Görüş Bildir
Haberler
Borussia Dortmund'da Jurgen Klopp Dönemi Bitiyor

Borussia Dortmund'da Jurgen Klopp Dönemi Bitiyor

Batuhan
15.04.2015 - 13:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Borussia Dortmund, teknik direktör Jürgen Klopp'un 30 Haziran'da takımdan ayrılacağını resmen duyurdu.

Tesislerde düzenlenen basın toplantısına katılan Klopp ve başkan Watzke, 2018'de biten sözleşmenin bu Haziran ayında sonlandırılacağını açıkladılar. 

Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre, Klopp'un yönetime, 7 yıldır görev yaptığını ve yorulduğunu ifade ederek böyle bir  talepte bulunduğu paylaşıldı. Ayrıca 47 yaşındaki Alman teknik adamın, İngiltere  Premier Lig takımlarından da teklifler aldığı ileri sürüldü.

Gazete, 2017-18 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan Klopp'u, bu  karara almaya götüren nedenler arasında bu sezonun çok kötü geçmesi, UEFA  Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarısız sonuçlar, takım içinde futbolcularla  yaşadığı sorunlar ve yönetimle gelinen görüş ayrılıklarını gösterdi.

Borussia Dortmund'un, Klopp'un yerine Thomas Tuchel'i düşündüğü de öne  sürüldü. 2009-2014 yıllarında Mainz'i çalıştıran Tuchel'e 4 yıllığına 20 milyon euroluk teklif yapıldığını iddia eden gazete, Tuchel'in bu nedenle Hamburg'un  teklifini geri çevirmiş olabileceğine değindi. 

Jürgen Klopp: 'Ayrılık kararım çok doğru'

Jürgen Klopp ise ayrılık kararı ile ilgili, 'Aldığım bu kararın kesinlikle doğru olduğuna inanıyorum.Yorulduğum için bıraktığım doğru değil. Henüz hiçbir kulüple temasa geçmedim ama ara vermeyi de düşünmüyorum' şeklinde konuştu.

  • Skorer
Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/dortmund-d...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0