler. Normal olmayan, bu durumun o kişiye aşırı normal gelmesi ve hiçbir şey için çabalamaması. Sürekli size yanlar, arkadaşlarından otlanır.

9. Her şeyi kendi bildiğini sanan çok bilmiş iticiler.

Karpuz seçmekten tutun da fizik teorilerine kadar dünyadaki her şeyi bildiğini sanan bu kişi sizin kafanızı çöplüğe çevirmek için ideal bir sevgili adayı. 'Gel evdeki musluğu tamir et' desen edemez ama, kesin bilgi.

10. Sürekli para hesabı yapan, ağzını parayla açıp parayla kapatan cinsler.

Hiçbirimiz para hesabı yapmayacak kadar zengin değiliz herhalde, bu konu tamam. Ancak sürekli olarak bir insanın paradan bahsetmesi kadar da adamı çıldırtan bir şey olamaz. Ölüp gidecez ya, Allah kahretsin seni!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. En özel zamanlarda bile kafayı işe takan işkolikler.

Siz romantik plan yaptığınızı sanırsınız ama onun yanında laptop, iş telefonu ve daksil bulunur. 'Ortam nasıl bok edilir?' diye merak eden varsa bundan sevgili yapsın.

12. Bir anı bir anına uymayarak insanın ne yapacağını şaşırtan dengesizler.

Bunlarla iletişim kurabiliyorsanız sizde bir takım özel yetenekler var demektir. Çünkü kendileri sadece canları isteyince sizinle aynı dili konuşmayı tercihe ederler. Ömür törpüsü ömür!

13. Etrafta kim var kim yok dikkat etmeden yerli yersiz küfür eden çöp ağızlılar.

Küfür güzeldir arkadaşlar, insanı sakinleştirir. Yalnız ağzı çöplük gibi olan, yanında kim var kim yok bakmadan küfür edenlerle ilgili bir çift laf edelim. Onlar, kimseye saygısı olmayan tuvalet terlikleridir. Özellikle yeni tanıştıkları insanların yanında umursamadan bu şekilde konuşanları kapının önünde itekleyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
89
46
19
15
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jvc1903

tespitler şahane !!!

Ms Gray

cidden uzak durulmasi gereken tipler...

Katilice

#5 kesinlikle ölsün, gerisini adam ederiz belki. #8 de cimri pinti işte.